uziman
uziman (üye)
İstanbul / Meraklı

Konika Qd 21 Plus

arkadaşlar qd 21 plus ı kullanan veya hakkında bilgisi olan arkadaşlar makine hakkındaki bilgilerizi ve yorumlarını zaahmet olmazsa buraya yazarsanız memnun olurum. makineyi bir kaç hafta sonra gidip yerinde görecegim ama gitmeden önce siz degerli ustalarımızdan yorumları duymak bana ışık kaynagı olacaktır. ne dersiniz para yatırmaya degermi bu makineye...

Tarih: 18 Ocak 2009, 14:18 - İp: 88.***.**6.145
bymurat
bymurat (üye)
Sakarya / Stüdyo Fotoğrafçısı

makina fazla yıpranmamışsa carrierli makinalara fark atacak kadar iyi.iatanbula alacaksan teknik servis konusunda çok sıkıntıda yaşamazsın.birazda becerikliysen almanını öneririm.herkonuda beni [email protected].

 

Tarih: 18 Ocak 2009, 15:21 - İp: 94.***.**7.203
tamer974
tamer974 (üye)
İçel / Firma

arkadaşım piyasada bır sürü makına var norıtsu arkasında sağlam bir firma sağlam bir teknık servis var eftaş kodaktanda çekıldı yarın bundanda çekılır norıtsudan şaşma derim

 

Tarih: 19 Ocak 2009, 22:54 - İp: 94.***.**9.116
rsoyturk
rsoyturk (üye)
Bayburt / Stüdyo Fotoğrafçısı

o makineyle bende ilgileniyorum biraz araştırma yaptım qd 21 konikananin ilk dijital modeli onun hakkında pek iyi şeyler duymadum ama plus modeli için aynı şeyler söylenmiyor sanırım plus modeli revize edilmiş ilk üretimin hataları giderilmiş bi model. makinenin baskıları gayet iyiymiş (tabi kendi gözümüzle görmek en faydalısı)
ayrıca edindigim bilgiye göre yedek parça konusunda sıkıntılar olabilirmiş. bu benim duyduğum yorumlardan biri bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar bizi bilgilendirirse memnun olurum

 

Tarih: 21 Ocak 2009, 10:01 - İp: 88.***.**8.121
rsoyturk
rsoyturk (üye)
Bayburt / Stüdyo Fotoğrafçısı

yarın gidip makineyi incelyecem nasipse izlenimlerimi buraya yazacagım. bu arada teknik servis konusundaki sorumu yeniliyorum " yedek parça konusunda sıkıntı yaşama ihtimalimiz varmı. konikanın teknik servisi eftaş da bu makinenin yedek parçaları bulunurmu" yanı makinenin neticelerinden çok bu konu kafamı kurcalıyor.

 

Tarih: 30 Ocak 2009, 20:34 - İp: 88.***.**3.138
TAKE
TAKE (üye)
Muğla / Stüdyo Fotoğrafçısı

bende araştırdım makinayı fakat qd 21 de çift kafa olduğu için renklerin tutmama olasılığı yüksek ve herzaman setu isteyen uğraştran bir makina olduğunu söylediler sanırım dilinden iyi anlamak gerek

 

Tarih: 31 Ocak 2009, 11:41 - İp: 88.***.**7.155
konyafoto
konyafoto (üye)
Konya / Stüdyo Fotoğrafçısı

Uyarı

  1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

 

Tarih: 3 Ekim 2009, 17:59 - İp: 88.***.**8.253
  • 1