admin
admin (Yönetim)
İzmir / Amatör

Site Yöneticileri Uyuyor Mu?

Merhaba Arkadaşlar,

Sürekli eleştiriliyoruz. Taktir edilsek de genel de bu niye yok, şu niye eksik, onay niye geç gibi bir dolu sorunun muhatabı oluyoruz. Siteyle ilgili olarak bir çok konu açıldığı gibi birçok da e-mail alıyoruz. Bunların bir kısmına cevap verdiğimiz gibi bir kısmına da gülüp geçiyoruz. İşte burada uyumadığımızı nelerle uğraştığımızı sizinle paylaşmak istedik. Site yönetimi uyumuyor ama çok gülüyor..
___________________

*Kimi zaman Türkçe dersleri ile eğitildik.

Sayın yetkili,

Sitenin “Kontrol Paneli” sayfasında yer alan bazı sorularda, soru takıları fiillerin sonuna boşluk bırakılmadan yazılmış. Oysa ki; bildiğiniz üzere Türkçede soru takıları sonuna geldiği kelimeden ayrı yazılır.


Örnek:

Yanlış; ... istermisiniz?
Doğru; ... ister misiniz?
______________________

*Maddi sıkıntıda olan birçok meraklı bizimle iletişime geçiyor. (Kelin merhemi olsa..)

merhabalar ben .............Öncelikle sizden bir ricam olacak .Benim fotograf sanatına mütiş bir ilğim var .Fakat gerekli olan makinam yok .Buda beni çok üzüyo.Maddi açıdan sıkıntıda olduğum için temin edemiyorum.İnşallah mesajımı okur ve olumbir cevap yazarsınız .Bu beni çok mutlu edecektir.Lütfen bana bir makina yollayın ve beni mutlu edin.........SAYGILAR....
______________________

*Bir üye ilk kez üst banda çıkıyor. Çok mutlu ve bunu bizimle paylaşıyor.

TEŞEKKÜRLER NETFOTOĞRAF,
NETE BAĞLANDIĞIM HER AN SİZİ TAKİP EDİYORUM,
.........................
haber fotoğrafçısı
(Bu kareyi çekerken burnunum direğini sızlamıştı. Haber için her çekmeye çalıştığım fotolarda en zorlandığım karelerden biriydi. gün birlik günü yaş farkı olmadan, sizlerle paylaşmaya devam edeceğim, şüpheniz olmasın. Sözün bittiği yer dediğim bu kareyi üst alanda paylaştığınız için yürekten teşekkür ediyorum.
______________________

*Sitenin eski halini hatırlar mısınız? O dönemde bir gecede sitenin görünümünü değiştirmişti fdiker. İşte bu mail ona gelmiş

Sitenin eski rengi daha güzeldi, bu renk çok göz yoruyo ve çok koyu pek güzel görünmüyo amatörce yapılmış bir site görüntüsü var.Değiştirmeniz mümkün mü acaba ?Teşekkür ediyorum.
______________________

*Bir başka mail yollayan da Üniveriste öğrencileri. Tezlerini hazırlamamız için çok fazla mail alıyoruz. (aranızda modayla ilgilenen var MI?)

tezimi moda fotoğrafcılığı olarak seçtim....yazılı kaynak bulmakta çok zorlanıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
______________________

*İşteeee en çok güldüklerimden.. arkadaşa bir yardımcı oluverin

Merhaba
Canon fotoğraf makinemi denize düşürdüm. İlgilenirmisiniz.
______________________

*Arkadaş kendini kurnaz zannediyor ..

Merhaba,

Sitenizi uzun zamandır takip ediyorum çok farklı,gzll tonlamalarla resimlerin doğal görünümünü bozmadan harikalar yaratıyosunuz. benım sormak istediğim kendim fotograf çekilmeyi ve fotojenik bir duruşum olduğunu iddaa edemiyorum ama fotoshop tekniklerini kullanarak çok farlı resimlerin ortaya çıkarıldığınında farkındayım. Bu tür amatör çekilmiş bir fotografı doğal görüntüsünden uzaklaşmadan ama çok dha estetik yapabiliyor olmanız mümkün mü? yoksa bu sitenın kurulma amacı daha çok bizlerin çektiği fotografların yayınlanıyor olması mı?

