omaryayla
omaryayla (üye)
İstanbul / Meraklı

Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?

Bu haftaki eğitimimizi, kafasında "Fotoğrafçılığa başlarken hangi makineyi almalıyım? Hangi DSLR makineyi almalıyım?" gibi sorular barındıran arkadaşlara fotoğraf makinesi seçimi, DSLR fotoğraf makinesi seçimi, fotoğrafçılığa yeni başlayanlar için makine seçimi konularında yardımcı olmak için hazırladık. Fotoğrafçılığa yeni başlamış birinin en kolay haliyle anlayabileceği ve keyif alacağı bir eğitim videosu oldu. Keyifli seyirler



*Bu arada aklınızı kurcalayan her türlü ekipman sorusu yanıtlıyoruz! Sorularınızı aşağıya yada videonun altına yorum olarak yazarsanız elimizden geldiğince cevap vermeye çalışıcaz.

Işığınız bol olsun.

Tarih: 8 Ağustos 2016, 21:58 - İp: 46.***.**8.3
paperman
paperman (üye)
Yurtdışı / Amatör

" ... Sorularınızı aşağıya yada videonun altına yorum olarak yazarsanız elimizden geldiğince cevap vermeye çalışıcaz. "

Ciddi misiniz ?

Youtube videonuz altında hatalarınızı ( lens konusu ) belirttiğim yorumuma bile tahammülünüz yok - engelliyorsunuz . Hala aynı YANLIŞ bilgiyi vermekte israr ediyorsunuz ...



#Paperman' tarafından 09.08.2016 05:48:48 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 9 Ağustos 2016, 02:35 - İp: 108.***.**5.85
mesut.
mesut. (üye)
Ankara / Profesyonel Fotoğrafçı

Fotoğrafium ; size bir eleştiri yapmak istiyorum,ama özetle, sizden üç-dört alışverişim oldu, birdaha da asla yapmayı düşünmüyorum. Hepsinde de proplem yaşadım. İster sitenizden, ister şahsen konuşmalarda, aşırı kaba, kırşısındaki müşterinin hiç bir hakkını yok sayan, trafikte kavga eden insanların ses tonu ve uslubuyla konuşuyor ve öyle davranıyorsunuz. Üstelik inanılmaz derecede yalan söylüyorsunuz, müşterileri kandırıyorsunuz. ( örnek; Bu ürün deponuzda varmı ? sorusuna, ....bir bakim diyorsunuz, bakıyorsunuz, ha evet var diyorsunuz, bugün çıkartırız diyorsunuz, ödemeyi alınca ..... aa malesef yanlışlık olmuş, 3 hafta içinde, yalvar yakar zorla iade ediyorsunuz. Sonrada şikayet edince, ALOOOO OLAMAZ MI KARDEŞİM .....) Eğer bir ürünü bulamazsam şayet, gerekirse fotoğrafçılığı bırakırım ama sizden o ürünü yine almam. Bu arada paperman'e katılıyorum, bende size ufak tefek youtube da olumsuz yorum yapmıştım, hepsini kaldırıp, sizi pof poflayan yorumları bırakıyorsunuz. Benim edindiğim kanaat şu oldu; muhtemelen aşırı havada geziyorsunuz. Ben bir tüketici olarak sizden birşey almamak adına tepkimi koyuyorum.
Bir keresinde yalanınızı inkar etmiştiniz, bende size ses kayıtı var, böyle böyle söylüyorsunuz demiştim. Sizde, ses kayıtını gönder inanmıyorum demiştiniz, bende gönderince PES ARTIK dedirten bir pişkinlikle, bu seferde sizin ses kayıtı yapmanız yasal mı ? diye beni tehdit ediyorsunuz. YOK KARDEŞ, ben böyle sıkıntılara gelemem. Bunları yazmamın nedenide, sizin gerçek yüzünüzü herkes bilsin istiyorum.


#mesut.' tarafından 10.08.2016 19:58:31 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 10 Ağustos 2016, 15:33 - İp: 31.***.**1.20
tanyeri82
tanyeri82 (üye)
İzmir / Meraklı

sayın @paperman, @mesut.beylerin belirtmiş oldukları tespitleri yargısız infaz yapmadan mantıklı ve yerinde buluyorum

söz konusu sitelerin sadece ticari kaygılar taşıyarak fotoğrafçılık sanatı üzerinde tanıtım yapmaları,kısa vadede müşteriyi kazandıktan sonra onun heryerde geçerli olan Müşteri Memnuniyeti,devamlılığı,doğru bilgiyi sorguluyabilirliği gibi temel müşteri haklarının (gerçek) satıcı firmalar tarafından desteklenmesi tarafındayım.Aslında doğru olan da bu olmalı bence.

fotoğrafium ve sonradan fotopazar dahil olarak müşteri odaklı çalıştığını tahmin ettiğim(site içi yorumlar ve youtube video altı yorumlarına bakarak söyledim)online satış platformları bende soru işaretleri uyandırdı

1-Neden sitelerinizde tanıtımını,satışını yaptığınız ürünler hakkında olumsuz yorum göremiyoruz.Beğeni,memnuniyet az da olsa görecelidir.Müşteri olarak olumsuzluklar içinden aklıma,bilgi ve birikimime uyan yorumları(referansları)görmek isterim.Bu da benim en doğal hakkımdır.Orta segment bir Dslr 3000'Tlden aşağıya değilken geliri orta düzeyde bir müşterinin bütçesine göre en iyi,sorunsuz ah vah etmeyeceği makineyi almak hakkıdır.

2-Ürün tanıtımın en etkili yolu sosyal medyada sadece sizin tanıtımlarınız üzerinden sadece OLUMLU,DOĞRULAYAN,ürünleriniz hakkında SORU SORAN kişilere söz hakkı tanıyorsunuz?Binbir zahmetle hazırladığınız eğitim,tanıtım videolarınının SORGUSUZ,SUALSİZ sadece Ticari amacına ulaşsın yeter mi kaygınız?

Uzun zamandır bir TÜRKİYE garantili DSLR alma isteğim,tercih olarak fotografium düşüncem yorumumda belirttiğim soru işaretleriyle tükenmeye yüz tuttu diyebilirim.

 

Tarih: 14 Ağustos 2016, 14:47 - İp: 92.***.**9.182
  • 1