bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Yönetime Resim Yükleme Hkakkında

ÇOK YAKIN BİR ARK.IMIN SİYAH-BEYAZ, ALELADE VE ÖZENSİZ ÇEKİLMEMİŞ BİR RESMİNİ GALERİYE EKLEMEK İSTİYORUM AMA HER İSTEĞİMDE REDDEDİLİYORUM.GALERİDE O KADAR ÇOK ALELADE VE ÖZENSİZ ÇEKİLMİŞ RESİM VARKE BU KADAR HOŞ BİR RESİM NEDEN YÜKLENMİYOR.LÜTFEN YÖNETİM BUNA Bİ AÇIKLIK VERSİN!



#cyaxar' tarafından 17.04.2007 11:51:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 17 Nisan 2007, 11:47 - İp: 81.***.**0.168
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

madem kabul edilmemiş yorumu buraya yazalım..aleladede olsa boslugu modelin bakıs ıstıkametinde vermen daha iyi bir etki yaratır..ha dersenki ben deneysel calısıyorum ozaman laf yok.. arka plan renkleri cok kotu degilse bunun renkli halinin daha hos durabılecegini dusunuyorum..ustte fazla bosluk var ustten kesilip alta verilebilirdi..gozlukler guzelmiş..


soruna gelince,fotografı eklemeye calısmıssın ve reddedilmiş,bırdaha eklemişsin ve reddedilmiş peki sen nıye bir kere daha eklemeyı deniyorsun???bende bunu anlamıyorum..fotograf ıyıymıs orası ayrı

 

Tarih: 17 Nisan 2007, 12:04 - İp: 193.***.**3.145
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

ya ben 3 haftadır elimde fotoğraf mak. çekmeye başladım adam akıllı dediklerin doğrudur o kadar bilgi sahibi deiğilim.ekleme konusuna gelincede belki yazdığım başlık da sorun vardır die bi daha ekleme talebinde bulunmuştum.nihayetinde bu sitenin bi üyesiyim merakımdan böle bi topic açmıştım ekleyip eklememek site SAHİPlerine kalmış keyifleri bilir.gaijin yinede saol topice cevap yazdığın için önerilerini bi dahaki fotoğraflarımda kullanmaya çalışıcam!

 

Tarih: 17 Nisan 2007, 12:23 - İp: 81.***.**0.168
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

ekleme surecinde sorun olabilir mesela..fotograflar bazen eklenince gorunmuyor yanı kucuk carpı halinde gorunuyor..o fotograflarda onaylanmadan sılınıyor..yuklemede bu gibi bir durum varsa bu yuzden silinebilir ve eklenmez..onaylayanlar yogun olduklarından cogu zaman bunu belirten mesaj yazamayabılıyorlar..ben onayladıgım gunlerde bu tip bir olay olursa cevap yazıyordum..
bunun dısında baslıgından,acıklamandan vs olabılır ama onlarında abes seyler olması gerekiyor ve tabıkı onaylandıktan sonra onaylayanın butun fotograflara bakıp acıklamalardabırsey varmı diye okuması gerekiyor..
ha birde sana gıcıkolmus olabilirler

 

Tarih: 17 Nisan 2007, 12:57 - İp: 193.***.**3.145
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

kayseriye pastırmayla gitmişsin...

portre fotoğraflarını sn fdiker çeker.. gerisi yalan çeker

 

Tarih: 17 Nisan 2007, 13:04 - İp: 88.***.**0.242
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

VALLA GAİJİN SAOL GERÇEKTEN ÇOK TEŞKÜR ZAMAN AYIRIP İLGİLENDİİN VE CEVAPLADIIN İÇİN.AMA NİYE GICIK OLABİLİRLERKİ YANİ.AYRICA BURASI TARAFSIZ Bİ SİTE DEİLMİ ZATEN GICIK OLMA GİBİ BASİT ÇOCUKCA DAVRANIŞLARIN OLMAMASI GEREKMİYORMU?NEYSE SAĞLIK OLSUN.RESİMİ YÜKLEYİP YÜKLEMEMELERİ ÖNEMLİ DİİLDİ SADECE SORDUM NEDEN BÖLE DİE CEVABIMI ALDIM BEN BUNDAN SONRA ONA GÖRE MUAMELE YAPICAZ EĞER GICIK OLDULARSA TABİ.
AYRICA ROKOMET SANA DİCEK BİŞİYİM YOK BAŞKALARININ YARDAKCILIINI YAPMA BENCE KENDİN OL ELEŞTİREBİLİRSİN AMA BÖLE UCUZCA ŞEYLER YAKIŞMIO!
GAİJİN TEŞEKKÜRLER!