Eğer bana benım resmim üzerinde örnek bir çalışma gönderebilmeniz mümkünse ben sizinle ilgili daha fazla bilgi almak ve bu konuda bilgilendirilmek isterim...

vereceğiniz yanıt için şimdiden teşekkürler...
______________________

*Sitemize yeni üye olmuş ve aktivasyon maili gelmemiş.

sisteminize kayıt oldum ve mesajınızı aldım fakat aftif olmuyor.neden olmuyor? gönderdiginiz linkde sorun var sanırım.
insanlarla dalgamı geçiyorsunuz sizingibi işini ciddi yapmaya çalışanlara yakışmıyor. saygılarımla.

*****

dandirik bi site olmuş
üye olduk
50 kez şifre hatası verdi

______________________

*Cevaplamakla baş edemediğimiz maillerin başında tanıdıklarını arayan kişiler var..

.........................'a ulaşabileceğim,telefon numarası bildirirseniz sevinirim
Saygılarımla.

*******
Merhaba,
Bu e-Mail adresini adinizi yazarak internetten buldum. Eger siz ....................' in oglu iseniz, sizden bir ricam olacak. Babanizin cok eski Iran' li bir arkadasi eskiden benim de cok iyi tanidigim bir kisi idi. Ne yazik ki, adresini kaybettim. Eger babanizda o arkadasin adresi varsa isteyecektim. Ancak arkadasin ismini yazmadan önce sizden cevap gelmesini bekleyecegim. 1980li senelerde babaniz galiba ticaretle mesgul idi, yanilmiyorsam. Annenizin adi ve kizlik soyadinin ilk harfleri MK ise, siz aradigim kisinin oglusunuz. Cevap yazmanizi rica eder, iyi günler dilerim.

*********
ben birsey merak ediyorum dedektiflik hizmetiniz varmi varsa nasil ulasabiliriz telefon numarasi olarak tesekkurler
______________________

*Fotoğraf arayanlarda sıkça bize başvuruyor.

bir sanat kursunda başından duvark sarkan bir nü resim görmüştüm internette aramama ragmen aradıgımı bulamadım yardımlarınızı beklıyorum.

************

Sayın Netfotoğraf.com yetkilileri,
Ben ................... ilçesi kaymakamı .........................
Sitenizdeki gelincik fotoğraflarından hükümet konağını süslemek üzere ücretli/ücretsiz olarak edinmek istiyorum.Aşağıdaki numaradan bana ulaşabilirsiniz.İlginiz için teşekkürler.

****************

sayın yetkili bana bosna herseğin eski tarihi resimleri lazım . dergi çıkartıyorum kullanmak için. birde,.................t beye nasıl ulaşırım ,sizle bağlantısı nedir.
______________________


*Hatta bazı üyelerle anlaşmak çok zor.

Merhabalar

Siteye üyeyim hatta fotoğraflarımda mevcut.Gerçi şuan gözükmemektedir.Çünkü şahsıma ait bölüme biri ya da birileri tarafından izinsiz girip (şifremi çalarak) fotoğraflarımı silip yerimi işgal etmiştir.

Üyeliğin iptal iptal edilmesini rica ediyorum.

*Portfolyosu profil düzenlemediği için görünmemektedir. 5 gün sonra üyelik İPTAL edilir ve kişi bu konuda bilgilendirilir.

İsteğiniz üzerine üyeliğiniz iptal edilmiştir.
Saygılarımla.

*Aynı gün üyeden tekrar mail gelir

tam ben şifreyi aldım bilgilerimi güncellemiştim üyelğimi iptal ettiniz.
kaç gün önce atmıştım bu maili halbuki.lütfen hatanızı düzeltirmisiniz.

