yektiyek
yektiyek (üye)
İstanbul / Meraklı

Arka Planı Flu Yapan

Ben bir makine alacaktım da demiyorum aldım var 6yıldır aynısını kullanıyorum ama almayı, sormayı düşünsem buraya yazmazdım heralde.
Siteyi yaklaşık iki haftadır takip etmekteyim forumu okuyorum (ki genellikle okurum, mutlu yıllar diye başlık açmam) hani bir şeyler öğrenelim bilmediklerimize hımm! diyelim diye. Ancak gördüğüm kadarıyla hobi olarak fotoğraf çekmek isteyen meraklılara karşı 'evlat, biz burada amatörleri sevmeyiz' içeriğinde cevap veriliyor çoğunlukla.
Tabii şunu belirtmek isterim fotoğrafçılık bir meslektir 'amatör fotoğrafçı' kavramı başka meslekte yoktur duymadım ben amatör hekim, amatör kasap. En basit sorular karşısında mütevazı olmamayı anlarım ama bu forumun amacı bilgi paylaşımı değil mi yoksa yazanlar burada neden bulunuyor ki? Burada yazım genele hitaben değil başlığı görünce cevabı hazır olanlara özeldir yani kimse üzerine alınmasın

Tarih: 1 Mart 2012, 13:53 - İp: 78.***.**9.163
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

7-8 senedir aynı soruları sabırla cevaplayanları eleştirmek yerine, bayrağı devralsan da önümüzdeki 5 yıl boyunca da "Arka Planı Flu Yapan" sorularını sen cevaplasan. Ne dersin?

Amatör sporcu, amatör denizci, amatör balıkçı, amatör dansçı, ....

 

Tarih: 1 Mart 2012, 15:17 - İp: 213.***.**5.242
et2
et2 (üye)
İstanbul / Amatör

başlıkla yazdıklarınız arasındaki ilişkiyi 2 saattir düşünüyorum hala çözemedim

 

Tarih: 1 Mart 2012, 18:41 - İp: 85.***.**6.118
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

yukarıda arama kutusuna arka planı flu yapan yazıp enter tusuna basmak okadar zor bir sey ki...

forum kurallarını okuyun once.
en dandik forumda bile kurallara uyulur,suistimal edilmez.

 

Tarih: 2 Mart 2012, 02:56 - İp: 92.***.**0.169
k.etkisi
k.etkisi (üye)
İstanbul / Amatör

hiç eline makine almamıs insanların bilgi amaclıyukardaki gibi cahilce ve anlamsızda soru sormalarını anlayamıyorum ben..once konu hakkında bir fiktiniz olur sonra detay icin sorarsınız..gidip bir makine alın fotograf cekmeye baslayın otomatik ayarda...uygun fiyatlı dslr ler var..nasılsa artık film tab etme ve bunu icin surekli para bayılma olayı yok...cekip cekip atınbilgisayarınıza..burda bu sekilde cahil cahil sorular sorup kendi zamanınızı bosa harcamayın o zamanı fotograf cekmeye harcayın cok kısa zamanda işi çözersiniz ...tabi sıkılıp da makineyi bir köşeye atmazssanız....

 

Tarih: 2 Mart 2012, 16:31 - İp: 88.***.**4.24
yektiyek
yektiyek (üye)
İstanbul / Meraklı

Sayın üyeler, açmış olduğum bu başlıkla kimseye soru sormuş değilim, ilkyazım üzerinde değişiklik de yapmadım.
Amacım fotoğraf meraklılarının burada çok basit de olsa sordukları sorulara karşı bazı üyelerin –ki onlara hak verdiğimi söyleyerek- agresif tavırlarına dikkat çekmekti. Ne var ki, (daha önce de belirttiğim gibi:Burada yazım genele hitaben değil başlığı görünce cevabı hazır olanlara özeldir )ne yazıldığını bile okumadan dur şuna cahil diye hakaret edeyim diyecek arkadaşlar beni yanıltmadılar.

 

Tarih: 2 Mart 2012, 17:43 - İp: 88.***.**8.68
velicetinkaya
velicetinkaya (üye)
Sivas / Amatör

Herkesin böyle saçma bir sorusu olmuştur. Ama şu foruma giren şu bölüme giren birisi ilk sayfada açılan başlıklara baksa yine böyle bir konu açmaz. Ayrıca çoğu malesef googleden aratıp gelene bodoslamadan girmeyi yada aynı tür tüm siteler konu açmayı dener.

Bkz: 1 konu açmış 1 cevap yazmış 0 fotoğraf eklemiş 0 yorum yapmış...

 

Tarih: 4 Mart 2012, 01:46 - İp: 78.***.**1.49
  • 1