yalcinabi
yalcinabi (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

İnceleme: Sony α7s Iı Full Frame Sensörlü E Mount

Sony α7S II Full Frame Sensörlü E Mount Fotoğraf Makinesi

Dahili 4K video kaydına ve üstün çekim sabitleme özelliğine sahip yüksek hassasiyetli, geniş dinamik aralıklı, α7S II ile tanışın.

üven içinde çekim yapmanızı sağlayan ekstra hassasiyet, geniş dinamik aralık, hassas netleme ve sarsılmaz sabitliğe sahip olan yeni α7S II ile algı gücünüzü artırın.

Üstün ışık hassasiyeti
ISO 409.600'e1 varan hassasiyet ve geniş dinamik aralık, fotoğrafların/videoların kalitesini artırır. Ultra yüksek hassasiyet, ekstra geniş dinamik aralık ve geliştirilmiş görüntü işleme algoritması olağanüstü ayrıntılara sahip yüksek kaliteli görüntüler sunar.

35 mm tam kare Exmor®™ CMOS sensör
12,2 megapiksel3, geniş ISO aralığı ve dinamik aralık ve daha ayrıntılı tonlama için gelişmiş ışık yakalama.

BIONZ X™™ görüntü işleme motoru
Gelişmiş algoritma fotoğraf ve video üretirken en küçük ayrıntılara minimum gürültüyle hayat verir.

Yeni 14 bit sıkıştırılmamış RAW formatı
Artık karşılaştırılamaz kalite ve tonal nüanslar sağlayan daha fazla format seçeneği mevcut.

Yüksek kaliteli 4K video kaydı
Full frame formatında gruplama olmadan tam piksel okuma2 sunar. Artık pikselleri gruplamadan tam piksel okuma2 imkanı sunan full frame formatında dahili olarak 4K video kaydı yapabilir ve bir dizi gelişmiş video işlevi içerir.

α7S II'nin 4K full frame formatında dahili olarak kaydettiği videolar, küçük ayrıntıları daha az hare, kusur ve gürültüyle ifade etme gücünün kanıtıdır.

XAVC S formatı5: daha iyiden çok daha fazlası
Bu format, minimum sıkıştırma gürültüsüne sahip ayrıntılı videolar çekmek için 100 Mbps'ye varan bit hızlarında 4K kayıt yapma imkanı sunar. Dosyalar yüksek uyumluluğa sahip MPEG-4 AVC/H.264 formatında kaydedilir.

5 eksenli optik görüntü sabitleme
Çeşitli lensler kullanılarak çekilen fotoğraflar ve videoların sabit çıkmasını sağlar. Dahili sabitleme her durumda görüntüyü netleştirir
Elde çekilen fotoğrafların/videoların bulanık çıkmasına neden olan beş tür fotoğraf makinesi titremesi için sunulan telafi, harika hassasiyetle birleşerek daha fazla deklanşör hızı/ISO/diyafram açıklığı ayarı kullanabilmenizi sağlar.

Devamını okumak isterseniz: http://www.yalcincakir.com.tr/yalcincakir-inceleme-body-22.html

Tarih: 20 Haziran 2016, 12:49 - İp: 88.***.**2.84
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Sayın arkadaşım,
Bir kaç haftadan beri bu forumda linkler açarak çeşitli konularda biz okurlarabilgi sunmaktasınız.
İlgiyle izliyoruz. Ancak bu linkte olduğu gibi açtığınız bazı konular bilgi sunmanın ötesinde reklama giriyor. Bence gerek yok.Çünkü
bu yazdığınız bilgilere her yerde ulaşmak mümkün.
Sony tam kare algılayıcıyı küçük aynasız gövdeye soktu ama aynasız objektifleri maalesef küçültemedi. Küçük gövdeye kazma misali objektif geliştirdi. Üstelik aynasız objektifler hem çok pahalı, hem de sayısı az. Yani fotograf adına Sony bence bir cazibe merkezi değil.

 

Tarih: 20 Haziran 2016, 13:54 - İp: 176.***.**9.138
  • 1