unforgiver
unforgiver (üye)
İstanbul / Amatör

Eos 3000v & F80 Kullanım Kılavuzu

Bu cihazların Türkçe kullanım kılavuzlarını arıyorum. pdf formatında, ya da artık başka bi şekilde gönderebilirseniz çok sevinirim. Fotoğraf'ı uzaktan severdim. Artık biraz haşır neşir olmak istiyorum. Satın almayı düşündüğüm makinelerden ikisi bunlar. Bana tavsiye edebileceğiniz başka makineler de varsa, lütfen söyleyin. Yeni başlıyorum, bunu göz önüne alarak vereceğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.
saygılarımla

Tarih: 30 Aralık 2007, 14:35 - İp: 85.***.**8.219
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

İki makine arasında seçim yapacaksan kesinlikle f80 derim.

 

Tarih: 5 Ocak 2008, 22:08 - İp: 88.***.**0.226
ressam_m
ressam_m (üye)
Bursa / Amatör

ıkısıde ılerı duzey amator makına dıyebılırım...ozellıkle f80 ılk kullanım ıcın tavsıye edılmeyen bır makına...fotograf cekmeyı ogrenmeden ayarlarının ıcerısınde bogulup gıdersınız...eos 3000v ıse ona nıspeten bıraz daha kullanıslı bır makına olmasına karsın amator dıye nıtelendırmeye de bın sahıt ıstenılecek bır makınadır.benım sıze tavsıyem ayarlarla bogusmakla vakıt kaybedecegınıze zenıt yada kullanımı kolay bır makına alın uzerınde merak ettıgınız herseyı uygulayın ve olayın temel mantıgını kavrayın.daha sonra zaman ıcerısınde zaten sız ne ıstedıgınıze kendınız karar vereceksınız.ben su makınanın bu lensıyle bırlıkte olanını arıyorum dersınız.
daha oncelerı nıkon kullanmıs olsam da ben teknolojısı ve teknık servısı bakımında canon`u onerırım sıze ılerıkı tercıh asamalarınızda...
umarım kafanızı karıstırmamısımdır...

 

Tarih: 6 Ocak 2008, 21:26 - İp: 88.***.**4.157
  • 1