huseyinsak
huseyinsak (üye)
İstanbul / Meraklı

Artık Kimse Yeni Makine...

Yeter ben sıkıldım konuyu tekrar açanlar sıkılmadı. Ne kadar üşengeç insanlarız. Yeni makine alacağım tavsiyeleriniz. Oku yazan forumları ne gerek var yeni bir konu açmaya. Verilen cevaplar farklı olsa tamam, ama herkes aynı cevabı veriyor.
Arkadaşlar okuyun forumları lütfen. Bu işin kolayına kaçmaktır. Size farklı şeyler söylemeyecekler.

Tarih: 26 Ağustos 2005, 16:04 - İp: yok
magneto
magneto (üye)
Yurtdışı / Meraklı

sana belki bunu yazmam ne kadar dogru bilmiyorum ama insanlar digerlerinin yazdklarini emin ol takip edebiliyorlar cunku sagda kocaman forum arama option u var onun icin insanlar ozellikle okuyupda sonucta kararsiz kalabiliyorlar bence bu sekilde insanlari uzaklastirmak ne derece dogru bi yaklasim diye dusunmek gerekir anliyorum cok post olması guzel olmuyo zaten ama insanlari uzak tutmak daha da kotu olsa gerek
sevgiler saygılar

 

Tarih: 27 Ağustos 2005, 03:04 - İp: yok
huseyinsak
huseyinsak (üye)
İstanbul / Meraklı

Eğer forumları dikkatlice okursan kişiler tarafından tavsiye edilenb foto. makinesi bir yada iki tane ( genelde canon eos 300 ) Hep forumların sonuçları şöyle oluyor, arkadaşlar teşekkür ederim canon eos... almaya karar verdim. Eğer daha önce yazılan forumları okusaydı zaten böyle bir sonuca daha önce varacaktı.
Forumda o kadar çok makine tavsiyesiyle ilgili forum var ki bunları okuduktan sonra kişilerin makineler üzerinde hala kararsız kalacağına inanmıyorum.
İnsanlalı soğutmak gibi bir olayda yok bu mesajda. Ben sadece yeni başlayacak arkadaşların forumları daha çok okumasını istiyorum. Bu forumlarda o kadar çok gerekli bilgiler var ki inanın yeni başlayacak bir kişiye fazlasıyla yeterli gelecektir.

 

Tarih: 27 Ağustos 2005, 10:37 - İp: yok
burakk
burakk (üye)
Batman / Meraklı

bence Hüseyin arkadaşımız haklı ben yeni bir üyeyim ;fakat lütfen yardım linklerinden bıktım mesela ben fuji s9500 topicini okudum ve 42 sayfa idi yinede yardım diye bir topic açmadım. Ha makiina almışsındır bir problem olmuştur o ayrı ama makina seçemdim aman yardım edin demek saçma çünkü herkesin ihtiyacı farklıdır ve kendisi bilir.insanlar her şeyi çekcem özel bir konumun yok diyor. E o zaman karşımıza bir çok seçenek çıkıyor. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demiş atalarımız tabi sorabilir insanlar fakat armut piş ağzıma düş olmayacağınıda bilmeli arkadaşlarımız.Tabi bu benim düşüncem ve yoruma açık.

 

Tarih: 7 Şubat 2006, 02:05 - İp: 85.***.**6.132
  • 1