baymertcan
baymertcan (üye)
Ankara / Meraklı

Atatürke Hakaret

http://www.youtube.com/watch?v=Wda81DJdvDU

http://www.youtube.com/watch?v=BRk4UwGYFIY "bunun açıklamasını okuyun"


bu videolarda türke ve atatürke doğrudan hakaret var çıldırdım izlerken

Tarih: 17 Aralık 2006, 15:17 - İp: 88.***.**1.57
afrikalı
afrikalı (üye)
Yurtdışı / Amatör

03.10.2006 Tarihinde Bulent akarcali'nin bie yazisini okudum ve verdigi adreslere Iingilizce, arapca ve Turkce olmak uzere mail yagdirdim. Bu yaziyi sizlerle paylasiyorum.


Tepki koymak


Türkiye’ye yönelik komplo iddialarını hiç tutmam ve çoğunun da aşırı abartılı ve hatta gerçek dışı, uydurulmuş veya yakıştırılmış bilgilere dayalı olduklarını bilirim.

Ama ülkemizin birçok açıdan ciddi hasımları olduğu da bir gerçek. Bunların başında Ermeni diasporası gelir, sonra da PKK ve benzerlerinde kendilerine gelecek arayan bölücü gruplar, Kıbrıs Rumları, Yunan lobisi, aşırı dini ve ırkçı Batı örgütleri ve siyasi partileri ile Arap kökenli kimi dini gruplar. Ermeni diasporası ve bölücü Kürt grupları önemli maddi kaynaklara dayalı kesintisiz bir mücadele sürdürür, kendi gündemlerini yaratır, aktif ve etkin bir çalışma tarzı izler. Diğerleri gelişen durumlardan, fırsatlardan yararlanarak kendilerini belirler.

ABD Senatosu’nda Kars-Tiflis-Bakü demiryolu projesine kredi tahsisini, Ermeni lobisi adına önleyen Senatör Robert Menendez’in girişimi ve Hollanda’da Türk asıllı adaylara soykırım iddialarını kabule zorlama birinci tarzın örneğidir.

Avustralya’da Hazine Bakanı Peter Costello’nun Türkiye ve Mustafa Kemal Atatürk lehine beyanatına tepki koyan Arap asıllı iki dernek başkanının tavırları ikinci gruba girer. Bunların gücü de bizim tepkisizliğimizden kaynaklanır.

Yıllarca bu tepkisizliğe karşı mücadele ettim. Meclisin, partimin, kurucusu olduğum Türk Demokrasi Vakfı’nın imkânlarıyla yabancı parlamenter, gazeteci ve diplomatlara birçok dilde toplam yüz binin üzerinde mektup, bir o kadar da broşür gönderdim. Bunları bir sekreter ve bir yardımcıyla ben yapabiliyorsam eli kalem tutan herkes yapabilir. TV’lerde defalarca bu tip çalışmaların yapılması gereğini tekrarladım. Ne yazık ki hepsi boşuna oldu.

Ben, bu yolda giderim deyip hac yoluna çıkmış karınca misali çabamda devam ediyorum. Avustralya Hazine Bakanı’na e-posta ile bir kutlama mektubu yazıp bir kopyasını da Ankara’daki Avustralya Elçisi’ne gönderdim. Dernek başkanı iki Arap asıllı zata Atatürk’ü yanlış tanıdıklarını anlatan görüşlerimi yazdım. Hollanda’daki siyasi partilere de tepkimi ilettim. İnanın, ülkemiz aleyhine girişimlere sürekli tavır koyacak dört beş bin kişi çıksa hasımlarımızın çoğunu sindiririz.

Tepki ve görüşlerini dile getirmek isteyenler için...

* Robert Menendez, senatör, menedez@ mail.house.gov veya www.menendez.senate.gov sitesinden mesaj atabilirsiniz.

* Peter Costello, Avustralya Hazine Bakanı, faks: 00-61-2-6273 3420 www.treasury.gov.au/ministerial.asp adresindeki “Bakan İrtibat Formu”nu kullanarak e-posta gönderebilirsiniz.

* Dr. Ameer Ali, Müslüman Danışma Grubu Başkanı: [email protected] Keysar Trad, Avustralya İslam Dostluk Derneği Başkanı: [email protected]

* Avustralya Elçiliği, Uğur Mumcu Cad. No: 88 G.O.P 06700 Ankara

* HOLLANDA’daki arkadaşlar için: Sosyal Demokrat İşçi Partisi (PVDA) Genel merkezi;

tel 00-31-20-5512155 mail [email protected] PVDA Halkla iliskiler: Tel 00-31-70-3183025 [email protected]

* Hristiyan Demokrat Parti (CDA) Genel Merkezi tel 00-31-70-3424888 veya 3424814 00, mail [email protected] [email protected]




 

Tarih: 16 Ocak 2007, 14:17 - İp: 86.***.**5.3