benimhat
benimhat (üye)
İstanbul / Meraklı

28 Kere Okundu Ama 1 Cevap Yok!

arkaşlar ben askerden geleli yaklaşık 1 ay oldu. Askerliğini yapmış arkadaşlar şuan benim nasıl bir psikolojiye sahip olduğumu tahmin ettikleri kanısındayım. Bilgisayar teknisyeniyim. Herkesin olduğu gibi bir iş yapıp benimde para kazanmam gerekiyor.Bilgisayar işii yapıcam fakat,küçük işletmeleri biliyorsunuz.Teknik servis ağırlıklı olucak. Sizce dijital baskı işine girmelimiyim.En azından disketle + sd kartlarla + cd ile gelen fotolorın baskısını yaparak ticaret yapabilirmiyim.Bunu cevresi olan ve ticaret yapmaktan zevk alan biri olarak soruyorum.

Tarih: 7 Aralık 2005, 01:43 - İp: yok
myc
myc (üye)
İçel / Stüdyo Fotoğrafçısı

MERHABA ARKADAŞIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BENDE ASKERDEN GELDİĞİMDE BÜYÜK BİR BOŞLUGA DÜŞMÜŞTÜM ASKKERDEYKEN BABA MI KAYMETMİŞTİM DÖNÜNCE YAPTIGIM TÜM PLANLAR SUYA DÜŞMÜŞTÜ ÇÜNKÜ EN BÜYÜK TESTEKÇİMİ YANİ BABAMI KAYBETMİŞ İDİM.
yAKŞAIK 1 AY ÇALIŞAMADIM ASKERE GİTMEDEN EVVEL SEYYAR FOTOĞRAFÇILIK YAPIYORDUM İNANKİ SİGARA PARASI DAHİ BULAMIYOR İDİM ÇANTAMI ALIYOR VE EVDEN ÇIKIYORDUM BİR AGAÇ DİBİNDE VEYA YAŞITIM OLAN BİR ARKADAŞIN DÜKKANINDA AKŞAM LAYIP GERİ DÖNÜYORDUM BİR GÜN KAFAMA TAK ETTİ VE YALLAH YA BİSMİLLAH DİYEREK İŞE KOYULDUM SENE 1987 SENESİ TEMMUZ AYI NEYSE 1992 SENESİNE KADAR SEYYAR FOTOĞRAFÇILIK YAPTIM 1992 SONUNDADA DÜKKANIMI AÇTIM SENE 2005 ALLAHA BİNLERCE HAM OLSUN DÜKKANIM VAR ARABAM VAR KISACA ARKADAŞIM BAŞLAMAK BİTİRMEKTİR BİR YERDEN BAŞLAMALISIN BAŞLAMALISINKİ BAŞARASIN KURTLAR SOFRASINDA BİR DİLİM PASTADA SEN KAPABİLMEK İÇİN ÇABALAMALISIN HEMEN VAKİT GEÇİRMEDEN BAŞLA DİĞİTAL BASKI İŞİNİDE SONRA GİRERSİN O İŞİ DE SONRA ARZ VE TALEBE GÖRE YAPARSIN sAYGI VE SEVGİ İLE KAL.


BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA GÜZEL VE ÖZELDİR.

#myc' tarafyndan 07.12.2005 10:37:28 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 7 Aralık 2005, 10:06 - İp: 85.***.**5.99
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

herkesin yapmadığını yap bunu farkedebilmek içinde herkesin yaptığı işi yap...Farklı olan kazanır...

 

Tarih: 7 Aralık 2005, 17:20 - İp: 85.***.**6.226
  • 1