 

Tarih: 17 Nisan 2007, 18:16 - İp: 81.***.**0.168
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

benc egüzel fotograf.. kabul edilmeli..

 

Tarih: 17 Nisan 2007, 18:31 - İp: 213.***.**1.17
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

cyaxar gıcık olma kısmı işin latifesiydi..ayrıca rokometınkide sadece saka bukadar ciddiye alma yazılanları..burada sana asırlık bir konu yuzunden gıcık olacak,seviyesiz sekilde eleştiri hatta hakaret yazacak insanlarda var evet ama rokomet onlardan degil..sadece saka yapmış kendisi..

herkes degil ama cogu bugun bu topicte tartısırsınız yarın baska topicte sakalasır yardımlasırsınız..zaten normal olanda bu..

 

Tarih: 17 Nisan 2007, 18:41 - İp: 88.***.**7.97
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

AYRICA ROKOMET SANA DİCEK BİŞİYİM YOK BAŞKALARININ YARDAKCILIINI YAPMA BENCE KENDİN OL ELEŞTİREBİLİRSİN AMA BÖLE UCUZCA ŞEYLER YAKIŞMIO!

evet rokomet kendine gel. nedir senden cektigimiz.

 

Tarih: 17 Nisan 2007, 18:53 - İp: 213.***.**1.17
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

şey ama ben... ben sadece...

sizi söylücam fdirek abime.. hepinizin kadrajına parmağını sokacak... öhöm..
öhöm öhöm.. toparlanayım
ya böyle söyleyince ayıp bişi gibi durdu ama öyle değil..
hani bazı yeni makine alan acemi insanlar makinanın objektifinin önüne parmağını getirir ya yanlışlıkla.. fotoğrafta fluu, karanlık bir parmak çıkarya.. onu demek istedim..
yav artık ciddi yazmakta zorlanıyorum ha..

cyazarxoks cyaraks cyıaraksın (of be ne bicim nik böyle) canım kardeşim kızman çok doğal.. ayrıca hiç bozulmadım sana.. ama nerden biliyorsun ona şaşırdım.. yardakçı olmaktan hiç bi zaman gocunmadım.. çok güzel yardaklarım var.. lazım olursa bir gün haber ver yeter...

kontrastın gazınada gelme.. o mahallenin asi çocuğu.. kapalı gözüyle vizöre bakıyor sen ona uyma..

 

Tarih: 17 Nisan 2007, 19:13 - İp: 88.***.**0.242
gencmenn
gencmenn (üye)
Almanya / Amatör

bence editör sizin daha iyilerini cekebileceginiz kanatini tasiyor. gelerinizde cok sayida cicek fotografi var ve pekte ilgi görmemis. sizde diger fotograflara cokta ilgili sayilmazsiniz.bu kanaatin sadece yapilan ve yaptiginiz yorumlara bakarak söylenmistir, bende ilk zamanlar sadece cicek ve siradan manzaralar gönderiyordum, editörün bir gün bence iyi sayilan bir calismami defalarca göndermeme karsin kabul etmemisti. bunun üzerinde cok düsündüm ve gercekten galerimde pek sayida degersiz calismanin oldugunu ve kimsenin ilgilenmedigini gördüm,.bu benim fotograf hayatimda ki dönüm noktasiydi, o günden sonra diger fotograf ve fotografcilarin calismalarini dikkatlice inceledim , yorumlarini , kriterlerini ve tarzlarini izleyerek simdi ki tarzimi buldum. fikret bey buna vesile olmustur.eger o gün o fotografimida onaylasaydi simdi hala ivir zivir calismalarda takili kalacaktim. acizane fikrim, biraz daha farkli ve sizin tarziniza uygun calismalari deneyin. bence dünyada ki en kolay fotograf bir cicegi cekmektir. fotograf ne kadar kötü cekilsede, cicegim güzelligi o calismanin hatalarini örter. saygilar, iyi calismalar.

 

Tarih: 17 Nisan 2007, 20:26 - İp: 83.***.**4.122