Djı Ronin-m 3 Eksenli El Gimbal Sabitleyici
Djı Ronin-m 3 Eksenli El Gimbal Sabitleyici
Djı Ronin-m 3 Eksenli El Gimbal Sabitleyici
Djı Ronin-m 3 Eksenli El Gimbal Sabitleyici
Djı Ronin-m 3 Eksenli El Gimbal Sabitleyici
Djı Ronin-m 3 Eksenli El Gimbal Sabitleyici

Djı Ronin-m 3 Eksenli El Gimbal Sabitleyici

  • İlan no : 46632
  • Yer : İstanbul, Sirkeçi
  • Fiyat : 5000
  • Adet : 1
  • Eklenme : 23 Kasım 2015
  • Gösterim : 2325
  • Yunusakkaya
  • Üyelik Tarihi : 10 Ocak 2004
İletişim bilgilerini görüntülemek için giriş yapın

Djı Ronin-m 3 Eksenli El Gimbal Sabitleyici


DJI Ronin-M 3 Eksenli El Gimbal Sabitleyici
Ronin-M 3 Eksenli El Gimbal Sabitleyici gelen DJI ipoteksiz elde çekim özgürlüğü ancak el titremesi olmadan yakın operatörü vermek için tasarlanmış bir kamera stabilizasyon sistemidir. - Ufuk düzeyde tutarak - tilt için tek ve pan için tek side-to-side "rulo" için tek 8 liraya kadar çoğu kamera türleri ve yapılandırmalar için uygundur, Ronin-M üç eksende üzerinde çalışmak fırçasız motorlar kullanır. Sistem bilgisayar kontrollü ve ± ve 105⁰ yukarı / aşağı 165⁰ artı rulo aralığında 110⁰ bir eğim aralığı sunuyor. Ayrıca, sistem bile çok ince hareketlere karşı kesin kamera hareketleri ve istikrar düzeltme sağlayan ± 0.02 ° kontrolü bir hassasiyet sahiptir. Elde çekim ek olarak, gimbal titreşimler veya diğer ani hareketler tripodlar ve rijit kamera destek sistemleri uygun kılacak araç montaj senaryoları ve diğer bağlamlarda kullanılabilir. Ronin-M pek bir flok ile çalışma gibi, çift operatör çekim destekler bir motorlu pan / tilt kafası vardır. Bu modda, ikinci bir operatör manuel kamera pan kontrol ve bağımsız Ronin-M kendisi hareket eden yol ve eğim dahil vericiyi (radyo denetleyicisi) kullanabilirsiniz. dahil verici / alıcı sistemi 2,4 GHz üzerinde çalışır ve tescilli olduğunu. Eğer bir üçüncü taraf verici kullanmayı tercih ediyorsanız orada kendi alıcı yüklemek için Ronin-M D-Bus bağlantı noktası. Olan kızak ve yelek tarzı stabilizatör gibi, motorlu gimbal sistemler kullanılmadan önce dengeleme gerektirir. Bir kez dengeli, Bluetooth uyumlu iOS ve Windows (Masaüstü) cihazlar Yardımcısı Yazılımı kullanarak belirli kamera düzenlemesi için Ronin-M yapılandırabilirsiniz. Her kamera ve lens kombinasyonu farklı kütle ve ağırlık dağılımına sahip olduğundan, her eksen üç hizalanmış kadar işlemi tekrarlayarak, ayrı ayrı ayarlamak hangi bir ATS (Otomatik Ayarlama Stabilite) prosedürü bulunmamaktadır. Bu işlem sırasında teçhizat el tutmak zorunda olmayacak şekilde bir pusula ayar standı sağlanır. dahil 4S lityum-polimer pil güçler Ronin-M altı saat. Bu güç regülasyonu ve koruma devresi anlam yerleşik ve birçok lityum-polimer pil aksine ayrı dengeleme kurşun vardır, "akıllı" pil olduğunu. Bir şarj cihazı da dahildir, ve her zaman, çünkü akıllı devre Ronin-M pil için tasarlanmış şarj kullanmak önemlidir almaktadır. İki 12V DC PowerTaps ve kamera bazında tek USB güç bağlantı noktası doğrudan Ronin-M aküden aksesuarları şarj rejimini kolaylaştırmak ve gereksiz katma kilo önlemek için kameradaki gücü yapmanızı sağlar.






Kameralar için £ 8 kadar
Otomatik Yapılandırma özelliği Ronin-M kamera boyutta bir dizi uyum anlamına gelir, ve ideal kompakt video kameralar, aynasız kameralar ve DSLR için uygundur. Otelde 8 liraya kadar yükler için uygundur.
SmoothTrack Kontrol
SmoothTrack tek pusula operatöre kameranın açısı pürüzsüz ve stabilize hareketlerin içine yalpa çemberi kendi eğim ve pan hareketleri çevirmek için yeteneği verir. Bu geniş geniş açılı sahneler, hatta tek pusula operatör kullanım sırasında yakın kesimlerde çok daha kolay çekim ve çerçeveleme yapmak için tasarlanmıştır.
Otomatik Yapılandırma
ATS (Otomatik Ayarlama Stabilite) düğmeye basit bir dokunuşla kamera dengeleme sonra, Ronin-M otomatik kamera teçhizat kütle ve ağırlık dağılımı için ayarlanmış olacak. pusula akıllıca kamera platformun ağırlığına dayalı parametrelerini ayarlamak ve optimum ayar bulunana kadar bağımsız üç eksenin her ayarlayacaktır.
Üç Çalışma Modları
Çalışma Modu Dik
Dik Modu veriyor pusula kamera gimbalinin kaldırmaya zorlamadan göz hizasına yakın çalıştırılabilir, böylece devrildiğinde edilecek. Bu tür aracın üstünde monte., Çeşitli durumlarda kullanılabilir Underslung (Asma) Çalışma Modu Asma Operasyonu Modu Ronin-M standart çalışma modu olduğunu. Yere yakın, ya da sadece size teklifler önünde gimbalinin tutan düşük asılmış, el görüntüleri stabilize. . Uçan bir platformda gimbalinin monte edildiğinde Bu mod, aynı zamanda böyle bir multicopter RC helikopter olarak kullanılacaktır Evrak Mode gibi kapı ya da dar yolları ile taşırken olarak - - daha ince pusula profil gerektiğinde Evrak Modu idealdir. Bu kadar bir evrak çantası gibi yalpa çemberi tarafına düzenlenen ve bacaklara yakın sağlar.





