skywide
skywide (üye)
İzmir / Amatör

Fujifilm Finepix S5700 İçin Lens

Merhaba sanırım adınız Cem(fuji-cem), beyfendi. İlk olarak söylemek isterim ki görüyorum ki ne t fotoğraf forumda birçok arkadşımızı bilgilendirmiş ve yol göstermişiniz bu değerli uğraşlarınız için teşekkürler.Benim de bir sorum olacak. Yaklaşık 6 ay önce bende Fujifilm Finepix S5700 aldım ben daha çok makro çekim yapıyorum ama malum öğrenci olduğumuz için DSLR makineye bütçe yetmedi ve sizin bu modeliniz gözüme çarptı ve aldım. aslında çok memnunum ama daha iyi performans almak için bir takım ekipmanlar aldım örn:Kenko close-up3X. ve bir site S5700 için telephoto ve geniş açı seti buldum almayı düşünüyorum taksitle size danışmak istedim bu makineye uygun mudur bu lensler. Şimdiden çok teşekkur ederim.

Tarih: 20 Ocak 2008, 22:42 - İp: 88.***.**6.33
skywide
skywide (üye)
İzmir / Amatör

Size sitenin linkini vereyim belki daha net bir cevap vermenize yardımcı olur, saygılarımla...
Adres: http://urun.gittigidiyor.com/FUJIFILM-S5700-ICIN-GENIS-ACI-amp-TELE-LENS-SETI-USA_W0QQidZZ7847838

 

Tarih: 20 Ocak 2008, 22:45 - İp: 88.***.**6.33
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

arkadasım fujiceme mesaj atacaksan mesaj kutusundan at. burada gorecekte cevap verecekte.isme hıtaben soru soracaksanız mesaj kutusunu kullanın.

 

Tarih: 21 Ocak 2008, 20:01 - İp: 88.***.**1.74
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Kenko close-up3X. ve bir site S5700 için telephoto ve geniş açı seti buldum almayı düşünüyorum
madem öğrencisin, hiç birini alma. gerçi öğrenci değil trilyoner olsan yine de alma derdim. hiç gerek yok o sete ve de close-up setine.

 

Tarih: 22 Ocak 2008, 09:03 - İp: 81.***.**7.49
fuji-cem
fuji-cem (üye)
İstanbul / Firma

Öncelikle merhaba skywide;
Kusura bakmayın foruma giremedim, o yüzden cevap yazamadım.
Fujifilm S5700 modeli olarak orjinal yok ama sizin bana vermiş olduğunuz linkte baktım ama ne kadar doğru olabilir bilemiyorum.Görmeden ve test etmeden size bir yorum yapmam yanlış olur.Bu arada Bufallo arkdaşımın tavsiyelerini dinle bence yanlış birşey demez ve vurgulamak istediğini anlarsınız.Bu derya engin bir derya ve sonsuzdur.Sizin veya bizim isteklerimiz bitmez bitmeyecekte,doyumsuzuz.
İyi düşünün ve şimdi anlamazsanız zamanla bu sözlerimizi anlarsınız.Kısaca sizde şifayı kapmışsınız ve ilacı yok bu hastalığın Saygılarımla..

 

Tarih: 22 Ocak 2008, 10:04 - İp: 81.***.**2.84
fuji_dex
fuji_dex (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

merhaba kardeş, ben de forumdaki çok değerli bilgilendirmeleriniziçok candan buluyorum. teşekkür ederim. fotoğraf merakı olan arkadaşlara yazdığınız bilgilere bakılırsa gerçekten bu işin içinde ve çok gerçekçi deneyimleriniz olduğunu anlıyorum.
sizden bir ricam var. ben bir ay önce fujifilm s5700 aldım makinayı çok beğendim ama daha verimli kullanmak için ekstra ekipmanlara ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.lens veya sizin önereceğiniz farklı araçalar
bana yardımcı olursanız sevinirim.
herkes forumda sizin söz sahibi olduğunuzu ve tecrübeleriniz enginliğini konuşacak anlaşılan
sizin adınıza güzel bişey olsa gerek
çalışmaşlaerınızda başarılar
kolay gelsin

 

Tarih: 8 Şubat 2008, 12:38 - İp: 88.***.**9.123
girayersoy
girayersoy (üye)
İstanbul / Amatör

Sözünü ettiğiniz lenslerden ben aldım ve gayet memnunum. Orjinal gibi makinanın opjektifine montelenebiliyor. uv filtreli camlar olduğu için ışık ta baya performans arttırıyor. Ayrıca geniş açı size uygunmu bunu bi dusunmek lazım . Ben dar mekanlarda bina içinde bütünleşik yapıları tek fotografta bulmak istediğim için çok işime yarıyor. Şunu alma bunu alma yada bu daha iyi demekten ziyade kullanım alanı avantaj ve dezavantaşlarını cevaplayabilirsek daha etkin bilgilendirme olur diye düşünüyorum. Bu lensleri test etti önce taktım cekim yaptım sora cıkardım cekim yaptım ve karsılastırdım benim gibi acemi birinden tam not aldı önemli olan görsellikse tabi. Kolay gelsin...

 

Tarih: 16 Şubat 2008, 12:04 - İp: 78.***.**1.200
batarya1
batarya1 (üye)
Şanlıurfa / Amatör

skywide bende s5700 almayı düşünüyorum geçenlerde neredeyse alıyordum birazdaha arştırayım dedim madem almışsın nasıl memnunmusun bende s5700 le nikon d40 veya samsung GX1L arasında kaldım sebebide samsung ve nikonun satışta üzerinde bulunan objektif optik zomları düşük yüksek optik zoom alsam makine fiyatından daha fazlasını objektife vermem gerekecek zaten bu makineler den birini alırsam bir makine için harcaya bileceğim son sınırımı kullanmış olacam yüksek optikli zoom almam biraz zor olacak imkansız gibi hatta siz ne tavsiye edersiniz samsung veya nikonmu s5700 mü bunun optik zoomu 10x bayağı iyi nedersin.

 

Tarih: 29 Mart 2008, 00:43 - İp: 78.***.**7.227
  • 1