ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Fenerbahcem Benimmmmm...

Ne kadar pisirik bir federasyonumuz varmis yahu ayiptir.Yani topu topu 1 takimimiz vardi sampiyonlar liginde seyredecegimiz,onuda mundar ettiler.

Tarih: 24 Ağustos 2011, 19:56 - İp: 221.***.**3.132
mavi_izci
mavi_izci (Objektif)
Ankara / Amatör

Trabzonspor gidiyor, onun yerine

 

Tarih: 24 Ağustos 2011, 23:52 - İp: 78.***.**1.172
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı


Sermaye piyasası kurulunun ilk işi, yarınki seans açılışından önce imkb de fener ve trspr hisselerinin tahtalarını kapatmak olmalı.. Evet farklı bir açıdan bakıyorum.. Ancak haklarının korunması gereken kimse, öncelikle sermayesini bu takımlara kullandıran küçük yatırımcı olmalı. Taraftarın hissesi, manevi tabiki

Şuraya yazıyorum; hiçbir şey yapılmayacak.. Üç hafta olmadı, endekste ani düşüşün yaşandığı cuma günü citibank'ın garanti hissesi satışının arkasındaki gerçekler gibi... ( aylar önce alınan karar gereği, takas bilgileri gecikmeli olarak görülebiliyor.. kısaca: citi 400 milyon tl ye sattığını, keyfine uyarsa 300 milyon tl ye geri alır)

 

Tarih: 25 Ağustos 2011, 00:14 - İp: 94.***.**6.196
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Mete hocam seninle borsayi konusalim biz belli var biseyler sende.Bayram geldi satacaktin zaten dunden hocam.Ben full cikis yaptim ve zaten tadi yok bu aralar.Derinlik falanda var ama hisselerin mecali kalmamis.Her an patlayabiliriz.

Fener hissesi olanlarada gecmis olsun diyorum.Ben 90dan alip 75 den cikmistim az bi zararla ve hicc tahta falanda kapamiyolar...

 

Tarih: 25 Ağustos 2011, 20:40 - İp: 221.***.**3.132
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Hocam, konuyu yeterince çarpıtım sanırım .. ilgili bi görüntü ekleyip sussam daha iyi... Borsa konusunu başka başlık açarak devam etmek isterim tabi....






Bir hisse taban artı taban yapıyor, diğer tarafta tavan artı tavan.. Görüntüyü, akbank'ın yatırımcı sitesinden aktardım.. Grafikte görünenden daha çok dikkat edilecek rakamlar, sağ taraftaki "önceki kapanış" olarak veriliyor..

"Taraftarın hissesi manevi" demiştim.. Ancak, takımını maddi olarak desteklemek isteyen, ciddi iniş çıkışlarda dahi hissesini satmamış taraftarlarında var olduğunu kabul etmem lazım (bu arada size geçmiş olsun, mantıklı davranıp, zararı az miktarda tutmuşsunuz.. Ben aynı kararlılığı hiçbir hissemde gösteremedim, gösterseydim lotları yüzde elli artırmış olurdum)..

Ben futbol konusunda milli takımdan başka bir takıma gönül vermedim.. Ancak yukarıdaki tablonun göz göre göre oluşması, öncelikle taraftar olan küçük yatırımcıya saygısızlık oldu..







#mete007' tarafından 25.08.2011 23:45:43 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 25 Ağustos 2011, 23:42 - İp: 94.***.**6.196
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı



Üst satırlarda yaptığım gaf için özür dilerim... "sadık olan taraftar hissesini satmaz" gibi bi yorum çıkarılmasın..

 

Tarih: 25 Ağustos 2011, 23:50 - İp: 94.***.**6.196
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Ben bir Beşiktaşlıyım ve Fenerbahçeyi düne kadar hiç ama hiç sevmezdim!!! Lakin bugün toplum olarak sahip olduğumuz mazlumun yanında olma içgüdüsünden payıma düşeni almış olan biri olarak en fanatik FB liden daha fanatik FB liyim. Bu fanatikliğimi sakın kimse sportif fanatiklik olarak algılamasın. O hususta Beşiktaşa toz kondurmam!!

