ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Site Yonetimine...

Admin arkadaslar bu donanim listesi konusunda sitede olmayan makinalar var ve bunlar oyle adi sani bilinmedik markalarin modelleride degil.Mesela Ricoh GRD2 var ama 3 yok ki 2 sene oldu cikali 3.Sigmadan DP1X ve DP2X var,yani bendede var olan makinalar ama donanim listesine ekleyemedigim icin ve bu eksikligi gordugum icin fotograf ekleyesim gelmiyor acikcasi.Yani ciddiyet ve guncelleme olmayinca bende siteyi fotograf ekleme konusunda ciddiye alip , albumumu genisletmeyi dusunmuyorum acikcasi!!!

Tarih: 11 Temmuz 2011, 08:42 - İp: 221.***.**3.132
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Sevgili @ozansan,

Bana mail olarak gelen hemen hemen tüm donanımı ekliyorum... Türkiye'de bahsettiğiniz markalar neredeyse fotoğraf makinesi piyasasında yoklar, bu sebep ile bugüne kadar bu yönde bir talep olmamış olabilir, ayrıca itiraf etmemde gerekirse konuya girerken belirttiğiniz "adminler" şeklinde çoğul bir yönetim kadromuz olmamasından da hayati öncelikleri farklı konulara kaydırıyorum.

Sitemizde şöyle bir bölüm var tıklayın. Bu bölüme forumdan da ulaşılabilecek şekilde bir düzenleme yaptım. (İlgili bölümde "Üye görüşleri" sekmesini hazırlamaya çalışıyorum.) Google son dönemde bir algoritma değişikliği yaptı, site olarak biz çok etkilenmedik ancak takip ettiğim bazı forum siteleri var baya hatrı sayılır site olumsuz yönde etkilendi. Bu sebeple forumun yeni şeklini yayına almayı biraz erteledim. Yeni şekliyle inşallah ürünler model bazlı daha sağlıklı işleneceğini düşünüyorum.

 

Tarih: 12 Temmuz 2011, 23:11 - İp: 88.***.**2.115
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Anliyorum sizi.Uzun uzun yazmissiniz zaten bu bile yeterlidir,eksik olmayin.

Aslinda makina isimleri fotografin ozelliklerine bakinca beliriyor ben o kismi biraz unutmusum.Yani fazla kafa agritilacak bir konu degil.Donanim listemi yenilemeye kalkarken sadece bazi urunler yok ,yani var aslinda ama yenileri yok oldugu icin guncelleme yapamadim ve bunu bir belirteyim istedim.

Koca siteyle ugrasmak,hele birde yanlizsaniz kolay bir is degil anlarim sizi.

Neyse yaraticisi siz iseniz eger, tesekkur etmek gerekir boyle bir siteye Turk fotograf severlerin ihtiyaci oldugunu kesfettiginiz icin.

Kolay gelsin...

 

Tarih: 13 Temmuz 2011, 05:00 - İp: 221.***.**3.132
  • 1