aksaray
aksaray (üye)
Aksaray / Stüdyo Fotoğrafçısı

D Carrier Alacakların Dikkatine

SAYGI DEGER MESLAKTAŞLARIM ÖNCELİKLE HAYIRLI İŞLER BOL KAZANÇLAR.
BENDE BİR ADET MİNİLAB VAR VE BEN BU MİNİLABA TURAN
GRUPTAN D CARİYER ALDIM. ALAMAZ OLAYDIM HİÇBİR KONUDA DESTEK YOK SERVİS YOK ÜRÜNLERİN %90 HATALI GERİ KALAN %10 KISIMINDA FİYATI 2 KATINA YANİ BU ADAMLA ÜRÜN SATMAKTA DEİL MİLLETİ KANDIRMAIN PEŞİNDE ÜRÜN HİÇ BİR KONUDA İŞE YARAMIYOR BİZ AKSARAYDA FALİYET GÖSTEREN GÖKKUŞAGI FOTOGRAFCILIK 0382 212 28 98 HER TÜRLÜ SORULARINI BİZE YÖNLENDİRE BİLİRSİNİZ

Tarih: 27 Ağustos 2008, 19:14 - İp: 85.***.**5.224
f.berkant
f.berkant (üye)
Almanya / Meraklı

merhabalar

öncelikle abicim benım digital Carrierlere karşı bi tutum sergilemiş değilim. Hatta makinemi satmadan önce senınlede konuşmştuk bı süre önce. Benım şahsına ve yaptığın işe karşı bi ön yargıloı tutum da sergilemiş değilim.Ayrıca konunun senınle bı bağlantısı olduğunuda bilmiydum.Ben aklıma gelen ve senınde cok iyi tanıdığın bu şahsın yaptıgı espriden( bır ara kim olduğunu söylerim) başka bir şey değildir. Sonuçta gerçeği söyledim. Nedir bu tek bı makineyle çalıştım ki buda her sezon bazen ufak bazen yüksek miktarlarda masraflar çıkarmış olduğudur.Biliyorsundur bende noritsu 3001 vardı onda da sıkıntılar oluyordu.zaten laserin pahalı ve ömürlü olmasından da çekindiğimden ve sektör değiştirme isteğimden dolayı aldığımın yarısndan da az bi fiyata verdım ve zarar ettim. Sözün özü yalnış anlaşılma olmasın benım işine bi saygısızlığım olmaz ve benim herhangi bi marka içinde avukatlığım olmaz. hayırlı işler sorunsuz sezonlar dilerim.

 

Tarih: 13 Mart 2009, 16:46 - İp: 78.***.**7.106
berkayy09
berkayy09 (üye)
Aydın / Stüdyo Fotoğrafçısı

slm meslektaşlarım neden bu kadar kendinize zarar veriyorsunuz cariyer denilen cihaza kötülüyosunuz bakarsın beyenirsen alırsın beyenmessen benim gibi termal alır basarsın 200 maliyet hangisi güzel bence TERMALLLLLL (MITSIBISHI) TEK GECERİM kalite hız sorunsuz daha ne olsun hatta fyontreye saygısızlık olmasın ama o makina ile iddiaya girerim banyo derdi yok kart derdi yok servis derdi yok elektirik derdi yokkkkkkkkk daha ne olmasınki DERDİ HİÇ YOK kısacası

 

Tarih: 26 Mart 2009, 16:42 - İp: 88.***.**6.149
konyafoto
konyafoto (üye)
Konya / Stüdyo Fotoğrafçısı

Uyarı

  1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

 

Tarih: 3 Ekim 2009, 17:44 - İp: 88.***.**8.253