yemezlercici
yemezlercici (üye)
İstanbul / Meraklı

Yol Arkadaşım Filmi Vizyonda!


Merhaba arkadaşlar size son dakika bir sinema haberleri bombam var. Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın başrolleri paylaştığı eğlenceli bir yol hikayesi olan filmin gösterimi Kanyon AVM’de yapıldı. Sonunda vizyona giriyor. Çok konuşuldu biliyorsunuz. Gösterimden önce Bedran Güzel ve oyuncular İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Emre Kınay, Eda Ece, Aslı Bekiroğlu, Bahar Şahin, Muharrem Bayrak, S. Toygan Avanoğlu ve Rahşan Fırtına basınla buluştu.
İbrahim Büyükak, senaryosunu da yazdığı filmde değerli konuk oyuncularının olduğunu, Dilber Ay, Nurseli İdiz, Şinasi Yurtsever, Eser Yenenler, Acun Ilıcalı ve Erdem Baş’ın da rol aldığını söyledi. Usta ses sanatçısı Dilber Ay'ın sahnelerinin seyirciyi çok güldüreceği, ünlü sanatçının filmde araba tamircisi Muzaffer Usta karakterine hayat verdiği belirtiliyor. Bir kaç dizi haberleri konusunda da bu gündeme gelmişti.
Oğuzhan Koç da ""Emre Kınay’ın önderliğinde, BKM çatısı altında çok güzel bir film yaptık. Herkesin çok eğleneceğine eminiz"" ifadelerini kullandı. Merakla beklenen film yarın (27 Ekim)’de sinemaseverlerle buluşacak. Hadi hayırlısı gidelim izleyelim

Tarih: 30 Ekim 2017, 09:59 - İp: 5.***.**9.182
aniyakalayin
aniyakalayin (üye)
İstanbul / Amatör

Güzel filmdi. 2. si geliyormuş

 

Tarih: 8 Eylül 2018, 17:08 - İp: 81.***.**3.205
  • 1