yemezlercici
yemezlercici (üye)
İstanbul / Meraklı

Kış Bayan Ayakkabı Modası 2017

2017 kış sezonunda kadın giyim modasını incelediğimizde, bu yıl feminen tasarımların kıyafetlerde daha baskın olacağı göze çarpıyor. Bu da son zamanlarda sıkça tercih edilen oversize ceket, kaban ve kazakların tahtını sarsacak gibi duruyor. Göze çarpan bir başka unsurda kıyafet modasında yaşanacak olan uzay çağı şöleni. Uzay çağı hedef alınmışçasına üretilen parçalar özellikle sonbahar kış koleksiyonunda bir süre tahtını koruyacak gibi duruyor.

Ayakkabı ve çanta tasarımlarında ise plastik sezonu devri başlıyor. Bot modelleri ve çizme modelleri bizi 70’li yıllara kadar götürüyor. Rengarenk peluşlar ve birbirinden zarif kürkler soğuk kış günlerinde içinizi ısıtmaya geliyor. Ve kışın vazgeçilmez ürünü şapkalar, birbirinden ilginç tasarımlar ile oldukça dikkat çekiyor.

2017 kış sezonu bayan ayakkabı modellerinde 2016’da da moda olan sivri burunlu modeller öne çıkıyor. Özellikle de kayış ve tokalı şeklinde çok ilginç ayakkabı modelleri kış sezonunda mağazalardaki yerini alacak. Kıyafetlerde metal parçaları sevenler için, kış sezonunda ayakkabılarda yer alan büyük tokalar oldukça hoş bir görüntüye sahiptir.

Çok fazla tercih edilmeyen ayakkabı ile çorap giyme modası bu sezonda tahtını korumaya devam ediyor. Özellikle de bu sezona damgasını vuran kayışlı ayakkabılar, kış sezonunda çoraplarla kombinleniyor. 2017’nin kış sezonunda kışlık botlar tasarımlarında ilginç kreasyonlar göze çarpıyor. Geçen senenin de modası olan su geçirmez botlar şık tasarımları ile alıcı karşısına çıkıyor. Bu senenin çizme modellerinde ise fırfırlı ve renkli desenler hakim olacak.


#yemezlercici' tarafından 07.11.2017 12:36:22 tarihinde düzenlendi.


#yemezlercici' tarafından 07.11.2017 12:38:00 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 7 Kasım 2017, 12:35 - İp: 5.***.**2.172