Neyse sadete gelecek olursak TFF nin almış olduğu son karar üzerine ülkemde bozulmamış yozlaşmamış dışarının güdümüne sokulmamış bir kurumun kalmadığını üzülerek ifade etmek isterim. Öyle bir duruma gelmişizki devletin bakanı gittiği bir ülkede abd sözcülüğü yapıyor, ülkemin kurumları dışardan gelen talepler doğrultusunda kararlar alıyor. Peki benim ülkemde seçilmişlerin hazırladığı kanunlar yasalar tüzükler ne işe yarıyor? Bugün gelinen noktada ciddiyetini yitirmiş çadır devleti olmaya doğru sürüklenmekteyiz.

TFF her hangi mahkeme kararı olmamasına rağmen UEFA nın telkini ile almış olduğu karar ile kendi varlığını inkar etmiş yargı sürecinin sonucunda FB lehine çıkacak bir karara karşılık UEFA nın can yeleği olmuştur.

 

Tarih: 28 Ağustos 2011, 06:29 - İp: 78.***.**5.17
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

Birçok futbulcudan şike itirafı gelmiştir.Bu şikeyi en çok 4 büyükler yapmıştır.Bunların içinde parası en çok olan fenerbahçe maçları ve hakemleri satın alarak çok defa şampiyon olmuştur.

Eski fenerbahçe başkanlarından Semih Bayülken bir otelde gazetecilerin olduğu bir ortamda rakip futbolcuları,yada rakip takımları hatta hakemleri satın alarak şampiyon olduğunu açıkça gazeticilerin olduğu bir ortamda söylemiştir.Belgelidir.

Şimdi akla Sivasspor niye şampiyon olamadığının cevabı bu itirafta saklı.Parayı veren düdüğü çalar.Yani maçları satın alır.Gökdeniz ve başka futbolcuların şike yaptıkları kanıtlandı.Ve eskiden birçok şike iddiası TFF ye gitmesine rağmen işlem yapılmadı.Bir fenerbahçe yöneticisi Mehmet ali aydınlar bir işlem yapabilirmi,göreceğiz.

Ben sporcunun zeki,çevik ve ahlaklı olanının severim.
M.Kemal Atatürk

Türk sporunun niye ilerlemediği ortada.Gerekirse 4 büyükleri düşürsünler.Temiz bir toplum ve spora kavuşmak ümidiyle.

 

Tarih: 28 Ağustos 2011, 13:07 - İp: 85.***.**2.79
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Arkadasim senin soylediklerin olmustur belki sike genellemesi konusunda bisey demem ama Trabzonu ak-pak yapip sampiyonlar ligine gonderip de Fener sikenin alasini yapmis deyip maksatli bir taraf olmak adiligin en alasidir.Federasyon baskani belliki birilerinin kontrolunde ve onunda eli-kolu bagli.Hem burada olay sike olayi degil zaten cumle alem biliyor.Aziz YILDIRIM birilerinin tekerine comak sokuyor diye bi acigini aradilar,( kirli adamlarla baglanti babinda ( bu baglantida tartisilir ne alaka ise klup uyeliginden ceteye vurmak)) ve sonrada guuummm...Yada gooooolllll olayi

Kimsenin akli ermez bu cambazlarin yaptiklarina .O yuzden tartismak falan fayda etmez...

 

Tarih: 30 Ağustos 2011, 18:11 - İp: 88.***.**7.116
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

şike olayları sadece türkiyede olmuyor.milan örneği var.yapanlar ceza almalı.bu konuda kararlı olunmalı.

fatura sadece fenerbahçeye kesilmemeli.FB bir cumhuriyet değildir. fedoal bir yapıya sahiptir.kulüp ağaları artık takımları yönetmemeli.bir kulüp ağasının yaptığından iddia ediyorum yönetimdeki çoğu kimsenin haberi yoktur.

fb ye kesilen fatura idda gerçek çıkarsa daha önce ceza aldığı için daha az ceza alcaktır.söylediğin diğer takımların iddia ettikleri gibi şike yapan değil tevessül eden bile olduğu ispatlanırsa fb den daha bir ağır ceza alacağını düşünüyorum.

bir tanıdığımdan dinledim.istanbulda 3.lig de bir arkadaşı takım satın almış.ve büyük paralar döndüğünü anlattı.şimdi büyük kulüplerde büyük paraların döndüğünü anlamak zor olmasa gerek.

büyük paraları külüplere verdiğini söyleyen kimseler kat be kat o paraları büyük külüplerin sırtından çıkarmışlardır.gerçekçi olalım.

 

Tarih: 30 Ağustos 2011, 21:02 - İp: 78.***.**7.187
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı