pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hafta Sonu Fotoğraf Eklemeyin

Arkadaşlar hafta sonu kimse fotoğraflara bakmıyor.En iyi fotoğraflar bile 1-2 yorum alıyor.Onun için hafta sonu eklemeyin bekleyin hafta içi ekleyin.En azından iyileri eklemeyin.

Tarih: 25 Eylül 2005, 10:31 - İp: yok
tosunami52
tosunami52 (üye)
Yurtdışı / Haber Fotoğrafçısı

Güzel söylüyorsunda ben hafta içi çalisan ve kafami kasiyacak vaktim olmayan birisiyim.Ancak hafta sonu bir etkinlik yada doga gezileri yapip bu resimleride sizinle paylasiyorum.Avrupada vakit nakittir.zamanin nasil degerlendirildigini bilirler,hem ben resimlere hafta sonu bakiyorum.Ha yorum yapmam o ayri, yoksa sen hafta sonu mu çalisiyorsun:-) saka bi yana emin ol her gun bakilirdir.

 

Tarih: 25 Eylül 2005, 13:38 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tosunamı inan bana hafta sonu fotoğraflara bakılmıyor.Bunu ben denedim.Ve gerçekten bakılmadığını anladım.Belki yaz olduğu içindir.Kışın farklı olur sanırım.
Birde hemen herkesin işyerinde adsl var.Boşuna para vermeyelim diyor insanlar haklı olarak zannımca.

 

Tarih: 25 Eylül 2005, 14:04 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

hayir ekleyecegiz pazarbey..
fotograflarin 1-2 yorum almasi onemli degil, yayinlanmasi onemli..

.. ha ama diyorsan ki, haftasonu eklenen fotograflar, haftacici geldiginde cok gerilerde kaliyor, bir daha da bakilmiyor........ eh yani pazarbey..
tabii ki yazdi ve insanlar haftasonlarini evde degil disarilarda geciriyorlardi.. dolayisiyla haftaici gelinceye kadar, haftasonu yayinlanmis fotograflar cok gerilerde kaldiklarindan bakilamayacak kadar uzakta kalmis oluyorlardi..
..
ama bir onaylama sureci olduguna gore haftasonu gonderilecek fotograflar ancak haftaicinde yayinlanabilir diye dusunuyorum.. eee haftaicinin sonunda gondersen o zaman da haftasonuna denk gelecek.. ama kimse foruma bakmiyor haftasonu geldiginde.. diger yandan haftasonu fotograf gonderenler var..

bence eger ki fotograflarin onaylanma sureci azami iki gun ise, o halde persembe ve cuma gunleri fotograf gonderilmesin..
haftasonu fotograf gonderilmesinde hicbir sakinca olamaz..

 

Tarih: 25 Eylül 2005, 15:13 - İp: yok
ceko
ceko (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Emredersiniz komutanım Siz ne zaman isterseniz o zaman ekleyelim

 

Tarih: 25 Eylül 2005, 17:55 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör


...
pazarbey ben birsey soracagim..
"En azından iyileri eklemeyin." dedin.. neden uyeler kotu fotograflarini da mi ekliyorlar? yoksa zaten iyi olduklarini dusundukleri fotograflarini mi eklemeliler galeriye?

 

Tarih: 25 Eylül 2005, 19:41 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sevgili Ceko sen çık aradan. sen zaten yüksek sanat ürünü fotoğraflarını nadiren gönderiyorsun.
dadanagast ;
Neyin iyi neyin kötü olduğunu artık ben kendi fotoğraflarımda dahi belirleyemez oldum.Mesela şu an başlıkta bulunan arıyı gönderip göndermeme konusunda uzun süre tereddüt ettim.Sonunda gönderdim.Hop başlığa konuldu. Halbuki ben netlik sorunu olduğunu yazmıştım.Hakikatende sorunlu.Fakat birsürü yorum aldı.Ve ençok bakılan fotoğrafım oldu.
Gerçi dediğin gibi bizim için çok kötü olan bir fotoğraf sahibi için olağanüstü görünebiliyor.Bu bakımdan saygı ile karşılamak lazım.Zaten bunun bir ölçü birimi yok ki.
Halbuki benim en beğendiğim fotoğrafım MAKRO DEĞİLDİR isimli fotoğrafım.Gerçekten çok iyi oldu.Ama 1 tane yorum yapıldı. Bence çok güzeldi.Birde koyunların bulunduğu bir fotoğraf var oda güzel.Ama oda bir iki yorum ancak aldı. Yani ne diyeyim .İyi dediğin kötü bulunuyor, kötü dediğin iyi.
Tabi bunu asıl sizin gibi fotoğrafçılıkta bizden daha ileri olan ların belirlemesinin faydası olacaktır.Bize göre iyi ama belkide çok kötü.Site bu bakımdan yakında puanlama sistemine geçecekmiş.SAnırım bir heyet tertip edilecek.Yani krallıktan oligarşiye geçiyoruz.Hayırlı olur inşallah.
Şu an sitenin fotoğrafları hergün onaylanıyor.Maaşallah fdiker iyi çalışıyor.Ama benrce ili olmadı. 2-3 günde olduğunda en azından daha çok bakıyorduk fotoğraflara. Zaten yorum yazan pek fazla kimse yok.şu anda en fazla 3-5 yorum var.Uzun zamandır böyle gidiyor.Yaz rehaveti sanırım. En son benim gönderdiğim birkaç fotoğraf 10 u geçti. İnsan yorum yapılmasını bekliyor açıkçası.Doğru veya yanlış.

 

Tarih: 25 Eylül 2005, 22:30 - İp: yok
ceko
ceko (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı



 

Tarih: 26 Eylül 2005, 00:32 - İp: yok
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

Peki eklemeyiz ne diyim...

 

Tarih: 5 Ekim 2006, 13:16 - İp: 81.***.**3.156
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

ya rokomet, çok uğraşıyor musun 1 sene önceki konulara ulaşmak için

 

Tarih: 5 Ekim 2006, 14:47 - İp: 81.***.**6.23
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

Bufalo şufalo ofalooo

benmi uğraşıyorum yani bi sene önceki konuları bulmak için.. pessss doooğrusuu peeessss bbir rokomet kolay yetişmiyiiiir..
Kardeşim sen değilmiydin kornastın veda mektubunda, teee fiii tarihindeki pazarbey vedasının linkini koyan... benmi koydum o linki senmi.. benmi senmi benmi senmii?? sorarım sana.. benmi senmi?.. niye büyle yapıyorsuun.. neden beni delirdiyuuursuuun.. geryyyy geryyyy whatsgoinoonn...

hem yeni konu açmaya ne gerek var herşey yazılmış daha önce.. ben ne yapacam hazırı var... yapılmışı var..

 

Tarih: 5 Ekim 2006, 15:00 - İp: 81.***.**3.156