*Sanırım ben de o gün havamdaymışım. Verdiğim cevap:

Sayın S........,

İki gün üst üste mail atmışsınız. Biz burada hazır bir durumda sizden mail gelecek diye beklemiyoruz. 130 bin üyeye sahip bir siteye üye olmuş durumdasınız. Dolayısıyla yoğunluğumuzu göz önünde bulundurmanızı ve isteğinize ancak sıra geldiğini düşünmenizi dilerdik. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Sizin isteğiniz üzerine iptal ettiğimiz üyeliğinizi sizin isteğiniz üzerine tekrar aktif hale getirdik. Sizin deyiminizle “HATAMIZI” düzelttik. Şifreniz mail adresinize gönderildi. Başka bir arzunuz?
İyi günler.

*En sonunda konu tatlıya bağlanır.

Siz de çok sitemkarsınız.Başka arzum olamaz.Rica etmiştim.Bir daha okumanızı tavsiye ederim.Sinirlenecek bir ortam yoktur.Benim durumumu da düşünmeniz dileğiyle.
Teşekkrler Nevin Hanım.
______________________

*Nedense insanımız çok tembel. Kendileri bişeyler üreteceklerine hazıra konmak daha kolay. Çok fazla aldığımız maillerden. Neden fotoğraf kopyalayamıyorum?

çok sıkıcı bir siteniz var bir fotoğrafı masa üstü yapmak istedim çıkarmadığınız sorun kalmadı üye ol izin al 2 fotoğraf onaylat. hayrını görün sitenizin üyeliğimin iptalini istiyorum iyi çalışmalar

*******

mrb;

bu sabah sıtenızı gezdım ve cok begendım .
Dun almıs oldugum lcd tv ekranım ıcın 1980 x 1080 cozunurşukte karısık resımler bakıyordum.. fakat begendıgım resımlerı bılgısayarıma ındıremedım.. bu konuda bana yardımcı olurmusunuz. yukarıda yazdıgım cozunurluktekı resımlerden bıraz maılıme atarsanız cok sevınırım.. basarılı calısmalarınızın devamını dılerım

saygılarımla..
______________________

* İşte en ilginç diyaloglardan biri daha..

sayın editör yeni hastalansam da ben bir fotoğraf hastasıyım. sitenize üye olmak için "yeni üye" olarak kayıt yaptırdım. aktivasyon için, kullandığım bu adrese e-posta gelmesini bekliyorum. iki gündür gelmedi. ne yapmalıyım. teşekkürler...

*Samimi, espiri dolu mailler görünce dayanamıyorum. ben de aynı şekilde cevap veriyorum.

Merhaba ....... Bey,

Sorununuz “Sıkça Sorulan Sorular” Bölümünde yazmaktadır.
Aktivasyon kodum gelmedi. Ne yapmalıyım?
Geçmiş olsun..

*Sanırım iletişimde bir sorun oldu ve mailleşme devam etti.

nevin hanım merhaba beni tanıdız heralde. yeni hastanız şifremi hatırlat'ı tıklayıp, e-posta adresimi yazıp gönder dediğimde; "yine e-posta adresimden aktivasyon yaptırmam gerektiği bildiriliyor. zaten bana gelen bir e-posta yok ki! yani bir paradoksla karşı karşıyayım. ne yapmalıyım? teşekkürler...

*En son verdiğim cevaptan sonra bir daha haber alınamadı

....... Bey merhaba,

Hastalığınızın devamını dileriz Junk Mail klasörüne baktınız mı?
Saygılarımla.
_____________________

*İşte agresif bir üye (Sitedegizli reklam yapmasına izin vermedik de...)

merhaba net fotoğraf...ben .............
üyeliğimi dondurma ... üyeliğimi en kısa zamanda iptal et...! üyeliği dondurulmuşta ne demek oluyor... açıklama bekliyorum...
iyi çalışmalar dilerim...

*Açıklama:

Üyeliğiniz askıya alınmış demek. İyi günler.

*Ama arkadaş daha da çok sinirlendi..

Askıya alma üyeliğimi....üyeliğimi iptal et diyorum... tamamiyle iptal et...

