ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Hatip Dicle Nolsun?

Sizce Milletinin vekili olarak aldigi oylarin cope gitmesi dogrumudur.Bugun mahkemeler hangi BDP li hakkinda istese kolayca boyle bir karar verebilir.PKK destekleyicisi falan gibi bir sebep, zaten bilinmiyormu bu adamlarin ne olduklari.Bizi zor gunler bekliy0r hadi hayirlisi...Demokratik acilimda dakka 1 gol 1 oldu...Kendi kalemize attik golu

Tarih: 22 Haziran 2011, 17:07 - İp: 221.***.**3.132
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi senin aklın hiç almamış zaten.
varsa yoksa saman haberi dinleyip gaza gelmişsin.
git biraz da silivri duruşmalarını izle. bu iftiraların nasıl sapır sapır çürütüldüğünü bir gör.

devlet apoyla görüşmektedir. başbakan görüşen şerefsizdir demişti. görüşen şerefsiz kim ise gereğini yapsın o zaman.

bu hükümet apoyu imralıdan çıkartacak. bunu da büyük ihtimalle anayasa mahkemesi yoluyla yapıp bizim bir günahımız yok diyecekler.

akepeci emmiler apo affına şimdiden bir kılıf düşünmeye başlayın isterseniz. zira sizde vatan millet kavramı yok şeyhe biat var sadece. vatanı da bölse onun izinden gideceğiniz garanti.

 

Tarih: 26 Haziran 2011, 14:45 - İp: 85.***.**9.51
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Bence pazaremmi yandas gazete ve Tv leri cok seyrediyor.Teoriler ve tahminleri gercekmis gibi pompaliyorlar millete ,3 ay sonrada dillerde dolaniyor sanki gercekmis gibi.Belge varmi belge...Bu lafta cok meshur oldu bu aralar..

 

Tarih: 26 Haziran 2011, 14:58 - İp: 221.***.**3.132
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Okyanus emmi apoyu ordan çıkaracak parti akepe değil cehape olacak..Peki ozamn sen ne kılıf uyduracaksın..

 

Tarih: 26 Haziran 2011, 15:03 - İp: 88.***.**4.246
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

ben bir şey uydurmam çünkü chp li değilim
chp öyle birşey yaparsa sonuna kadar karşı çıkıp mücadele ederiz, kaldı ki iktidar chp değil sen bunu nerden çıkartıyorsun
vatanı ve milletin bütünlüğünü savunmayan hiçbir partiden yana değilim
senin gibilerle aramdaki fark bu zaten. kendi beynimizle düşünüyor olmamız yani.

akepe ev hapsine çıkartırsa sende herhalde ev hapsinin nimetlerini anlatmaya başlarsın.
akepe çıkartırsa sen karşı çıkabillecekmisin, yoksa büyüklerimiz her şeyin iyisini bilir deyip kafa sallamaya devammı edeceksin. particilik bütün milli reflekslerinizi köreltmiş sizin.

 

Tarih: 26 Haziran 2011, 15:18 - İp: 85.***.**9.51
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

yüzüncü seferdir chp li değilim dediğim halde hala kılıçdaroğlu sayıklamasıyla cevap veriyorsan anlama kabiliyetini bir doktora göster lazut.
kafan basmıyor herhalde parti esiri lider esiri olmamış insanların var olabileceğine.

 

Tarih: 26 Haziran 2011, 15:25 - İp: 85.***.**9.51
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

YAv okyanus senin adamının işortağı aponun kardeşi değilmi. SEn ona bak önce. Gözlerinide biraz aç artık. BU şereften nasipsiz adamlar değilmi apoyla kucak kucağa fotoğraf çektirenler. BUnlar değilmi şimdi ergenekondan içerde olanlar. Nİye hala bu adamları savunmaktasın.
Başbakanın şerefsizliği veya şerefliliği beni zerre kadar ilgilendirmemekte. O onun sorunu. KEza bende akepeli değilim.

 

Tarih: 26 Haziran 2011, 15:52 - İp: 78.***.**3.108
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi ben müvekkilimin iş ortağıyla aynı düşünceyi savunmak zorunda değilim.
öyle olsa akepeli olmam gerekirdi zira benim müvekkillerimin yarısından çoğu akepeli.

ben bilmem kimin iş ortağının değil kendi düşüncemi söylüyorum.
kendi siyasi ideolojik düşüncemi de hiçbir partiye lidere ipotek etmem.
keza benim için parti denen kavramın çok da önemi yok.

vatanın ve milletin birliği bütünlüğü sözkonusu olursa kim olursa olsun hiçbir liderin de zerre kadar kıymeti yok gözümde.

vatanın bölünmesine, özerkliğe, aponun çıkartılmasına karşımısınız deyince yok chp şuydu buydu demek de saçmalık ötesi bir cevap.
Yani gerçekten komik ötesi her bir konu ortaya atıldığında tayyiple k.daroğlunun sidiğini yarıştırmak. len kardeşim sidiğin sahibi bile değilsiniz elin sidiğini yarıştırıyorsunuz. altılı oynayın bari.

 

Tarih: 26 Haziran 2011, 16:06 - İp: 85.***.**9.51
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Pazaremmi cok oyunbozansin yav hep satasma hep satasma

Ben de CHP li degilim ve oyda vermedim daha hicbir partiye malum gavurdayiz ama tanidiklar falan malum ege nin kiyi kismi oldugumuz icin CHP li hepsi.

