1dtkky1980
1dtkky1980 (üye)
Muğla / Amatör

Samsung Galaxy Camera

arkadaşlar benden büyük abilerim ve ablalarım.saygılar sevgiler.
21x optik zom.hazır çekim modları.manuel çekim imkanı.(enstante-diyafram-iso)anında simkart üzerinden internette paylaşım.wifi özelliği.gece çekim ve ışık izi modu harika ötesi.şüphesiz nikon ve canon markalarının kalitesini tartışacak değilim.fotoğraf makinesi olarak bu iki marka başı çekiyor.fakat ben size artık samsung un da aynı kalite de makineler hatta daha iyilerini ürettiğini söyleyebilirim.
bazıları benim bu düşüncelerime saygı göstermekle beraber bir samsung hayranı olduğumu ve boş laf ettiğimi söylüyor.
samsung galaxy camerasını inceledikten ve resimler çektikten sonra şunu diyebilirim.adamlar bu kulvarda da nikon ve canonu epey zorlayacaktır.ha şu da var.aktif bir fotoğraf makinesi kullanıcısıyım.tüm markaları ve modellerini kullanır ve takip ederim.enstante,diyafram,iso vs vs.perde hızı hareketli çekim makro çekim falan filan.bana 100 lık cihaz verin size güzel resimler çekeyim.
uzun lafın kısası markaya çok takılmayın.

Tarih: 27 Mart 2013, 23:27 - İp: 94.***.**3.90
aars
aars (üye)
İzmir / Meraklı

Sana katılıyorum zaten Galaxy kamera mükemmel görüntüler alma amaçlı bir ürün değil sonuçta bu iş için özel ürünler mevcut(dslr aynasız)Galaxy kamera tam anlamıyla zoom&travel bir ürün aynı ayarda diyebileceğimiz makinalarda sadece GPS mevcut sıradan makinelerden farklı ve kullanıcı için eğlenceli bir ürün.

 

Tarih: 29 Mart 2013, 22:13 - İp: 95.***.**8.239
sabuncu
sabuncu (üye)
İstanbul / Meraklı

facebook instagram benzeri sosyal paylaşım sitelerine sürekli foto yükleyenler için süper bi alet fakat lens çeşitliliği ve kalitesi yeteri kadar iyi değil. artık cep telefonlarının bile 4 çekirdek işlemcisi olduğunu düşünürsek samsung gibi elektronik devinin gayet başarılı body yapması mümkün ama fotoğraf makinası sadece elektronikten oluşmuyor, sağlam ve iyi yalıtılmış gövde, geliştirilmiş ayna sistemi, optik kalitesi bunlar da önemli özellikler.

 

Tarih: 30 Mart 2013, 10:52 - İp: 83.***.**7.179
1dtkky1980
1dtkky1980 (üye)
Muğla / Amatör

bundan sonraki galaxy camera daha karizmatik olacaktır.body olarak düşünürsek.fakat kablosuz şarj dönemi başlıyor.takip edin derim....

 

Tarih: 30 Mart 2013, 11:53 - İp: 81.***.**1.65
  • 1