pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

7. 8 Milyar Dolarlık Füze Alımı.

nereden icab etti ise Türkiye Abd den bu miktarda füze alacakmış. BU kadar sıkıntılar var iken böyle aptalca bir işe girişmenin haklı bir gerekçesi olabilirmi. Askerliren her mantıksız talebini hükümet emir telakki edip yapmak zornudamı. Tayyibin hala askeri vesayet altından kurtulamamış olması utanç verici. bunu şu su göleti meselesindede açıkça gördük.
Bu kadar paranın füze alımına verilmesini şiddetle karşıyım.TEk kelime ile ahmekça buluyorum.Hükümeti aklını başına almaya davet ediyorum.

Tarih: 13 Eylül 2009, 11:22 - İp: 88.***.**0.157
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Sen önce bi doktara gitseni emmi..
Böyle mböyük ve mühim şeylerden biz annamayık..

 

Tarih: 13 Eylül 2009, 11:35 - İp: 88.***.**2.74
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Ordu düşmanı pazarbey Bu hayat otobüsünden en yakın ihtilal durağında indirecekler seni de haberin yok

 

Tarih: 13 Eylül 2009, 11:48 - İp: 88.***.**3.128
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Olan oldu gali mgirgin. Bİrazdan yandaş avukat okyanusta gelir bi dünya tehdittede o bulunur. (Bu okyanus işareti)
Lazut hocam sen devlet memurusun uzak dur tabi.

Ama haksızsam haksızzsın deyin. Bu kadar ekonomik sıkıntı içinde 8 milyar dolaklık füzemi alınır. Hangi aklı evvelin işi anlamadım.

 

Tarih: 13 Eylül 2009, 12:05 - İp: 88.***.**2.159
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Senin hökümet, yandaşlara, oğullara ve damatlara zati bunun 3-5 misli parmak yalattı. Ne oldu en son merkez bankasını da istanbula alıp ciddi bir gelir sağlayacaktı cemaatlerine? Hakket ya ne oldu o iş?

 

Tarih: 13 Eylül 2009, 12:10 - İp: 88.***.**3.128
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Cemaat mi demişim, pardon, saadet zinciri olucaktı

#mgirgin' tarafından 13.09.2009 12:12:14 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 13 Eylül 2009, 12:11 - İp: 88.***.**3.128
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Yicekse cemeatler yisin. Önceki dönem gibi 50 milyar doları 3-5 şerefsiz patron ve postallı yönetim kurulu üyeleri yemesin.

 

Tarih: 13 Eylül 2009, 12:36 - İp: 88.***.**2.159
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Cemaatlerde de 3-5 şerefsiz yicek onu. En güzeli hiç kimse yemesin. Yiyenler de savunulmasın. Makale aççık uzun ama adam KUR'AN ayetlerinden örnk de vererek iyi yazmış Tıkla ve OKU

 

Tarih: 13 Eylül 2009, 12:42 - İp: 88.***.**3.128
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ay mgirgin valla meçhulu geçtin valla. nerden nereye getirdin gene mevzuyu. Yüzbinlerce kişi bu cemeatlerin temin ettiği burslarla okuyor. Binlerce evinde binlerce yurdunda kalıyor. Kim zengin olmuş bu işlerden. Hiç bilindinmi bu işlerin içinde. Bulun sende zengin ol. Allah Allah. Yoksa seni attılarmı iç ettin bursları diye.
Bi şeriat gelsin biliyom ben napceğimi o zaman sana. O sakalında kurtarmıcek seni voyyn.

 

Tarih: 13 Eylül 2009, 12:51 - İp: 88.***.**2.159
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Şey sorcam sana. Fettullahçılar, yani senler, hemen yapılan okulları öne sürüyorsunuz. Peki sizin bu yaptığın okullarda, verdiğiniz burslarda, açtığınız tv kanallarında, o tv kanallarında yaptığınız dizi ve haberlerde KUR'AN nerede??

