ieceviker
ieceviker (üye)
İzmir / Amatör

Alternatif Etkinlikler


Arkadaslar iyi gunler dılerım,

Ben bu sitede yeni sayılırım . Ben uzun suredir hobi olarak fotograf cekıyorum . Sıtenızı de begendıgımı dıger forum konularında yazdım . Forumlarda okuduguma gore sıtede bircok İzmir'li var . Ben de İzmir'de yasayan sanslı ınsanlardanım .
Size teklifim uygun oldugumuz zamanları belırleyıp , farklı ve alternatıf aktıvıteler yapmak . Bu bır yerde toplanıp basketbol , futbol ya da paıntball oynamak olabılır. Ya da ımkanı olanlarla bırlıkte ,bısıkletlerımıze atlayıp turıstık yorelere gıdıp , hem oralara gıderken hem de oralarda fotograf cekmek olabılır . Bunları ben bırkac arkadasımla beraber ımkan bıuldukca yapıyorum ancak sızın de katılımınızla cok daha eglencelı ve verımlı gececegını dusunuyorum..
Umarım bu konu hakkında goruslerı bıldırır ve bıran once guzel bır grup kurup eglencelı aktıvıteler yapabılırız.

İyi gunler...

Tarih: 8 Ağustos 2006, 03:42 - İp: 81.***.**5.47
thalassa
thalassa (üye)
İstanbul / Amatör

Gölyazı turunu kaçırmayın derim.Nefis bir yer , hemde sitenin bir çok iyi fotoğrafçısı katılıyor..İzmir'den de katılanlar var..
fotumda ilanına rastlarsınız..

sevgiler

 

Tarih: 8 Ağustos 2006, 04:18 - İp: 81.***.**6.3
sarper1981
sarper1981 (üye)
İzmir / Meraklı

hobaaaaa ben gelirim erhancım zaten gecen hafta coştuk gittik urla'ya bu hafta da gideriz konya'ya. bizim ekip hepten hazır zaten bu hafta sonu önce inciraltı sonra seferihisara gideriz tamam mı? [>:D ] [>:D :D

 

Tarih: 8 Ağustos 2006, 14:58 - İp: 85.***.**2.79
ieceviker
ieceviker (üye)
İzmir / Amatör


Sarp cım saol , zaten sen her zaman bana eşlik ediyorsun . Asistlerini özledim . Bu cuma inciraltında basket oynayalım derim kısa vadede . Hem bulusur , hem tanışırız maksat spor olsun...eğlence olsun...

 

Tarih: 8 Ağustos 2006, 15:08 - İp: 85.***.**2.79
  • 1