Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
19 Nisan 2024, Cuma

» 22.Geleneksel Fotoğraf Yarışması

22.Geleneksel Fotoğraf YarışmasıBu yıl “İlkbahar ve İnsan” temasıyla düzenlenen 22. Geleneksel Türkiye Fotoğraf Yarışması’na amatör ve profesyonel tüm fotoğraf sanatçılarının katılabildiği bu yarışmaya son katılım tarihi 14 Eylül, 2015 Pazartesi.

“İlkbahar yaşamın yeryüzünde yeniden doğuşudur. O, her şeyin çiçeklenip kendini güneşin yararlı ışınlarına açtığı zamandır.”der bir günümüz filozofu. Bununla birlikte insan yaşamlarının da mevsimlere benzer bir döngüye sahip olduğunu gözlemleyemeyiz. İnsan da doğar, büyür, olgunluğa erişir ve güçten düşer. Zamanı geldiğinde ağaçların yaptığı gibi doğallık içerisinde yeniden çiçekler açacağını farketmez.

İşte bu bakış açısından, Türkiye’de insanın geleneksel bağlamda ilkbaharı nasıl karşıladığı, kutlandığı ve onunla nasıl bir işbirliğine girdiğini belgelemek üzere, Aktiffelsefe 22. Geleneksel Türkiye Fotoğraf Yarışması temasını “Türkiye’de İlkbahar ve İnsan” olarak belirlemiştir.

Yarışmaya siyah-beyaz ve renkli dijital fotoğraf dallarında katılmak mümkündür.

Son katılım tarihinin 14 Eylül, 2015 Pazartesi olarak belirlendiği yarışmayla ilgili detaylı bilgiye www.aktiffelsefe.org adreslerinden ulaşılabilir.

Seçici Kurul:
Ozan Sağdıç (Devlet Fotoğraf Sanatçısı)
Mehmet Arslan Güven (Fotoğraf Sanatçısı)
Adnan Polat (Fotoğraf Sanatçısı)
Abdullah Gündüz (Folklor Araştırmacısı)
Erol Çınar (Fotoğraf Sanatçısı)
Eray Kanımtürk Aktiffelsefe Üyesi ve Fotoğraf sanatçısı


ŞARTNAME için tıklayınız

 

Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 27 Mart 2015, Cuma
Okunma: 5503
Kaynak: http://

Nisan 2024
pt sa ca pe cu ct pz
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Düğün Hikayesi
» Fotoğrafça
Çekim Modları (p, S, A, M)
ocaklilarP (Program) Modu:      Bu modda, perde hızı ve diyafram seçimi makineye bırakılır. Amaç, perde hızı ve diyafram değerlerine çok fazla kafa yormadan çekim yapmaktır. Genellikle, ışığın yeterli olduğu durumlarda ve/veya sözü edilen ayarları değiştirmeye zaman bulunamadığı durumlar...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
mustekaslan, cancemil, (2)