edizce
edizce (üye)
İstanbul / Meraklı

Tüm Fotografçılarımıza Duyurulur

TÜM FOTOGRAFÇILARIMIZA DUYURULUR
Her türlü kültürel mirasımızın belgelenmesi, arşiv ve bu yönde kamu oyu oluşturulması amacı ile ödüllü yarışma ve sergi açılamaz mı? Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Ödül, sergi için mekan ve serginin büyük bir katılımcı protokolle açılması gibi.Fotograflarla ilgili uzman kadro ve bilir kişi heyetimiz mevcuttur. Daha önce engellilerle ilgili Türkiye genelinde büyük bir ödüllü resim yarışmasını İFSAK ile ortaklaşa sonuçlandırmıştık. Yarışme ve sergi kapsamlarını birlikte hazırlayabilir veya bu konuda önderlik yapacak üstadlarımızdan yardım isteyebiliriz. Tarih geleceğimiz için çok önemli.

Tarih: 6 Kasım 2007, 22:09 - İp: 85.***.**8.63
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

bu konuda bana zerre mikdar bir görev düşecek olursa,çok sevinirim...olan-olmayan imkanları çatlatma pahasınada olsa elimden gelebileceğinin en fazlasını yapabilmek için gayret gösteririm...

 

Tarih: 7 Kasım 2007, 00:27 - İp: 88.***.**9.8
edizce
edizce (üye)
İstanbul / Meraklı

Duyarlılığınıza çok teşekkürler ediyorum. Dernek olarak bu konuda duyarlı olanlara her türlü desteğe hazırız. Her türlü ekipman, teknik olarak donalımlı ofislerimiz, sekreteryamız da mevcut. İl Valilikleri'nden gerektiğinde desteklerde sağlayabiliriz.Bu yarışmadan mükemmel bir sonuç çıkmasını ve geleceğe önemli anlatımı olan eserler oluşturulmasını düşünüyoruz.Eserlerin sergisi bir dizi pek çok İl de sergilenmesi düşünülmektedir. www.bedd.org.tr web sitemizden Derneğim hakkında gerekli bilgileri alabilirsiniz. Gerekli halde danışmanlarımızla ön toplantı yapabilirsiniz. Herşeye hazırım. Şuan bu konuda sitede ilgili arkadaşların yaklaşımları çok önemli.Konunun duyurulması ve ekip kurmamız gerek. Saygılarımla.

 

Tarih: 7 Kasım 2007, 01:14 - İp: 85.***.**8.63
  • 1