ozgur foto
ozgur foto (üye)
İstanbul / Firma

Şimdide İtalyanlar

Arkadaşlar BBC'nin sitesinde okuduğuma göre İtalya'da bir bakan bu karikatürlerin üzerinde bulunduğu tişörtler bastırıp ücretsiz dağıtacağını deklare etmiş.Ve bu tişörtlerden ilk olarak kendisi giyecekmiş.Müslümanları hiç kaale almayın tarzında açıklamalar yapmış.

Tarih: 15 Şubat 2006, 11:46 - İp: yok
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

bir bakan asla böyle bir açıklamada bulunamaz lakin böyle bir oluşum içerisinede ne girebilir nede üstü örtülü destek verebilir. asparagas haber olsa gerek yada bu tür şeylerle gündemi meşgul edip milletin kafası bulandırılmaya çalışıyor 3. dünya savaşı beklerken din savaşı çıkartacaklar ve dünyada alın işte müslümanların alayı terörist şeklinde bir akım başlatacaklar kanımca.

 

Tarih: 15 Şubat 2006, 15:29 - İp: 85.***.**2.194
eastwood
eastwood (üye)
İzmir / Amatör

zaten böyle bir akım var
görememen üzücü
bu uzun bir süredir benimsenen bir politika
ortalık baya bir karışacak hazırlıklı olun

 

Tarih: 15 Şubat 2006, 15:42 - İp: 212.***.**2.162
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

karışsın canım allaha şükür her etkiye verilecek uygun bir tepkimiz vardır... yüce türk milleti buzamana kadar kime neye boyun eğmişki bu çabulculara eğelim ha biraz hamlandık son yıllarda değerlerimizi kaybetmeye başladık doğrudur ama silkelendikmi kendimize gelmemiz uzun sürmez.

bu arada imzana şimdide fotoğraf koymuşsun bayabi ufak azdaha büyütseydin

 

Tarih: 15 Şubat 2006, 15:50 - İp: 85.***.**2.194
caglareral
caglareral (üye)
İzmir / Amatör

Bugün müslümanlarla hristiyan dünyası arasında büyük bir savaş çıksa sizce kim kazanır. bence ortada bir kazanan olmaz ama bugünkü şartlarda bir çok müslüman ülkenin de hristiyan denetimine geçeceği ortada. bunun aksinin olacağını zannetmiyorum. askerliğimi istihkam okulunda sürdürürken, en ağır dersimiz istihkam taktiğiydi. bir sürü komplike savaş taktiğiyle savaşı sürdürme stratejisini çalışıp durduk. tepemize binlerce bomba indikten sonra bu taktiğin ne yararı olur hala düşünür dururum bunu.. o haber asparagas mı değil mi bilemiyorum ama yeni bir dünya savaşı isteyenlerin olduğu ortada.. global ekonomi bu kadar büyük bir hacme ulaşmışken böyle büyük bir savaş mümkün mü bilmiyorum.. çünkü böyle bir savaşı hiç bir ülke ekonomisinin kaldırabileceğini zannetmiyorum.. 3. dünya savaşı çıkarsa en dayanıklı ülkenin ekonomisi bile 50 sene geriye gider. bugünün şartlarında en güçlü ekonomilerin bile buna cesaret edebileceğini zannetmiyorum ben..

 

Tarih: 15 Şubat 2006, 16:14 - İp: 85.***.**0.181
gordi
gordi (üye)
Antalya / Firma

Müslümanlarla hiristiyanlar savaşsa..!Zaten bilindiği gibi hristiyan olan amerika yıllardır müslümanlığa bir savaş açmış durumda,Biz ilk başta Türküz,savaş taraftarı değiliz ama eminmki olası bir kargaşada kimseden meded umulmaz,gerekte yok zaten..biz yazdıgımız destanlarda bunu okudduk o kişilere tarih kitaplarında,bizi yense yense teknoloji yener.,ne yiğitlik nede erkeklik.

