micosms
micosms (üye)
Samsun / Özel Gün Fotoğrafçısı

Yüklenen Foto Nasıl Silinir

ÇOK İLGİNÇ. 6.TEM.2007 SABAHI YOLLADIĞIM VE YÜKLENEN FOTOĞRAFIMA YORUM BİLE ALMIŞKEN DAHA SONRA SİLİNMESİE BİR ANLAM VEREMEDİM. EMAİLLERİMDE MESAJLAR BEKLEMEKTE. VARSA BİR SORUN HİÇ YÜKLEMESEYDİNİZ SEVGİLİ YÖNETİCİLER ARKADAŞLAR. SİZDEN AÇKLAMA İSTİYORUM.
MUTLAKA BİR AÇIKLAMASI VARDIR.
KEMALETTİN DEĞİMENCİOĞLU

Tarih: 6 Temmuz 2007, 15:10 - İp: 212.***.**0.2
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

bazen benimde yüklediğim fotoğraflar siliniyor
sanırım sitenin yükünü hafifletmek için arada bir
bu tarz operasyonlar yapılıyor.

 

Tarih: 6 Temmuz 2007, 18:23 - İp: 81.***.**3.185
micosms
micosms (üye)
Samsun / Özel Gün Fotoğrafçısı

SEVGİLİ ATAKAN, benim anlatmaya çalıştığım fotoğrafın başına gelen şu. ben yüklüyorum, site yöneticileri tarafından bir müddet sonra kabul görüyor, bir kişi de izleyip yorum atıyor ve bir müddet sonra o fotoğraf siliniyor. peş peşe 2 gün oldu bu olay. bu mesajdan sonra SİTE YÖNETİCİLERİNE başlıklı tekrar konuyu açtım ilginç 30 - 40 kişi okuyor ve bir allahın kulu fikrini belirtmiyor. zaten site yöneticileri de belli başlı insanlar dışyındakileri takmıyor. anlatabiliyor muyum. yorumuna, açıklamana teşekkürler. Selamlar

 

Tarih: 11 Temmuz 2007, 16:51 - İp: 212.***.**0.2
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

site yöneticileri belli başlı insanlar dışındakileri takmıyor

bu sözünüze katılmıyorum
daha önce bir sorunu iletmek için fikret bey'in msn adresini bulmuştum
kendisi son derece olumlu bir insan
sorunu anlattım sanırım çok tartışma yaratacak küskünlük getirecek bir konu açılmıştı kendisine yaptığım uyarıyı dikkate alarak konuyu silmişti

sonuç olarak site yöneticisine ulaşabilirseniz sorunlarınıza cevap alabiliyorsunuz.

 

Tarih: 11 Temmuz 2007, 17:04 - İp: 81.***.**3.185
micosms
micosms (üye)
Samsun / Özel Gün Fotoğrafçısı

SEvgili Arkadaşım, ite yöneticilerinin kimi taktıı kimi takmadığı çok da önemli değil. fakat ekstra şeyler gördüümden dolayı bunu söyleme gereği duydum. bu fotoğraımdan sonra site yöneticilerine diye yazı da yazdım ama takılmadığını fark ettim. neyse çok önemli değil. kafamıza gre takılıyoruz. ben azından paylaşmak istediğim fotolarımı koyuyorum. yorum atan atar.
aylaşımların için teşekkürler. Selamlar
Kemaletti Değirmencioğlu

 

Tarih: 12 Temmuz 2007, 11:48 - İp: 212.***.**0.2
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

Kemalettin bey tüm saygımla..
Bu tarz internetsel olayların, olumsuzlukların ciddi bir hayat problemi gibi görülmesine eskiden beri anlam verememişimdir. Gün geçtikçe, sizinki gibi serzenişler çoğaldıkça, benim gibi düşünenlerin azınlıkta olduğunu görüyorum.
İnternet, her geçen gün hayatımıza sanallıktan daha uzaklaşıp, gerçek bir olgu ve etkileyici olarak girdiğini gözlemliyorum.
Diğer sitelere nazaran netfotoğraf.com sitesini daha çok benimsiyor ve önemsiyorum ama dediğim gibi "diğer sitelere nazaran".
Yazınızdan anladığım kadarıyla fotoğrafınızın onaylanıp sonradan silinmesi sizin için ciddi bir problem..
ve tahmin ettiğim kadarıylada aslında ciddi bir problem falan değil.
ve aklıma gelen şey ise Sait Faik'in adliye önünde zaman geçirip gelen gidenin derdiyle meşgul olması..

hayırlı günler dilerim

 

Tarih: 12 Temmuz 2007, 11:49 - İp: 85.***.**5.222
micosms
micosms (üye)
Samsun / Özel Gün Fotoğrafçısı

Sevgili Ferhat Kardeşim;
Olayları farklı algılayabiliriz. Siz bu olayı böyledine dğierlendirmişsiniz. Güldüm. Neden mi. Hep özene bezene yaptığımız işler vardır, netfoto ya hergün saatlerce girmekteyim ve benim için bir özen bu. Sezenişte bulunmak istersek herşeye bulunabilir; kendi eve çevremizi de fazlası ile bunalıma sokabiliriz. Bilakis çevremle fazlası ile barışık, birleştirici ve sevgi doluyum. Ama benim özen gösterdiğim kişinin de bana özen göstermesini istiyorum. Sizinde açıkladığınız gibi netfoto bizim bir parçamız. Ciddi problem kavramını begenmedim. bu yaşıma kadar öylesine ciddi problemlerle karşılaştım ki, benim fotoğrafım yayınlanmış, iptal edilmiş çok da bir önem taşımaz. Ama özeni isterim. Siz istemez misiniz.2 gün iki fotoğrafınızı yükleyin yayınlansın, yorum alınsın ve silinsin. var mı böyle birşey. kendinizi aynı pozisyona koyun, sonra görüşelim..
paylaşıınız için teşekkürler.
selamlar
Kemalettin Değirmencioğlu


 

Tarih: 13 Temmuz 2007, 12:13 - İp: 212.***.**0.2
  • 1