fuat_kirisci
fuat_kirisci (üye)
Çorum / Amatör

Fujifilm S2500 mü Nikon D70 Mi?

Merhabalar öncelikle...Ben daha henüz başladım fotoğraf çekmeye ve geliştirmeyi istiyorum sorum şu fujifilm s2500 e baktım iyi gibi geldi birde nikon d70 var ama 2.el ne yapmam gerekir bilmiyorum acil yardımlarınızı bekliyorum...Saygılar

Tarih: 9 Eylül 2010, 11:41 - İp: 95.***.**4.164
a.c.d
a.c.d (üye)
Antalya / Amatör

ben fuji s1500 kullanıyorum. yaklaşık 1 sene oluyor alalı.
aşağı yukarı aynı tür makine ben memnunum. ama önemli olan sizi mutlu hissettirecek makine. çünkü asıl iş çekende bitiyor. makinenin özelliklerinden ziyade makine elinizdeyken hangisiyle keyif alacağınızı bulun. ve bu konuyla ilgili (yeni başlayanlarla ilgili) üstad'larımızın yazılarını okuyun.

 

Tarih: 10 Eylül 2010, 12:12 - İp: 95.***.**6.60
raulgs21
raulgs21 (üye)
Adana / Meraklı

Öncelikle bütçenizi belirleyin.Sonra da ne istediğinizi.Arkadaşların dediği gibi asıl iş çekende bitiyor.yani çok basit makinelerle süper fotoğraf çeken kişileri gördüm.sadece makine diye şartlandırmayın kendinizi.sırf bu sayfada bile ''kararsızım,ne almalıyım'' diye çok başlık var bir gözatın isterseniz iyi bayramlar,hoşçakalın...

 

Tarih: 10 Eylül 2010, 14:43 - İp: 217.***.**0.33
fuat_kirisci
fuat_kirisci (üye)
Çorum / Amatör

Teşekkür ederim yardımlarınız için... 2. el almayı pek uygun görmedim birde söylediğiniz gibi uyumda önemli nikon eski ve büyük baya büyük ihtimal fuji alacağım zaten yeni başlıyorum belli müddet sonra isteklere cevap alamadığımızda en azından tecrübe ve donanıma sahip olurum azda olsa, ozaman daha iyi bi ekipman sağlarım diye düşündüm hem kötü makinada değil tekrar teşekkürler...iyi bayramlar saygılar...

 

Tarih: 11 Eylül 2010, 02:15 - İp: 213.***.**4.112
muharrem26
muharrem26 (üye)
Diyarbakır / Amatör

Uyarı

  1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

 

Tarih: 19 Eylül 2010, 13:43 - İp: 78.***.**2.145
  • 1