cetinkar
cetinkar (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Sergi Açmak

hobi olarak başladığım fotografcılığa çektiğim resimler sonucunda iyi şeyler yaptığıma kanaat getirdim güzel fotolar elde ettim bunları bir sergi acarak paylaşmak istiyorum ama sergiler konusunda hic bir fikrim yok nasıl yapılır nerde acılır fotolarım genelde istanbul manzaraları ve makro çekimler yardımcı olursanız memnun olurum saygılar.

Tarih: 17 Haziran 2004, 01:44 - İp: yok
pyro
pyro (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

başvurabileceğin kurumlar ;
ifsak
fotoğrafevi
nikon fototrek fotoğraf merkezi.
bunların hepsi beyoğlunda.

 

Tarih: 25 Haziran 2004, 12:42 - İp: yok
bülentkurt
bülentkurt (üye)
İstanbul / Amatör

sergi konusuyla bende ilgiliyim hatta karma sergide olabilir
bu konuda birlikte hareket edilebilinir diye düşünüyorum.

 

Tarih: 5 Ekim 2005, 11:18 - İp: yok
ceko
ceko (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Kendinizi sergi açm konusunda yeterli görüyorsanız, bu konuda profesyonel anlamad uğraşmayı gerektirir. Fotoğraflarınızı sergi salonlarına, sanat galerilerine ve fotoğraf merkezlerine götürün. KAbul edilse bile baya bi zaman sonraya tarih alacaksınız büyük ihtimal. Bunun dışında fotoğraflarınızı çok iyi ve büyük bastırmanız gerekmektedir. tabi bunlar sadece sizin kendinizi çok iyi fotoğrafçı olarak görmenizle yetmiyor. Bir kere farklı bir çalışma yapmanız gerekiyor. Bir konu üzerinde odaklanmalısınız. YAni istanbul fotoğrafları ile sergi kolay kolay açılmaz. Çünkü bugüne kadar çekilmiş milyonlarca İstanbul fotoğrafı var. İstanbul'a farklı bir gözle bakmanız gerekir, yani yeni bir şeyler katmalısınız fotoğraf alemine. İyi fotoğraf çekmek sergi açmaya yetmez bence.

 

Tarih: 5 Ekim 2005, 22:23 - İp: yok
stokes
stokes (üye)
İstanbul / Meraklı

Ben Dürdane teyzenin altın gününde açtım ilk sergimi çok beğenildi herkese tavsiye ederim. Gelenlere mercimekli köfte dağıttık beraber yidik karnımız da doydu. Güzel bişi yani siz de yapın.

 

Tarih: 6 Ekim 2005, 10:29 - İp: yok
  • 1