 

Tarih: 15 Şubat 2006, 20:52 - İp: 85.***.**0.85
applemac
applemac (üye)
Konya / Amatör

ben en iyisi biraz spor yapayım..

arkadaşlar meşhur bir cümle vardır.. "küfür tek millettir" gordiye sonuna kadar katılıyorum kimseden medet ummamak gerekiyor.. bizim yardımcımız ancak bizim düşüncemizde ve bizim inancımızda olanlardır.

yani demek istediğim sadece amerika değil bütün hristiyan alemi bu haçlı zihniyetini benliklerinin ta içlerinde hala beslemektedirler..ve hiç bir zaman da kaybolmamıştır. o malum sitelerde karikatürlerin altındaki yorumları okursanız bizimle ne kadar eğlendiklerini daha iyi anlıyorsunuz. her yorum yazıp, ağzına geleni sayan bir türk veya müslümandan sonra öyle dalga geçiyorlar ki insan üzülüyor. hele norveçli birisinin yazdığı hala gözümün önünde "müslümünların bu şekilde sinirlenmelerini görmek çok hoş, çok eğlenceli"

ağızlarından hiç düşürmedikleri barış sözcüğü filan hikaye.. sadece bir kuş ve zeytin dalından ibaret bir sembol onlar için. zaten adamların geçmişine baktığınız zaman bütün katliamların ve zulümlerin belgesini kolaylıkla bulabilirsiniz. napolyondan tutunda kazıklı voyvodaya kadar bütün sapık ve gözü dönmüş caniler hep onlardan çıkmıştır.. ama görmezden gelirler. günümüzde bile amerikanın, israilin, çoğu avrupa ülkesinin, rusyanın ve birçoğunun yaptığı katliam ve soykırımları zaten hepimiz biliyoruz. ama bir de müslüman toplumların tarihine bakınız.. o kadar savaş yapmalarına rağmen hiç bir milleti katletmediklerini, zulüm yapmadıklarını ve üstüne üstlük onların dinlerine bile karışmayıp, desteklediklerini tarihi belgelerde görebiliriz.. hala osmanlı'nın yakın tarihinde bile huzur içinde yaşayan azınlıkların ve yargı aşamasında bile kendi hükümlerinizle mi, devletimizin hükümleri ile mi sorusuna, adil olmamızdan dolayı bizim devletimizin kanunları ile hüküm verilmesini isteyen başka din mensubu insanların olduğunu hepimiz duymuşuzdur. bizler gerçekten onurlu bir milletin evlatlarıyız. biz zulüm yapamayız, yaptırmayız. çünkü gerçekten bizim vicdanımız bunların hesabını birgün mutlaka vereceğimizin bilinci ile çerçevelenmekte. ve eminim olası bir savaşta onların teknolojileri bile bizim yüreğimizi geçemeyecektir.. bunun örneğini çanakkale destanında herkese gösterdik, yine gösteririz. önemli olan geçmişimize sahip çıkıp, onurumuzu ve benliğimizi kaybetmemek.

sonuç olarak sabretmek gerekiyor.. eninde sonunda mazlumun ahı, aheste aheste çıkacaktır..

sağlıcakla..

 

Tarih: 16 Şubat 2006, 01:21 - İp: 85.***.**0.180
myc
myc (üye)
İçel / Stüdyo Fotoğrafçısı

İslama ve Peygamberimize yapılan saldırıları kınıyor ve yapanların hidayete ermeleri islam dini ile tanışmaları için ALLAH c.c yalvarıyor dua ediyorum.Saygılarımla

 

Tarih: 16 Şubat 2006, 07:36 - İp: 88.***.**6.94
eastwood
eastwood (üye)
İzmir / Amatör

 

Tarih: 16 Şubat 2006, 08:58 - İp: 212.***.**6.3
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Önemli haberi paylaştığın için sağol özgürfoto (özgür ağabeyim)....

Arkadaşların yazdığı gibi; onları kınıyor.. gerçek yüzlerini gösterdiklerini görüyorum.....

En etkili tepkinin ekonomik boykot olduğunu düşünüyorum.....

Örneğin; seneler önce alman malı olduğu için agfa film satışını bir sene kadar durdurmuştuk (bizim firma).... Irak işgal safhasındayken kodak filmleri vitrinimizden tamamen temizlemiştik (aynı şey yakın görünüyor)...

Ve çok şükrettiğim konu Fuji, Canon ve Nikon un japon malı olması..... Önümüzdeki senelerde otomobil almayı düşünürken aklımda sadece japon markaları olacak gibi görünüyor...

Sözkonusu ülkeleri tekrar kınıyorum (liste uzadı...)

 

Tarih: 16 Şubat 2006, 14:31 - İp: 85.***.**5.224
  • 1