omalko
omalko (üye)
Ankara / Profesyonel Fotoğrafçı

Canon S1 Harici Disk Olamıyor Mu?

Arkadaşlar merhabalar. Ben yakın bir zamanda canon s1 IS aldım. Muhteşem bir alet. Harika işler çıkarıyor herşeyinden memnunum fakat bir sorum var. Geçenlerde canonun içindeki 512 mb lık cf karta bir kaç dosya atmaya çalıştım atmadı. Hatta aynı makineden çektiğim avi filmleride atmadı. Makinanın içine (kartın içine yani) sadece jpg formatındaki resimlerden atabiliyorum. Acaba canon s1 i harici disk olarak kullanamıyorum? yardımcı olursanız sevinirim,
sağolun...

Tarih: 26 Aralık 2004, 17:16 - İp: yok
scopeman
scopeman (üye)
Ankara / Amatör

selem omalko. bu konuyla ilgili olarak celenliye yazmış olduğum şu yanıta göz atabilirsin..selamlar.

http://www.netfotograf.com/forum/msgdetail.asp?msg_id=2433

 

Tarih: 26 Aralık 2004, 20:50 - İp: yok
scopeman
scopeman (üye)
Ankara / Amatör

ayrıca bu konuda güncel canon diijtallerin harici harddisk olamama vb. bazı yetersizlikleri hakkında canon usa ile bir süredir yazışıyorum..onlar da bana avusturalyadaki software geliştirme birimi ile bağlantıda olduklarını bu konuyla ilgili sonucu en kısa sürede tarafıma bildireceklerini belirtmekteler..bu arada hızlı klavye kullanmamdan kaynaklanan bazı kelime noksanlıkları için şimdiden çok çok ..özür..selamlar.

 

Tarih: 26 Aralık 2004, 20:57 - İp: yok
omalko
omalko (üye)
Ankara / Profesyonel Fotoğrafçı

merhaba scopeman, yan??? te??ler. Yaz???yi yapm? Bu konuda bizimde yard?? olacaksa elimimden geleni yapar??r mailde ben mi atsam acaba?

 

Tarih: 27 Aralık 2004, 18:59 - İp: yok
scopeman
scopeman (üye)
Ankara / Amatör

aslında bizim malum ithalatçı hariç, dünyadaki tüm canon bayileri tüketici memnuniyeti konusunda dehşet derecede hassaslar..bence onlara bu konuda biraz baskı yapmak, bir firmware upgrade ya da software patch ile sorunu çözmelerini sağlayabilir.. o yüzden ben yazışmalarımda..o kadar marka arasından bir çuval para verip aldiğim son model bu makinanın şu özelliğinin olmaması ya da bir önceki modele göre bu özelliğinin kırpılması, çok büyük bir hayalkırıklığı gibi ifadeler kullanıyorum..adamlar cevaben beni nasıl onore edeceklerini şaşırmış durumdayken, bizim sevgili erkayalar ise kutu içindeki tüm ingilizce içeriği ve cdleri boşaltıp, kendi hazırlamış olduğu ve bırakınız film çıktıları ve matbaaa sürecini, bir canon fototkopi makinesiyle çoğaltılarak baskıya hazırlanmış olduğunu tahmin ettiğim bir türkçe kitapçık ve üzerinde reklamlarının olduğu bir cd ile tüketiciye canon sunmakta..şunu çok merak ediyorum..erkayalar, ambalajlardan çıkan, ingilice camera user guide, software starter guide, system map, arcssoft camera suit cdsi gibi ekstraları ne yapıyor acaba...selamlar.

 

Tarih: 27 Aralık 2004, 20:59 - İp: yok
  • 1