azacemi
azacemi (üye)
Giresun / Amatör

Kullanma Kılavuzu

merhaba.üniversite zamanında aldığım zenit 11 makinem bozulduktan sonra geçenlerde internetten ikinci el bir slr makine aldım.zenitten sonra biraz daha gelişmiş bir makine olsun diye kendimce uygun bulduğum canon eos a2 makineyi aldım ama butip bir makine hiç kullanmadığım için nasıl kullanılacağını bilemedim.sizden ricam bu makinenin kullanma kılavuzunu bulmam konusunda bana yardımcı olmanız. şimdiden teşekkürler. saygılarımla..

Tarih: 6 Haziran 2005, 12:09 - İp: yok
azacemi
azacemi (üye)
Giresun / Amatör

kardeş boş yere bekleme milletin kullanma kılavuzuna karşı alerjisi var. sende boşuboşuna bekleme kendin birşeyler öğrenmeye bak. bu arada seni biryerden tanıyormuyum?

 

Tarih: 21 Haziran 2005, 15:47 - İp: yok
enderender
enderender (üye)
Kırklareli / Reklam Fotoğrafçısı

merhaba arkadaşım.canon eos a2 ile zenit 11 arasında çok abartılacak bir kullanım zorluğu yok bana kalırsa...hatırladığım kadarıyla zenit 11' 1/500 enstn. mevcut, a2'de ise 1/2000 enstn. kullandığın objektifin özelliklerinide verirsen sana daha fazla yardımcı olmak isterim. mevcut koşullarda a2'nin tam teşekküllü kullanma kılavuzunu bulmaz çok zor.ama piyasada amatör fotoğrafçılar için bulunan kitaplardan birkaçını temin edersen senin yararına olur.
örnek; YARATICI FOTOĞRAFÇILIK(MICHEAL LANGFORD.İNKILAP yayınevi)
ayrıca aylık yayınlanan FOTOĞRAF dergisinide takip edersen hem fotoğraf dünyasındaki güncel olayları takip edersin hem de bu konuda kendini geliştirebilirsin. görüşmek üzere

 

Tarih: 22 Haziran 2005, 15:57 - İp: yok
azacemi
azacemi (üye)
Giresun / Amatör

enderender öncelikle ilgine teşekkür ederim.zenit 11 makinem tamamiyle mekanikti ama canon eos a2 (eos5) makine ise tamamen elektronik.üzerinde bir sürü düğme var.yani zenit 11den çok farklı geldi bana.zenit makineyi alınca temel fotoğrafcılıkla ilgili bir kitap almıştım ama canon a2 ile ilgili birşeyler bulamadım. temel fotoğraf bilgileri öğretiyor ama bu bilgilerle bu makineyi kullanamadım.yani senin anlıyacağın benim fotoğraf bilgilerimi aşan bir makine almışım bilmeden.ama öğrenmeye kararlıyım. bu yüzdende sizin gibi fotoğyaf gönüllülerinin başını daha çok ağrıtacağım için kusura bakmayın şimdiden. zaten bu site sayesinde epeyce birşeyler öğrendim ama öğrendikçe daha çok şey öğrenmem gerektiğini anlıyorum. bu yüzden söylediğiniz gibi sürekli yayınları ve forumları takip etmeye çalışıyorum. yardımlarınız için tekrar teşekkürler.saygılarımla. görüşmek üzere.

 

Tarih: 23 Haziran 2005, 10:05 - İp: yok
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Merhaba tamacemi;

Makinen EOS 5'in Amerika versiyonuymuş. Kullanma kılavuzunu bulamadım ama İngilizce biliyorsan makinenin tanıtım şemasını şurada , teknik özelliklerini şurada ve kullanım özellikleri , ipuçları vs. gibi diğer tüm bilgileri şurada bulabilirsin.

#bitpire' tarafından 23.06.2005 14:09:31 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 23 Haziran 2005, 14:13 - İp: yok
azacemi
azacemi (üye)
Giresun / Amatör

sevgili bitpire, bulamamış olsanda benim için aramış olman bile yeterli.bunun için sağol. verdiğin siteler eminim herşeyi anlatıyordur ama maalesef ingilizcem yok. sözlük yardımıyla elimden geldiği kadar çevirip anlamaya çalışacağım. anlayamadıklarımıda size sorarım artık. tekrar sağol saygılarımla..

 

Tarih: 23 Haziran 2005, 15:44 - İp: yok
macromurat
macromurat (üye)
İstanbul / Firma

selam tamacemi öncelikle hayırlı olsun eos a2 canon eos 5in amerikan versiyonu www.macrofoto.com.tr den sana yardım edebilirim ama zenitle a2 arsında çok fark var yerin yakınsa sirkeci tarafına bütün sorununu gideririiz.

 

Tarih: 3 Temmuz 2005, 01:08 - İp: yok
azacemi
azacemi (üye)
Giresun / Amatör

macromurat merhaba. verdiğin siteye giremedim hata veriyor nedense. sirkeciyede gelemem herhalde çünkü Giresun'dayım. yani senin anlıyacağın buradan başka size ulaşma şansım yok.o yüzden takıldığım yerlerde sizlere buradan ulaşmak zorundayım. ilginize teşekkürler.saygılarımla...

 

Tarih: 4 Temmuz 2005, 12:49 - İp: yok
  • 1