tuzak83
tuzak83 (üye)
İstanbul / Amatör

Neden Kapatılıyor.. !!

Kararsızım diye konu açıyorum kapatılmıyor ama fiyat uygunmudur diye konu açılınca neden kapatılıyor anlamış değilim ya siz uyarı mayetinde yazdıgınız yazıyı yazarken iyi okumadınız farkında değilsiniz yada ben yanlış yeri okuyorum..!Bu yaptıgınız etik bir durum değil yukarıda Allah var..!

Örnek:5.Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.

Tarih: 30 Ağustos 2010, 05:42 - İp: 212.***.**7.245
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

soyleyelim onu da kapatsınlar madem.

*****************************************
birincisi
bir konu acmıssınız, altında birkac makineden bahsedip fikir sormussunuz.
sonrasında hiç alakasız bir makinenin fiyatı uygunmudur dıye konu acmıssınız.
neden actıgınız konudan devam etmediginizi, birde boyle bir makine var fiyatı budur, sizce hangisi demediginizi, ve yenı bir konu actıgınızı sorsam cevabınız ne olur acaba?
cunku eger forum mantıgı uzerınden hareket edersek, sizin makine kıyaslama sureciniz, sonrasında verilecek tavsiyeler, bu surecte gorusunuzde olusan degişiklik, verilecek yeni tavsiyeler daha sonra okuyanlara fayda saglayıcı olacaktır boylelikle, ama siz zaten forum kurallarını hıc umursamazken, ve burada ilgili kuralı yazdıgınıza gore bunun bilhassa farkındayken, tutup yeniden bir kuralı cigniyor, ve ustune ilk seferinde kilitlenmedi bu nıye kilitlendi diyorsunuz. birde bunu etik dısı ilan ediyorsunuz.

etikten bahsetmeden once biraz anlayıslı olup site kurallarını okuyup saygı duymak ve uymak gerek diye dusunuyorum.
sordugunuz soru bile bu kurala uymadım kilitlenmedi, digeri niye kilitlendi seklinde. bu nasıl bir anlayıstır cozmekte cidden zorlanıyorum.

ufak olsun sekli semalide yerinde olsun dıye makine arayan birisisiniz.
daha ne istediginiz, fotograf bilginizin ne oldugu, neye ıhtıyacınız olacagı, ne tarz cekimler yapacagınız konusunda zerre bilgi yok ortada, sadece bukadar param var ne alayım.

forum kuralları acık net.

3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.

5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.

12. Foruma konu açan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.


madem farkındasınız uymayı deneyin.

 

Tarih: 30 Ağustos 2010, 06:31 - İp: 217.***.**5.65
  • 1