whispers
whispers (üye)
Bursa / Amatör

Dügün Günü Gelinin Evden Cikisi ?

Merhaba arkadaslar,

Yakin bir zamanda yapilacak dügünde, dügün günü gelinin evden alinisini fotgraflarla belgelemem gerekiyor.
Fotograf cekimlerinde teknik acidan herhangi bir problem yok. Fakat gelin evden cikarilirken olaylar hizli gelistiginden, görsellik (sanatsal :-) acidan nelere dikkat edilir, neler cekilir konusunda tecrübem olmadigindan sizlerden yardim istiyorum.
Bu konuda yardimci olursaniz cok mutlu olurum.

Tarih: 12 Nisan 2013, 11:04 - İp: 87.***.**7.142
cnrsag
cnrsag (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

Merhaba,

Gelinin evden çıkışı dediğin gibi hızlı gelişiyor. Fakat çok yoğun duygular yaşanıyor. Önceki tecrübelerimden kısaca bahsetmek gerekirse Gelinin evde son hazırlıklarından başlayabilirsin. aile bireylerinin annesi varsa kız kardeşi ve ya yakın birinin bu hazırlıkları yaparken güzel kareler alabilirsin. gerçi her yörenin farklı adetleri vardır ama gelin evden çıkmadan en son gelinin erkek kardeşi yada yakın birisinin geline kırmızı kuşak takma merasim anlarını çekebilirsin. damat ve yakınlarıın gelini eve almaya geldiğinde kapının bahşiş eşliğinde açılırken fotoğraflayabilirsin ve gelin ailesi ile ayrılma, sarılma kareleri, duygu yüklü kareler ve ayrıca genelde damat yakınları tarafından tutulan çalgı ekibi kapı önünde gelin damat ve çalgı ekibi gibi kareler olabilir en sonunda gelin arabası önünde fotoğraflar çekilerek işlem tamamlarnır.

 

Tarih: 12 Nisan 2013, 13:38 - İp: 57.***.**3.132
whispers
whispers (üye)
Bursa / Amatör

Cok tesekkür ederim.
Bir sekilde baslangici yapacagim, artik olaylar nereye götürürse gidecegim.

 

Tarih: 12 Nisan 2013, 14:24 - İp: 87.***.**7.142
caglarrock
caglarrock (üye)
Konya / Meraklı

Dostum bu yaz ben de bir kaç düğünde fotoğrafçı olarak görev yapacağım. Öncelikle varsa bi fotoğrafçı daha bul ki güzel kareler için şansın artsın. Daha sonra her şeyin bir yedeği olsun. Bir de en önemli ve en önemli olarak(lütfen dikkatle oku) kendine bir liste yap.Bu listeyi geline ve damada göster ve nasıl çekimler istediklerini sor. Sana şunu söyleyeyim bu anlar sadece bir kere gelir ve geçer eğer yakalarsan ne güzel ama eğer yakalayamassan gelin artık cellatdan da beter. Unutma herşeyini garantiye al. İkinci bir şansın olmayacak. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, hatam varsa af ola

Haydi kolay gelsin başarılar diliyorum

 

Tarih: 13 Nisan 2013, 22:32 - İp: 195.***.**7.93
whispers
whispers (üye)
Bursa / Amatör

tesküürler,
Bakalim günün akisi neyi gösterecek.

 

Tarih: 17 Nisan 2013, 11:28 - İp: 87.***.**7.142
  • 1