timuçin
timuçin (üye)
Kocaeli / Amatör

Kodak Z740 Ve Fuji S5600

Arkadaşlar kodak z740 ve fuji S5600.Bir fotoğraf makinası alacağım.S5600 da aklım kaldı fakat fiyatı biraz daha uygun birşey aradım.Z740 ı buldum.Arasında çok fark var mı?Çok belrgin fark yoksa z740 'ı alacağım.Tavsiye edermisiniz?

Tarih: 11 Mart 2006, 12:02 - İp: yok
timuçin
timuçin (üye)
Kocaeli / Amatör

Arkadaşlar lütfen bilgilerinizi esirgemeyin.Alıpda sonradan pişman olmak istemiyorum.Konuyla ilgili bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum...

Tarih: 11 Mart 2006, 13:37 - İp: 85.***.**3.128
applemac
applemac (üye)
Konya / Amatör

s5600'ü tavsiye ederim ama z740 da paranın karşılığını alabileceğin makinelerden denilebilir.. z740 fotoğraflarını sitelerden karşılaştırdım sadece.. çok bir bilgim yok.. çok kısa bir süre z740 ile 7590 inceledim.. görünüşleri filan güzel duruyor ama çektiği resimler beni tatmin etmemişti.. tabiki bu kötü resim çekiyorlar anlamına gelmiyor.. ben s5600 ile kıyaslayarak bunu söylüyorum.. sitede bildiğim kadarı ile ahmetdemir ve kcbilir arkadaşlarımız bu makineyi kullanıyorlar veya kullanmışlardı.. onların görüşünü alırsan daha verimli olur..

fiyat aralığı olarak canon'un a serilerinin de uygun fiyatlı olanlarını bulabilirsin..a serilerinin kalite olarak çok iyi oldukları tarafsız sitelerde ve kullanıcı yorumlarında yazılmakta.. karşılaştırmasını yapıp kararını ona göre verebilirsin..

birde eğer sorun değilse ne kadar bütçe ayırdığını söyleyebilir misin?

sağlıcakla..

Tarih: 11 Mart 2006, 13:52 - İp: 85.***.**8.62
gurcan52
gurcan52 (üye)
Ordu / Stüdyo Fotoğrafçısı

Mrb Timuçin ben yaklaşık 2 hafta önce 498 ytl ye Kodak Z 740 aldım eğer yüksek zoom senin için önemli ise ve fazla para vermek istemiyorsan bence oldukça güzel bir makine resim kalitesi ve video kalitesi oldukça iyi benim için tek eksiği titreşim önleyici özelliğinin olmaması bunuda yüksek zoom yapınca hissedebiliyorsun sanırım tripot kullanarak buda önlenebilir. Artı makinenin menüsünü Kodak'ın sitesinden Türk'çe yazılımını indirerek Türk'çe yapabilirsin.

Tarih: 14 Mart 2006, 17:48 - İp: 88.***.**5.51
  • 1