* Not: Üyelikleri tamamen iptal edemiyoruz. Aynı nickle başkaları üye olup yanlış anlamalara sebep vermemek için.

evladım...!!!!!
sitene girdiğimde bu kişinin üyeliği dondurulmuştur yazısı yerine bu kişinin üyeliği iptal edilmiştir yazısını görmek istiyorum...!!!!!!
aksi takdirde olacaklardan sorumlu değilim !!!!
kısacası üyeliğimin tamamiyle iptal edilmesini istiyorum....!!!!


sayın net fotoğraf yetkilisi veya yetkilileri...!!!!!
yakında çalacam kapını...!!!!
googlda ----------------- yazıldığında halen insanların karşiısında senin net fotoğraf reklamının çıkması benim ve beni tanıyanların sinirlerini bozuyor...!!!! neden üyeliğimi tamamiyle silmiyorsun ulan şerefsiz!!!!!
_____________________

* İşte artık neden yerimizde oturamıyoruz sorunun cevabı:

Sayin yetkili.
Niye bana sormadan ftograflarimi siteden kaldirdiniz.Yakiiyormu bu yaptiginiz profesyonellige.Kiymetiniz kaar davranarak kiymetinizi ispat edersiniz ancak.Hangi cok zeki moderator sildiyse bu fotograflari piksellerin sayisi kadar poposunda sivilce ciksin.

........... adli uye

beter olun

zaten olmussunuz olacaginizi yaaa

_____________________

Bunlar işin güldüğümüz tarafları.. Sizinle paylaşalım istedik.
Sizinle olmak çok güzel.

İyi ki varsınız..


Tarih: 20 Ocak 2009, 14:43 - İp: 78.***.**9.7
cap
cap (üye)
Amasya / Stüdyo Fotoğrafçısı

sabırlar sizle olsun

ya bu iletilerle kitap bile yazılır bi düşünün isterseniz

 

Tarih: 20 Ocak 2009, 15:03 - İp: 88.***.**1.38
hayat_can
hayat_can (üye)
Kocaeli / Meraklı

kızmayın ama
ben bunları okurken çok eğlendim

Allah size sabır versin

 

Tarih: 20 Ocak 2009, 15:18 - İp: 88.***.**8.180
kemal37
kemal37 (üye)
Kastamonu / Amatör

Şu garibana bi makine yollasaydınız.

 

Tarih: 20 Ocak 2009, 15:20 - İp: 85.***.**7.69
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Yönetim resmen uyur kardeşim..

pazarbeyin ilk zamanlardaki mesajlarından niye bir tanesini buraya koymadınız ki..bence hepsine bedeldi..

uyuyor kardeşim, yönetim uyuyor

Notaylşaımınız için teşekkürler

 

Tarih: 20 Ocak 2009, 16:03 - İp: 212.***.**2.142
t.y.
t.y. (üye)
Samsun / Meraklı


 

Tarih: 20 Ocak 2009, 17:08 - İp: 81.***.**6.113
cappadociaman
cappadociaman (üye)
Artvin / Doğa Fotoğrafçısı

evet bencede yönetim uyuyor

hemde horul horul uyuyor

her sağlıklı ve normal insan gibi uykusu gelince yatıp uyuyor

olmaz ki böyle

24 saat olmadı 25 saat uyumadan durabilmeli

yönetici acıkmaaaz....

yönetici susmaaazz

yönetici üşümezzz

yönetici atiktir.....

yönetici uyumazzzz

 

Tarih: 20 Ocak 2009, 17:57 - İp: 88.***.**4.212
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

sildiğiniz fotoğraflardaki piksel sayısı kadar sivilce

 

Tarih: 20 Ocak 2009, 18:05 - İp: 81.***.**3.185
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

gün birlik günü yaş farkı olmadan, sizlerle paylaşmaya devam edeceğim, şüpheniz olmasın. Sözün bittiği yer dediğim bu kareyi ..............



sivilce olayını zati biliyodum

 

Tarih: 20 Ocak 2009, 18:13 - İp: 88.***.**9.175
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Nevin Hanım da kim?
Derin NF'nin elebaşı mı?

 

Tarih: 20 Ocak 2009, 18:23 - İp: 88.***.**7.0
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

nevin nevval sevindik in kodu

 

Tarih: 20 Ocak 2009, 18:57 - İp: 88.***.**5.26