magzed
magzed (üye)
Balıkesir / Amatör

Fotoğraf Müzesi

Balıkesir Belediyesi Basaf a eski bir tarihi binayı restore ederek tahsis etti ve şimdi orası fotoğraf sanatçılarının hem ortak bir mekanı hem de Türkiye'nin ilk ve tek fotoğraf müzesi, Balıkesir e uğrayanlar burayı ziyaret etmeden geçmesin, vali yardımcısı bile fotoğrafla uğraşan bir şehir burası(tanıştım oradan biliyorum ) herhangi bir fotoğrafçıya girdiğinizde size yeri gösterecektir. Herkese duyurulur.
(son olarak artık kimse gidiyorum diye forum açmasın lütfen hiç hoş olmuyor-umarım bu lafımı kimse yanlış anlamaz-)

Tarih: 20 Aralık 2005, 00:27 - İp: yok
eacinci
eacinci (üye)
İstanbul / Amatör

slm. magzed.. Basaf'dan daha önce de bahsetmiştin yanılmıyorsam ve Balıkesir Belediyesi'nin bu anlamlı girişimi çok hoşuma gitmişti.. Malum biz istanbullular genelde yaz göçlerinde güneye doğru giderken balıkesirin ortasından geçip gideriz.. her ne kadar artık yolumuzu şehrin kenarına almış olsalarda bu yaz mutlaka uğrayacağım şehrine.. kim bilir belki seninle de tanışma fırsatı buluruz ama mutlaka müzenizi gezeceğim.. gençliğimizdeki seyahatlerde geceleri az yatmadık garın önündeki çimenlerin üstünde... tekrar teşekkürler haber verdiğin için.. ışığın bol olsun...

engin

 

Tarih: 20 Aralık 2005, 08:02 - İp: 81.***.**0.227
magzed
magzed (üye)
Balıkesir / Amatör

eacinci öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim, arkadaşlarımız yorum yazmasa da okumalarını isterdim ama malum serbest kürsüde başka şeylere daha çok ilgi var. Belediyeyi ayrıca kutlamak gerek çünkü müzeyle birlikte yanındaki binayı da basaf a tahsis etti ve önünde bulunan küçük bir parka körüklü bir fotoğraf makinesi konuldu. Balıkesir e gelirseniz ve ben de buradaysam mutlaka görüşürüz.
Diğer amatör arkadaşlara bir öneri: Bulunduğunuz şehrin fotoğraf kurumlarına gidin destek verin ve bir şeyler öğrenmeye bakın ayrıca Balıkesir fotoğraf müzesine bu adresten ulaşabilirsiniz, kitap katkılarınızı bekliyor.
http://www.tr-fotografmuzesi.org/

 

Tarih: 20 Aralık 2005, 12:58 - İp: 85.***.**2.60
magzed
magzed (üye)
Balıkesir / Amatör

müze kitap ve para desteklerini kabul ediyor ve yardımınız karşılığında isminiz binaya eklenecek levhada geçecek.

 

Tarih: 21 Aralık 2005, 00:40 - İp: 85.***.**0.130
  • 1