biologus
biologus (üye)
Yurtdışı / Amatör

İstanbul Ve Türkiye Tanıtım İçin Yardım

Arkadaslar Selamlar,

Amerika`nin Cleveland sehrinde yasiyorum ve buradaki Cleveland Clinic hastanesinde arastirmaci doctor olarak gorev yapiyorum.Cleveland Clinic 10 senedir dunyanin bir numaralari hastanesi ve 20 bin calisani ile dev bir mekan.

Bu Mekanin insanlarin en cok gectikleri yerlerde fotograf sergileri kuruluyor ve fotoglarin bulundugu ortamdaki duvarlara yine foto ile ilgili veya konu ile ilgili kisa aciklamalar yaziliyor. 6 ayda bir degistiyorlar fotolari.

Ben de ISTANBUL ve TURKIYE`YI tanitmak amacli bir proje yazdim Cleveland Clinic in bu islerle ilgilenen bolumune. Kendileri cok olumlu karsiladilar. AMACIMIZ TURKIYE`YI ve OZELLIKLE ISTANBUL`u 2010 kultur baskenti kapsaminda tanitmak. Farkli sanatcilarin fotograflarinin bir arada bulunabiliyor.

Sizlerden RICAM, bizi yani ISTANBUL`u ve TURKIYE`yi temsil edebilecek nitelikte kaliteli fotograflariniz var ise. Bu sergide sergilenmek uzere paylasirsaniz cok sevinirim.
Irtibat icin direk bana yazabilirsiniz.

Bu isten hic bir turlu maddi cikar saglanmamakla birlikte yine Cleveland`da bulunan Turk derneklerininde isbirligi ile gerceklestirilecektir.

Daha genis bilgi icin bana yazabilirsiniz.
Ilginiz icin simdiden cok tesekkur ederim.

http://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=421657

Tarih: 24 Eylül 2010, 18:05 - İp: 192.***.**9.70
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Haydaaa şu pazaramcanın yaptıklarını görüyor musnuz

Cismen olmasa da ismen amerikaya gidecektik ona da sebep oldu

Ben oğa sorarım..

Abi dün vimeo da videolarınızı izledim..

gerçekten çok duygulandım.
Bizden binlerce kilometre ötede yaşadığım ve bence dünyanın en güzel ülkesini birilerinin son derece güzel ingilizcesiyle ya da her neyse Amerikancasıyla tanıtması, tanıtmaya çalışması, beni çok dugulandırdı.

Onun için ismimizin geçmesi geçmemesi sorun değil..Ama bir fotoğrafla da olsa bir tuğla da biz olabildiysek gerçekten çok mutlu çok mesut oldum.

Hocam meil adresim [email protected]..

Tekrar çok teşekkürler

 

Tarih: 14 Aralık 2010, 21:43 - İp: 78.***.**0.135
biologus
biologus (üye)
Yurtdışı / Amatör

Cok tesekkur ederim

 

Tarih: 12 Şubat 2011, 19:38 - İp: 99.***.**1.48