atacan-95
atacan-95 (üye)
Kocaeli / Amatör

Atatürk

Tarih: 13 Nisan 2007, 18:55 - İp: 88.***.**6.12
aytuba
aytuba (üye)
Muğla / Meraklı

bu küçük yaşında büyük fikirler yatan güzel yüreğini ve beynini tebrik ediyorum.evet Atam çok doğru söylemiş.onu görmek demek fikirlerini görmek demektir.sadece fikirlerini görmek de yetmez...onlara sımsıkı bağlanmak,ve geleceğe en sağlam ve kararlı adımlarla götürmek olsa gerek...teşekürler...

 

Tarih: 15 Nisan 2007, 14:39 - İp: 88.***.**5.175
testaramen
testaramen (üye)
İstanbul / Amatör

Seni kutluyorum, bu yolda devam et.

batuhan19b'un alttaki sözlerine bakma sen. Biz çok kalabalığız, sadece 30 bin kişi derken orda olmasını istediği sayıyı yazmış. Tv seyrederken gözlerini kapatıp yürüyüşteki insanları sadece bir avuç olarak görmek istemiş. Asıl ben onun ne yapmak istediğini anlamadım.

Devam et sen ben ne pahasına olursa olsun senin arkandayım. Senin gibi kemalist geçleri kutluyorum.

batuhan19b'un sözleri.

100 BİNLER DEYİL BİR DÜZELTME 40 BİN - 10 BİN POLİS TOPU TOPU 30 BİN.= KALİTELİ BİR SİYASİ PARTİNİN SIRADAN BİR MİTİNGİ.

 

Tarih: 15 Nisan 2007, 16:09 - İp: 88.***.**2.11
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

oraya çıkıp burdaki insanların kanı temiz tv başındaki insanların kanı bozuk kanı pis diye miting otobüsünün üzerinden bagırılan(tolga çandar) bir platform neyi savunursa savunsun bence hiçbir önemi yok

allaha sitem yollanan bir platformu savunmanında bir mantıgı yok.(edip akbayram)

bu sayıların abartıldıgını ben deyil basın söylüyor.
miting açılışında devletin hiç bir kurumundan maddi yardım alınmadıgı açıklanıyor.sonunda çankaya bel.baş.muzaffer eryılmaza masrafları karşılamaış olmasından dolayı teşekkür ekleniyor.



sizin kendinize bile tahammülünüz yok tüncay özkanın konuşmasında arkada yumruklar konuştu.
bir hırsızı atatürkün adıyla aklama çabaları.(kanaltürkün kurulumunda 17 milyon doları açıklayamadı.chp den aldıgı 4 milyon doları hiç kimse açıklayamıyor) lütfen bunları yaparken atatürkün adını kullanıp milleti sogutmayın.biz kimin kim oldugunu gayet iyi biliyoruz çabalarınız boşuna.
haberler bu günkü gazetelerde zahmet edip okursanız sayıları da sarfedilen sözleride görürsünüz.size göre size katılmayan herkesin kanı bozuk öylemi.yani ordaki altı tane siyasi parti seçmeninden başka hiç kimse de vatan sevgisi yok öylemi.



kanı bozuk çok agır bir ithamdır neyi savundugunuza dikkat edin

 

Tarih: 15 Nisan 2007, 17:46 - İp: 85.***.**7.159
nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

oraya çıkıp burdaki insanların kanı temiz tv başındaki insanların kanı bozuk kanı pis

bu nedemek arkadaş..

kusun kusun bütün diyeceklerinizi..
şimdi ben tv başındaydım kanım bozuk mu oluyor...


asıl bunu diyenlerin kanı bozuktur..

bende o zaman mitinge katılanlara ÇAPULCU TOPLULUĞU diyorum hadi bakalım..

sinirlendirmmeyin adamı pazar pazar..

anca çıkıp meydana bağırmayı bilirsiniz..karşınızdakine de laf atarsınız...birde kavga etmeyi..icraate gelince zınk!! diye kalırsınız..

Atatürkçüyüm diyede övünürsünüz..bana kanın bozuk diyenin Atatürkçülüğünü yiyeyim ben....

 

Tarih: 15 Nisan 2007, 17:58 - İp: 85.***.**7.56
nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

boş bir milletiz....

neden söylüyorum biliyormusunuz??

