mavi_izci
mavi_izci (Objektif)
Ankara / Amatör

Dursun Ali Sarıkoç Uğur Foto’da

Merhaba arkadaşlar daha önce Balıkçıoğlu Çarşısı'ndaki dükkanıyla ve FSK gibi AFSAD gibi derneklerdeki görevleriyle tanıdığımız Dursun Ali abimiz dükkan değiştirmek zorunda kaldı daha sonra da o dükkanı da kapatmıştı. Eski "Fotoğraf Pazarı" dükkanında olan Dursun Ali Sarıkoç abimiz artık Uğur Foto içinde ufak bir yerde hizmet veriyor. Elinde biraz daha ekipmanı var ve onları da satma uğraşında. Ben sadece birkaç tane ürününü listeliyorum onun: Dahası da var aslında... Ayrıntılı bilgi için lütfen kendisine cep telefonundan ulaşınız:

Bir rahatsızlığı var ben buradan paylaşmak istemiyorum ve biraz zor günler yaşıyor. Tekrar aktif hayata katılması güzel, ancak bir sorunu var. Bu mekan değişikliğinden dolayı dostları, arkadaşları ve müşterileri ondan bihaber durumdalar. Eskisi gibi gelen giden olmaması onu belli ki üzüyor.

Eğer eski tip fotoğrafçı dükkanlarını özlüyor ve yahut ekipmana ihtiyacınız varsa bu dükkan tam size göre. 5metrekare odada o kadar çok ikinci el var ki şaşarsınız.

Benim Dursun Ali Sarıkoç ile bağım da Minolta lenslerimi ( SLR makinam için aldığım ilk lens) alırken oldu. Özlediğim sıcak ortamı onun dükkanında bulmuştum. Bu yüzden aslında somut olarak hayırsız ve aslında bir müşterisi de olsam kendisiyle bir bağım var. Buradan duyurmak istedim durumu...

Hal hatır veya ekipman sormak isteyenler buradan arayabilirler kendisini:

0542 415 41 57
Şehit Adem Yavuz Sokak 14/3 Kızılay-ANKARA

Tarih: 15 Ocak 2011, 12:53 - İp: 95.***.**2.221