İkinci Operatör Kontrol
Bir RC uçak radyo denetleyicisi form faktörü özelliği, 2,4 GHz Ronin verici iki durumlu anahtarı üzerinden de kullanıcı atanabilir hız ayarları ve çalışma modları olarak pan ve tilt kontrolü sağlar.Bu bir operatör manuel uzaktan kamera hareketini kontrol eden bir ikinci olurken pusula tertibatını tutmak için izin verir. Eğer yerine bir üçüncü taraf verici kullanmak istiyorsanız D-Bus bağlantı noktası da sağlanmıştır.
Pan / Tilt için opsiyonel Thumb Kontrolörü
Tek başparmak kontrolü Ronin-M Handheld Gimbal Sistemi mümkündür. Bunlar Pan Tilt ve hareketleri ayrı ayrı mevcut, isteğe bağlı Thumb Kontrolör eki ile kontrol edilir. Ayrıca, SmoothTrack Modu veya Thumb Denetleyici arabirimini kullanarak kapalı olabilir.
Mobile ve Windows için Yardımcılığı Yazılım
Bir mobil cihaz veya bilgisayar Yardımcısı Yazılım esastır çalıştırın. Bu seçkin iOS mobil cihazlar ve Windows bilgisayarlar için kullanılabilir. Yapabilecekleriniz yazılımı ile:
Otomatik yapılandırma kameranın ağırlığı ve ağırlık dağılımına göre teçhizat bunu dengeli yaptıktan sonra
Kullanıcı tercihine Smoothtrack ayarlama ayarlayın
Enable İkinci Operatör Kontrol yapılandırmak
Tanılama çalıştırın ve istatistikleri oluşturmak
Firmware güncellemeleri yükleyin




Yazılım Bluetooth üzerinden kablosuz olarak USB üzerinden arayüz veya olabilir

Aracı Ücretsiz Ayarı
Dahili balans ayarı sistemi herhangi bir alet, farklı kamera düzenlemeleri için kurulum değiştirirken zaman tasarrufu, kurulum ve ayar için gerekli olan demektir.
Evrensel Montaj
Sap barlar yanında, dengeleme birimi jibs, vinçler, tripodlar, araç bağlar ve kamera desteği, diğer ekipmanlardan üzerine montaj için ayrılabilir (ayrı ek montaj donanımı mevcuttur, gerekli olabilir).
Katı destek kolunun
Artan sertlik kamera plaka tutarak U-şekilli kol oluşturan ince tooled magnezyum tek parça komple tarafından sağlanır. Bu birleşik tasarım birlikte monte çoklu parçadan oluşan sistemlerde ortak kusur ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Ayrı parçalar gevşemiş ya da ayrı hareket etmek için hiçbir potansiyel var gibi kol, size sadece daha fazla istikrar değil, aynı zamanda güvenilirlik sağlar
Sessiz Mod
Içeride veya dar alanlarda çekim yaparken, Sessiz Mod mümkün olduğunca düşük, her motorun sesini azaltır. Ronin-M'nin stabilizasyon algoritmaları hassas mikrofonlar ya da diğer kayıt cihazı tarafından kaydedilmez motorların sesi sağlamak yardımcı dakika değişiklikleri ve istikrar odaklanmak güncellenir
Quick Release Akıllı Pil
Çalışma zamanında (kullanıma bağlı olarak) tahmini 6 saat sağlanması, özel Ronin-M pil sistemi dahil özel bir şarj cihazı kullanarak kolay alanda değişiklikler ve ücretler için tasarlanmıştır. Piller böylece kalan güç pil kendisi doğrudan kontrol edilebilir göstergeler bulunmaktadır. Ronin-M Smart pil ile mayıs lityum-polimer piller, aksine, abartma ve tükenme koruma üzerinde yerleşik olan, bireysel pil hücresi şarj dengeleme gibi.
Güç Dağıtım Kutusu
İki düzenlenmiş 12V DC PowerTaps bir 500 mAh A tipi dişi USB konektörü ve ayrıca DJI Lightbridge Uzun Menzilli HD Video Downlink için bir bağlantı noktası mevcuttur. Bu güç Motorlu takip odak sistemleri, video vericileri dahil olmak üzere çeşitli aksesuarlar için bağlantı ve daha fazla sağlamak - minimumda tutarak kablolama tüm süre.
Quick Release Üst Kolu
Zaman aşağı sistem kırılma veya lokasyonlar arasında taşınması kaydetmek için tasarlanmıştır.Gidonu çıkarılması da dar yerlerde filme boyutunu azaltmak için yararlı olabilir.

Zenmuse Teknoloji dayanarak
Ronin-M el, karasal kullanım için DJI en hava dengeleme halkalarıyla kullanılan aynı fırçasız motor teknolojisi uyarlar.