çünkü eğer 100 bin kişi felan katıldıysa o mitinge cidden işleri güçleri yokmuş onların kalkıpta bağırmaya taaa Ankara ya kadar gitmişler...

neyse yeter bu kadar ben animasyon yapmaya devam ediyorum...boş konuşmayı bırakıpta icraat yapayım biraz...

 

Tarih: 15 Nisan 2007, 18:01 - İp: 85.***.**7.56
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

evet nedmy malesef bu sözler sarfedildi orada sabah gazetesini okursanız tolga çandar tarafından aynen bu kelimeler teleffuz edildi.

 

Tarih: 15 Nisan 2007, 18:02 - İp: 85.***.**7.159
testaramen
testaramen (üye)
İstanbul / Amatör

Bence sizin yaptığınızda doğru değil, mitinge katılan herkeze çapulcu topluluğu demeye kimsenin hakkı olmadığını düşünüyorum. Orada sadece Atatürkü ve Vatanını seven binlerce insan vardı. Madem tv başındaydınız ropottajlarıda dinlemiş olmanız gerekir, oradaki halkın çoğunlığu parti için değil laiklik için oradaydı. Ayrıca Tuncay ÖZKAN kanı bozuk lafını batuhan19b ve nedimy için kullanmadı. İyi dinleyin!!!

Tuncay ÖZKANIN lafı için mitinge katılan binlerce insana çapulcu topluluüu demeye kimsenin hakkı yok.

Saygılarımla.

 

Tarih: 15 Nisan 2007, 19:09 - İp: 88.***.**2.11
cirkinkiz
cirkinkiz (üye)
Van / Amatör

Ölümüne Atatürkçü ölümüne Cumhuriyetçiyiz.Sadece yürümez gerekeni yaparız.Atalarımızın, dedelerimizin, bugüne değin şehit olan askerlerimizin kanına bir görevdir, saygıdır bu yürüyüş.Yüce Allah'ın adını ortaya katıpta provake etmeye çalışanlara acırım, çok acizdir bu kimseler.Yazık yazık yazık...Bir olay içinde bir avucun sesine takılmanız " yüzbinlerin" amacını görmeyip, araç olarak kullanmanız anlamına gelir.....Vatananımızın geleceği her işten önde gelir sayın nedimy! Orda yürüyenlerin 7 den 70 i belki de hayatta yapabilecekleri en büyük, en önemli anları yaşadılar!!!!!!!!

 

Tarih: 15 Nisan 2007, 19:19 - İp: 88.***.**1.187
serrex
serrex (üye)
İstanbul / Meraklı

Boşverin arkadaslar.Bunlara prim sağlamayın.

 

Tarih: 15 Nisan 2007, 19:29 - İp: 85.***.**2.87
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

testereman bak agzından çıkanlara dikkat et sen yazılanları nerenden okuyorsun o laf tüncay özkanın deyil. dikkatli oku. ayrıca kanı bozuk olanlar belli o lafı orada kürsüden sizin gözünüz kulagınız düşüncelerinize tercuman olan insan lar söyledi hemde miting otobüsünün üzerinden ses yayın cihazıyla bagırdı.

bunu savunmak en az onlar kadar yanlışa düşmektir.
o mitinge gitmedim. kanım en az sizinki kadar hatta dahada temiz. vatanımıda canım pahasına seviyorum. asla atatürkçü olmayı dinsizlik olarak görmüyorum onun arkasına saklanıp vurmam gereken yerlere vurmuyorum.

şunuda içime sindirdim. sizinde sindirmenizi isterim siz ne kadar acizlik içerisinde olursanız olun kendi egolarınızı tatmin için atatürkü kendinize kalkan olarak kullanırsanız kullanın. biz sizin varlıgınızı kabul ettik ve bunu içimize sindirdik.


şimdi sizde şunu içinize sindirmek zorundasınız. türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının çogunlugu bu şekilde olmasını istiyor ve bu şekildede olacak.buna karşı çıkmak çok istediginiz demokrasiye aykırıdır. sizde bunu içinize sindireceksiniz. orada söylenen söze orada olanlar tepki göstermediyse muhatapıda onlardır. bunun savunulacak bir tarafı yok. araştırılırsa o lafı söyleyenin atalarınad karışım oldugu ortaya çıkar. hiç bir türk bu lafı evinde oturan insanlar için kullanmaz.

 

Tarih: 15 Nisan 2007, 19:39 - İp: 88.***.**8.144