patirot
patirot (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

Hiti 510 Kartlar Son 2 Aydır Farklı

2senedir hiti 510 termal kullanıyorum son iki aydır aldığım kağıtlar kalite olarak çok kötü shinko ile aynı kalitede basıyor. elimde eski ve yeni gelen hiç baskı yapılmamış kağıtlar mevcut üzerlerine baktığım zaman yeni gelenlerin mat bir görüntüsü var ve o kağıtlara yaptığım baskılarda çok bariz netlik sorunu yaşıyorum aynı problemi yaşayan varmı ?

Tarih: 18 Ağustos 2012, 18:33 - İp: 78.***.**2.5
beyatli
beyatli (üye)
İstanbul / Firma

Merhaba

Bundan sonra bu sorunu yaşıyacaksın
çünkü Hİ-Tİ ve SHİNCO fabrikaları ucuz
Tercihlere baktılar ve MEDİASET yani Japon
DNP den anlaşmalarından vaz Geçip G.Koreli Diğicube
ile anlatılar
Diğicube bu sektörde çok yeni ve küçük bir firma
ancak DNP ye göre ucuz çalışmaktadır
bu yüzden bu iki firma tarafından Tercih edildi
(ucuz etin Yahnisi olmaz) Belki de bunu unutmuşlar
yada çok kar peşinde koştuklarından.uluslararası firmalar"da
bazen bu tür hatalar yapar
Umarım kapak sizin gibi Son Tüketicilerin başında patlamaz

Renk kalibra ve printer ayarlaınızla biraz eski
kalitenize yaklaşabilirsiniz
ama eski Orjinalı elde etmeniz çok zor
Hayırlı işler dileğiyle

 

Tarih: 20 Ağustos 2012, 21:24 - İp: 95.***.**7.99
efbo
efbo (üye)
İstanbul / Firma

kolay gelsin
öncelikle makineniz ve baskınızla ilgili sorununuz var sa hangi marka kullanıcısı olursa olsun firmaların yetkili servislerini arayın.iki aydır servisini aramadan sorununuzu nasıl çözeceksiniz.kulaktan dolma bilgilerle bilen bilmeyen kişilerin cevaplarıyla sorun çözülmez.hiti türkiye distribütörü digitek tel.212 511 57 75 arayın yardımcı olalım.artı hiti artık kagıt ve ribonunu kendisi üretmektedir.mediaset firması ufak bir firmadır yan sanayi ribon ve kagıt üretir (ucuz etin yahnisi)dogrudur ama hem böyle deyip hemde makinesini satmak nedir.

 

Tarih: 22 Ağustos 2012, 08:37 - İp: 85.***.**8.56
çvş
çvş (üye)
Bursa / Stüdyo Fotoğrafçısı

merhabalar,evet arkadaşım bende 2 senedir hiti 510 kullanıyorum studyomda,baskılar çok güzel, kaliteliydi bugüne kadar,o kadar memnunmdu ki çoğu baskıyı bu makinada yapıyordum,renkler harikaydı,netice superdi,fakat geçen ay aldığım kağıt ve ribon öncekilere göre çok farklı ve kalitesiz çıktı,kağıt incelmiş ,ribon farklıydı hemen göze çarpıyordu,birde baskı yapınca,gördüğüm neticeye inanmak istemedim,bu kadar iyi giden bir firma,kaliteyi dibe vurmuştu,baskılarda kumlanma vardı,matlık vardı sanki renkli fotokopiyi andırıyordu,bu sorunu dile getirdiğimde ilgili kişilere benim makinaya versiyon yuklememi önerdiler,yükledim,değişen tek şey renk,baskı yine aynı,benim renkle ilgili bir sorunum yoktu zaten,şu anda aldığım kağıdı sadece amatör baskılarda kullanıyorum hatta kullanmamaya bakıyorum,beklemedeyim,eğer bu kalite düzelmezse makinamı değiştirmeyi düşünüyorum,biraz daha bekliycem,umarım en kısa zamanda eski kalite geri gelir,pek sanmıyorum ama bi umut belki....iyi günler.......

 

Tarih: 16 Kasım 2012, 15:47 - İp: 85.***.**1.69
burak_85
burak_85 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

Öncelikler merhaba bende stüdyomda Hiti P720L kullanıyorum 2 senedir son gelen kağıt ile daha önce kullandığım kağıt arasında dağlar kadar fark var teknik servisle görüştüm ama bir sonuca varamadık. Yeni yazımı yükleyin dedi ama yine aynı sonuç bu işin yazılımca değişemeyeceğini kağıdın kalitesi çok düşmüş olduğunu söyledim. Baskıda lekeler gelmeye başladı. Böyle giderse yeni makine alacağım.

 

Tarih: 21 Eylül 2013, 14:43 - İp: 78.***.**4.76
  • 1