mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Teslimiyetçiler Ve Amigoları

Tesadüfen dinlediğim bir radyo kanalının ''AKP Kapatılmalımı? Kapatılmamalımı? adı altında bir anket düzenlediğini duyduğumda benim TC Devleti'nin son kalesi olarak nitelendirdiğim Yargı organlarına karşı yapılan linç girişiminin boyutunu idrak etmekte zorlanmaya başladım.
Bir iktidar düşünün ki AB uyum yasaları ve ABD ye karşı izlediği teslimiyetçi politikaları ile TC Devleti'nin bekasını tehlikeye atmakla birlikte kendi devletinin kurumlarını ve bu kurumların temsilcilerini hedef tahtasına dönüştürmekten kaçınmamaktadır.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısının AKP’nin kapatılması talebinde bulunmasının üzerinden geçen 1 aya yakın bir süre içinde ABD’lisinden, Avrupalısına varana kadar herkes TC Devleti’nin Yargı organları hakkında hakarete varan yorumlarda bulunma cüretini göstermiştir. Ne acıdır ki kendi kurumlarına ve temsilcilerine hakarete varan açıklamalarda bulunulmasına, pervasızca dil uzatılmasına tepkisiz kalan AKP amigoluğunu yapan basın, yayın kuruluşları aracılığıyla dış mihraklar karşısında etkisiz kılınan yasama ve yürütme organlarının ardından kendi yargı organlarının hedef alınmasına destek olmaktadır.

Teslimiyetçi iktidarın yandaşı olan basın yayın kuruluşları yaklaşık 1 aydır iktidar partisine kapatma davası açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısına ve başsavcının mensubu olduğu kuruma çekinmeden hakarete varan açıklamalarda bulunurken sahip olunan milliyetçilik fikrini zedelemeye yönelik bir girişimle kendilerinin Ergenekon adı ile lanse ettikleri örgüte yönelik operasyonu soruşturan sayın savcıyı sahiplenme duygusu içerisine girmişlerdir. Oysa AKP’ye kapatma davası açan ve gerek iç gerekse dış mihraklar tarafından olmadık hakaretlere maruz kalan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı gibi asıl adının ne olduğu hala bilinmeyen Ergenekon dedikleri örgüte yönelik operasyonu soruşturan sayın savcıda ABD’lisinin, Avrupalısının ve iktidar partisi AKP’nin amigoluğunu yapan medyanın olmadık hakaretlerde bulundukları kurumun bir mensubudur.

Söylemleriyle eylemleri çelişen dünün en büyük ABD karşıtı yayın kuruluşlarının TC Devleti’nin düşürülemeyen son kalesi olan Yargı organlarına karşı yürütülen linç girişimi çerçevesinde kendi kurumlarımızı yıpratmaktan başka bir işe yaramayan bu anketlere kim itibar eder ve kime ne yarar getirir?

Bir yanda Devletin varlığını ve bağımsızlını, yurdun ve halkın bölünmez bütünlüğünü koruyacağına dair yemin eden teslimiyetçiler, diğer yanda basın yayın ilkelerine uymaya söz veripte amigoluk yapanlar!..


#mechul75' tarafından 31.03.2008 03:29:40 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 31 Mart 2008, 03:26 - İp: 78.***.**5.26
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

nü falan değil, düpedüz porno..





pardon, yanlış yere yazdım..

#mete007' tarafından 31.03.2008 10:41:48 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 31 Mart 2008, 10:41 - İp: 85.***.**7.195
  • 1