bassman
bassman (üye)
İstanbul / Firma

Photoline

Photoline dergisi Aralık ayı içeriği:

Türkiye’nin ilk aylık dijital fotoğraf dergisi Photoline; güncel ve güvenilir içeriği ile Aralık ayında yine dopdolu.
2007 yılını geride bırakacağımız Aralık ayında sizler için hazırladığımız dijital fotoğraf makinesi almanağı dosyamızda, bir yıl boyunca test etme fırsatı bulduğumuz amatörden profesyonele tüm dijital fotoğraf makinelerini ve özelliklerini bulacaksınız.
Sonbaharın en görsel hava olaylarından olan yıldırımları fotoğraflamakta zorlanıyor musunuz? Bilmeniz gereken her şey Photoline’da
Nasıl çektim dosyamızda, Aralık ayının görkemli Şeb-i Aruz törenlerine ev sahipliği yapmasını fırsat bilerek, Ufuk Sarışen’den bir semazen fotoğrafının hikayesini dinleyeceğiz.
Dosya konularımız dışında, her ay ilgiyle takip ettiğiniz köşelerimiz de sizleri bekliyor. ‘Fotoğrafın ABC’si’ ve ‘Foto Albüm’ köşelerinde Cenk Gençdiş, ‘Serbest Bölge’ köşesinde Barış Şimşek, ‘Siz de yapabilirsiniz’ köşesinde ise Mehmet Özşimşek, her zamanki gibi, fotoğraf çekimi ile ilgili merak ettiğiniz sorulara cevap arayacak ve küçük ipuçları sunacaklar.

Tarih: 30 Kasım 2007, 17:10 - İp: 81.***.**4.32
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

photoline dergisine minnettarım...

nedenmi...

işyerime gazete sokmaktan vazgeçtim.. artık değişik köşelere Photoline dergisini yerleştiriyorum.. dışardan hışımla gelen, acil vesikalık bekleyenleri bile yumuşatıyo.. hiç niyetleri olmadığını düşündüğüm kimseler dahi dijital makine soruyor.. veya fotoğraflara bakıp kendi makinesi ile iyi sonuç için dalıyorlar dergiye..

meslekdaşlarıma ve amatör arkadaşlara Şiddetle tavsiye ediyorum..

 

Tarih: 1 Aralık 2007, 17:05 - İp: 85.***.**7.248
mavi_izci
mavi_izci (Objektif)
Ankara / Amatör

İlahi mete

Bu arada Photoline ın makalelerinden memnunken,makina incelemelerinden ve güncellenmeyen fiyat rehberi kısımından rahatsızım,zira Kasım sayısını almadım.

 

Tarih: 1 Aralık 2007, 17:48 - İp: 144.***.**0.232
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

eski fiyat listesini bir tablo biçiminde yenileyip onlara mail atsana dostum.. altınada senin adını yazsınlar, güncelelyen olarak senin adın olsun..

isteyenin bir yüzü, vermeyenin.

 

Tarih: 3 Aralık 2007, 09:26 - İp: 85.***.**9.148
  • 1