Sonra bu fettullahtan siz hiç işgillenmiyor musunuz? Hani dinler arası diyaloğa girip, hristiyanlarla aramızdaki farklar için ''teferruat'' diyor sonra hristiyanlarla birlikte KUR'AN ın öldü dedi Hz. İsayı bekliyor.. ALLAH'a oğul yakıştıran bir vatikan hristiyanlığınla İSLAM arasında dağlar kadar fark var. Hem madem farklar teferruatla nitelendirilecek kadar basit de neden KUR'AN vahyolundu??

Hani benim şu sana daha evvel dediğim, 5.boyut, büyük buluşma, sır kapısı gibi tv programları varya, İşte bu rogramlar sanki vatikanın elinden çıkmış gibiler. Aynı method, aynı taktik.. Rivayetlerden yola çıkıp insanların dünya ve ahret algısına, İSLAM algısına böyle dizilerle müdahale etmeye ne hakları var??

Dinimiz memlekette sektör haline dönmüş.. KUR'AN kursları bile başlı başına bir sektör. İnsanlar hala KUR'AN ı anlamadan arapça telaffuz ederek sevap kazanacaklarını sanıyorlar memlekette.(ALLAH'ın KUR'AN ı anlamadan telaffuz edenin hanesine sevap yazıcam diye bir vaadi yok) Namaz kılanların BİNDE 999'u okudukları surelarin manası bilmiyor, Müslümanım diyenlerin BİNDE 999'u KUR'AN ı anlamaya dair bir meal yada tefsir açıp okumamışlar. Hala memlekette 52'ler 40'lar farz zannediliyor, o günlerde verilen yemeklerde ''parayla'' imam tutulup ''arapçası sevaptır'' diye insanların anlamadıkları dilde KUR'AN okunuyor. ALLAH'ın KUR'AN ı anlamadan okursanız sevap hanenize sevap yzacağım diye bir vaadi var mı? Daha buna benzer neler anlatırım neler. Ben Fettullah Gülenin yerinde olsam ''KUR'AN ı anlamaya dönüş '' diye bir kampanya başlatır herkesin az çok bir meal alıp okumalarına katkıda bulunurum. Fettullah Gülenin elinde bu fırsatları olup da yapmaması bana acaba dedirtiyor.. Sana dedirtmiyor mu hiç?


 

Tarih: 13 Eylül 2009, 13:53 - İp: 88.***.**3.128
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

mgirgin sede Kuran öğret. Madem eksik sende bunu tamamla. Niye lak lak edip duruyonda bi el atmıyon meseleye.
Türkiyede Müsslüman olan herkes Kuran okur. Kimisi bilmeden kimisi bilerek. Tabiki en iyisi bilerek okumak.
Yalınaşeylerden herkes nasibi kadar olanını alır efendi. Maalesef senin nasibin bu kadar.
Hz isa ile ilgili olarak biraz okumanı tavsiye ederim.
Diyalog olmazsa nasıl insanlar Müslüman olacak beyfendi. Sen hiç gelen trustlere birşeyler anlattınmı. Oturup müslümanlığı izah ettinmi. Etmedin tabi.
5. boyuta laf söyleme. 5. boyut özel diye bir bölümü seyrettim. Gerek teknik açıdan ki 3 boyutlu dönmeler, herkesin donup salih ve o dedenin hareket etmesi, gerekse İslami Kader inancını anlatması açısından ve felsefi olarak en az geleceğe dönüş kadar başarılı idi.
Topluma ne kadar yabancısınız farkındamısınız ey mgirgin. Bu dizileri filimleir herkes beğenerek izliyor. MEyhanede bile izlendiğini gördüm. Bir alevi kahvesindede izleniyordu.
Kuzun siz bu toplumun neresindesiniz.

 

Tarih: 13 Eylül 2009, 17:05 - İp: 88.***.**0.157