Madem bu Apo meselesine geldik,valla onu cikaran kim olursa olsun ,siddete basvurmus ve coluk cocuk katletmis bir serefsizi disari cikardiklari icin ilk once ben karsilarinda olurum.Zaten boyle birseyi kimse yapmaya cesaret edemez ve konusmayada gerek yok.

Sadece gunler uzadikca ve bu sorunlar cozulmedikce,bizim gecmiside cok cabuk unutan tipik halk potansiyelimizden dolayi,bu adamin Kurtlerin Ernesto Rafael Guevara de la Serna si olmasi ve bunu tum dunyanin benimsemesidir korkum.

 

Tarih: 26 Haziran 2011, 16:24 - İp: 221.***.**3.132
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Sevsinler sizin dinazor gibi bolca basan aklınızı okyanus....
Siz parti esiri olmayan, lider esiri olmayan , bırakın Türkiyeyi dünyanın bile en akıllı insanlarısınız öğrendik..

Ama nedense bu zamana kadar bu ülkeyi hep sen ve senin cenahtaki vatanseverler, partisizler, millietçiler ve sosyal demokratçılar gibi kafası bol basan, ehli keyf insanlardan afrika ülkelerine bile "karı" yapılmış bir ülke olalrak alan ,bir çivi bile çakılmamış olarak alan, bu "parti esiri" lider esiri" cenahın destekledikleri oluyor.

Ama bi gün ayık kafanla ayna karşısına geç ve o aynaya bakarken şunu da hatırla..
LAZUT BU VATAN İÇİN ÖLMEYE HAZıR..
LAZUT BU VATAN İÇİN O DAĞLARDA 3 AY GEÇİRDİ.
LAZUT BU VATAN İÇİN 7 ÇATIŞMAYA GİRDİ..
LAZUT BU VATAN İÇİN SENİN HAFSALININ BİLE ALAMYACAĞI KADAR GERİ BIRAKILMIŞ SİNOP'UN DAĞLARINDA ÖZ VATANINDAN 600 KM UZAKLIKTA 8 YILDIR MÜCADELE EDİYOR..

VE BU LAZUT BU VATANA İHANET SAYILACAK DAVRANIŞI BIRAK BİR PARTİ LİDERİNİN KARDEŞNİN ANASININ BABASININ BİLE YAPMASI HALİNDE HİÇ BİR ŞEYİ DÜŞÜNMEDEN NE GEREKİYORA YAPACAK KADAR GÖZÜ KARA BİRİDİR..

hHIMM..HATIRLIYORUM DA..MAALESEF ERZURUMU BİLE DOĞU İLİ DİYEREK GİTMEMEK İÇİN AĞLAYAN ZIRLAYAN ZEVAT NE YAZIK SOSYAL DEMOKRATTI, VATANSEVERDİ..NE TEZATLIK DEĞİL Mİ?



#lazut' tarafından 26.06.2011 18:16:34 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 26 Haziran 2011, 18:09 - İp: 81.***.**6.124
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

bilader dünyanın en akıllısıyız vs demedik kendine gel. benim aklım bana yetecek kadar. o yüzden başkasının benim yerime düşünmesine gerek kalmıyor. dolayısıyla tayyipçi yahut k.daroğlu cu olmaktan da kurtarıyor bu kadarcık akıl beni.

kimmiş erzuruma gitmeyen. bu konu ile alakası ne ? topicleri mi karıştırdın yoksa kafan heptenmi karışık ??

ayrıca şu erzurumlu sosyal demokrat ise bundan bana ne ? ben sosyal demokrat olmuş olsam da bana ne. lakin sosyal demokrat değilim binaleyen olsa idim ne olurdu. sanamı soracağız görüşümüzün ne olması gerektiğini.

emmi sen kırsalında alışmışsın kişiler üzerinden konuşmaya. tencere dibin kara seninki benden kara çerçevesini bir türlü aşamıyor muhappetlerin.

beni kişilerden ziyade yapılanlar alakadar ediyor. apoyu serbest bırakacak kişi tayyip de olsa k.daroğlu da olsa bahçeli de olsa tepkim aynı tepki olacaktır. geçen gün bakanınız boşuna demedi apoya ev hapsi düşünülebilir diye. buna kulak ısındırma denir. tartışma ilerletilecektir zamanla, yadırgama ve tepki eşiği aşılacaktır, sonra da senin gibi akepe müritleri ev hapsini bile savunur hale getirilecektir.

neyse ben anlayacağımı anladım.

7 çatışmaya girdiğine göre aponun ev hapsine alınması yahut doğuya özerklik verilmesi en çok sana koyacak belli ki. o yüzden de karşı olman lazım anlaşılan.

dipnot mertebesinde : emmi senin doğuda askerlik yapman seni kahraman da yapmaz, vatansever miliyetçi olduğunu da göstermez. askerlik vatan borcudur. yapmak zorundasın. nereye çıkarsa da orda yapmak zorundasın. sıkıysa yapmasaydın.

bende doğdu yaptım lakin ağzıma da sakız etmiyorum doğuda askerlik yaptım diye. bitlis de yapmış idim. güzel günler idi operasyondan operasyona koşturmak..

 

Tarih: 26 Haziran 2011, 18:43 - İp: 85.***.**9.51