deniztendik
deniztendik (üye)
Adana / Amatör

3d Animation Grafik Görsel Efekt Ve Modelleme Ders

Photoshop Eğitimleri; Üç Boyutlu Animasyon ve grafik aplikasyonlarında bilgin bir özel ders merkezidir. Efektif Animation ve 3B modellemeler yaratmak için özellikle Adobe yazılımları: grafik, animasyon, ve modelleme işleriyle uğraşanların bilmesi gereken önemli uygulamalardır.

Ekibimiz; bu doğrultuda candan, gereksinimlerinize özel yanıtları meydana getiren, kaliteden taviz vermeyen ve kadro çalışmasına önem veren bir yapıya sahiptir.

Photoshop Eğitimleri olarak bizi öne çıkaran sebepler;

Genç ve Dinamik Ekip, Proje Odaklı Yaklaşım, Uzun Sektör Deneyimi, Kalite Odaklılık, Güncel Teknolojiyi Takip

Teknik ve hedefimiz; riski minimum'a indirip, sizin hedef noktasına ulaşmanızı sağlamaktır.

Üç Boyutlu Canlandırma, grafik, modelleme ve çizim işlemlerinde; kurs servisimizden faydalanarak, etkili ve teşvik edici bir biçimde işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Photoshop Kursları

Photoshop Kursu
bitiminde katılımcı; ihtiyaçları kadar en temelden ileri levele Photoshop'u tekniklerini kavrar. Photoshop Kursu ile; etkili grafik ve resimler meydana getirebilir, düzenleyebilir ve bu eiğtim ile sağlam sonuçlar edinirsiniz. Photoshop Kursları boyunca, Eğitim içeriğinde yer alan başlıkları, derinlemesine çok örnekli egzersizler ile öğrenirsiniz.

3ds Max Eğitimi

3ds Max, gelişmiş karakter modelleme teknikleri ile oyun geliştiricilerinin gözdesi haline gelmiş tasarım, modelleme ve Canlandırma programı olmuştur. 3D Studio Max, film özel efektleri, mimari sunumlar ve endüstriyel tasarım sunumları gibi başlıklarda da sıklıkla kullanılmaktadır. 3d Max Kursu çok sayıda temel maddeyi meydana getirme fırsatı getirir. Kurs sonunda; mimari dizaynlar için de duvar, kapı, pencere ve merdiven gibi bileşenleri ölçülerini basitçe hazırlayarak çalışmanıza ekleyebilirsiniz.

After Effects Özel Ders

After Effects Dersleri : After Effects, Adobe firması tarafından bulunan; dijital görsel efekt ve hareketli grafikler üretilmesini sağlayan programdır. After Effects ile; İki boyutlu ve 3B ortamlarda animasyonlar üretilebilir, geliştirilebilir ve özgün grafik animasyonları oluşturulabilir. After Effects Dersleri ile; sinema, dizi ve reklam çekimlerinde yoğunlukla kullanılan ve plugin özellikleriyle kullanımı oldukça pratik olan After Effects yazılımını en temelden ileri seviyeye kadar kazanırsınız.

Madde, zaman, insan ve aralarındaki; dizim, ölçü ve münasebetler projemizin bilgisini oluşturmaktadır. Bilgi, hayatımızın en kıymetli bütünüdür. Yaşamımızın çabuk ilerleyen yazılım esaslı çalışma sahasında bilgi her şeydir. After Effects Eğitimi, işinizi daha güvenilir ve süratli sonlandırabilmeniz için sizi ilerleten animasyon, grafik ve tasarım kurs hizmetleri sağlar.


Tarih: 15 Nisan 2016, 12:03 - İp: 78.***.**5.127