xlatifx
xlatifx (üye)
Adana / Stüdyo Fotoğrafçısı

Sony A350x Makina Kulanıcıları

arkadaşlar sony a350x makinası olan arkadaşlar yada stüdyoda kulanan arkadaşalar bana yardımcı olabilirlermi acaba [email protected] msn adresimden beni eklerler iseler bir kaç sorum olacak arkadaşara çekim teknikleriyle ilgili stüdyo ile ilgili simdiden teşekür ediyorum

Tarih: 3 Mart 2009, 09:35 - İp: 85.***.**2.144
xlatifx
xlatifx (üye)
Adana / Stüdyo Fotoğrafçısı

kimse yokmu yani yardımcı olabilecek hiçimi yok kulanıcısı stüdyoda kulanan arkadaşım

 

Tarih: 4 Mart 2009, 12:05 - İp: 85.***.**3.98
antika
antika (üye)
İstanbul / Meraklı

Bir kere yaklaşımınız forumun esasına aykırı olmuş. Buranın en birinci amacı bilgi paylaşımı sağlamak, bu kayıt altında yapılmalı ki sonradan da arayanlar neler konuşulduğuna şahit olup bilgiye ulaşabilsinler.

Yaklaşımınızın yanlış olmasının yanında tarzınızda da kusur var. Gereksiz konu kirliliği yaratmamak için de daha önce neler konuşulmuş, bir gözatmakta fayda var, belkide sorularınızın cevabı çoktaaan verilmiş forum sayfalarında.

Mesela DSLR/DSLR-like bölümünün altında sadece Sony'e ayrılmış bir bölüm var ve orada aylardan beri devam eden bir A300/A350 konu başlığı var, neden orayı okuyarak başlamıyorsunuz işe, cevaplarınızı hala bulamadıysanız, neden oraya yazmıyorsunuz, daha hızlı cevap alırsınız, çünkü sorunuzu doğrudan Sony/Minolta cemaatine ulaştırmış olacaksınız.

Birşey daha var: A350 diğerlerinden çok ayrı bir tasarım teşkil etmiyor, çekim tekniği açısından neredeyse bütün DSLRlarla aynı prensipleri paylaşıyor (Minolta/Sony flaş sistemi hariç) , illa A350 deyip kısıtlamak, cevap alma olasılığınızı da düşürüyor.

Ben dahil (çünkü istediğiniz türden cevap maiyetinde hiçbirşey yazmadım ), size cevap vermeyenleri suçlamadan önce bu hususları bir daha düşünün bence.


#antika' tarafından 04.03.2009 12:47:21 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 4 Mart 2009, 12:46 - İp: 85.***.**3.6
xlatifx
xlatifx (üye)
Adana / Stüdyo Fotoğrafçısı

evet hakılsın yanlış yere açmış olabilirim idare edin yeniyim ondan olabilir acemi yani
okudum ordaki konuları cevap bulamadım hani birebir kulanıcılarla irtibata geçemek için yanlış yapmısım kusura bakmayın arkadaşlar

 

Tarih: 4 Mart 2009, 12:52 - İp: 85.***.**3.98
  • 1