luciferman
luciferman (üye)
İstanbul / Amatör

Sony Cybershot Dsc-wx1 Video Problemleri

Sony Cybershot DSC-WX1 fotoğraf makinemi yeni aldım ondan önce Canon Ixus 80 kullanıyordum ve o da video çekiyordu ama HDD değildi. Ama bundan iyiydi yemin ederim.

Sony'nin fotoğraf çekim kalitesinden çok memnunum oldukça hızlı ve kararlı, Chip dergisinde ayın en iyi makinesi seçildi kendi segmentinde en iyisi ve düşük ışıkta bile mükemmel fotoğraflar çekiyor, bir çok fotoğraf çekme ayarı var. Belki fotoğraf çekmekte en büyük eksiği manuel olarak kendinizi çekmek istediğinizde mesela ardarda 10 fotoğraf çeksin ve bunlar 2 veya 3 saniye ayarla olsun diye bi ayarı yok.

Neyse bunu geçelim, eğer HDD video da çeksin diyorsanız, aldığınız bu makine ne yazık ki kötü bir deneyim yaşatıyor.

Birincisi video çekimlerinde arka fonda bir cızırtı sesi bütün videoya ekleniyor. W serisinde böyle bi şeyin olduğunu servisi de söyledi.

Öte yandan odaklama sorunu yaşıyor. Sabit bi yere koyup diyelim ki bi doğum gününü veya olayı çektiğinizde görüntünün yarısı flu çıkıyor, yani makine nereye odaklayacağını şaşırıp bulanık çekiyor. Bu sonuç saç baş yoldurdu tabii ki bana.

Eğer benim gibi sırf HDD video da çekebiliyo diye video çekiminin de güzel olacağı bi makineye para yatırıyorsanız Sony Cybershot DSC-WX1 bu konuda size hayal kırıklığı yaratacaktır. Uzak durun

Tarih: 2 Ağustos 2010, 14:12 - İp: 85.***.**3.220