buggi
buggi (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Geçersiz Resim Uyarısı Acil

MErhaba Canon 60D Makinamla ürün çekimi yaptım 32 GB Kingston SD HC kart kullanıyorum fotoğraflar belirli bir sayıya geldiğinde geçersiz resim uyarısı veriyor, makinada izlediğimdede Soru işareti çıkıyor, bilgisayara aktarıyorum geçersiz resim uyarısı veriyor fakat resimlerin Kb ına baktığımda 5-6 Mb lık veri dosyası olduğu görünüyor. Fakat resmi hiç bir program açmıyor. Resim sayısıda baya fazla nasıl açabilriim başına gelen varmı varsa tecrübesini paylaşabilirmi? Şimdiden teşekkürler.

Tarih: 25 Ocak 2011, 13:06 - İp: 78.***.**4.116
gurkanak
gurkanak (üye)
Adana / Doğa Fotoğrafçısı

Fotografa kartı pc ye bağladıktan sonra herhangi bir işlem döndirme vs. yaptıysan eğer böyle bir uyarıyla karşılaşman normal çünkü makina pc üzerinden yapılan bazı işlemleri algılamıyor.

Kartı pc ye bağladıktan sonra fotografların sorunsuz açılması lazım...

 

Tarih: 26 Ocak 2011, 15:18 - İp: 78.***.**4.130
buggi
buggi (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Fotoğrafı çeker çekmez veriyor bu uyarıyı aceba kart bozuk olabilirmi en son şüphem bu yönde yani bilgisayara aktarmadan önce sorun veriyor. Fotoğrafı çekiyorum önizlemesinide yapıyorum fakat makinayı açık kapatınca ? işareti çıkıyor ve resimleri kurtaramadım hiç bir şekilde =( yöntemiz varsa sizden ricam söylemeniz şimdiden teşekkürler.

 

Tarih: 14 Şubat 2011, 21:42 - İp: 85.***.**5.51
  • 1