Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
14 Şubat 2025, Cuma

» EGİAD 5.Ulusal Fotoğraf Yarışması

EGİAD 5.Ulusal Fotoğraf YarışmasıToplumsal geleceğimizin teminatı insanımız ve özellikle gençlerimizin hukukun üstünlüğüne inanan, adalete güvenen, yurttaş olma bilincini ve sorumluluğunu taşıyan, çevreye duyarlı, anlaşmazlıklarını uzlaşma ve barışçıl yollarla çözümleyen bireyler olarak yetişmelerine ve gelişmelerine katkıda bulunmayı amaçlayan EGİAD, bu yolda yapılacak çeşitli çalışmaları özendirmek ve desteklemek için düzenlediği ödüllü fotoğraf yarışmalarının bu yıl 5.sini gerçekleştirmektedir.

İki Kategoride düzenlenecek olan EGİAD 2014 – 5. Ulusal Fotoğraf yarışmasında:

1.Kategori konusu sevgi olup, günümüz dünyasında hızla gelişen şiddet ve ona bağlı unsurların yarattığı ayrıştırıcı ve kaotik düzende unuttuğumuz en yüce değer olan sevginin birleştirici, uzlaşmacı yanını fotoğraf sanatı aracılığıyla işlemek, fotoğrafçının kendi yaratıcılığını kullanarak topluma ve hedef kitlelere sevginin yüceliğini anlatan eserlerin ortaya çıkmasına katkı sunmaktır.

İki No’lu Mobil kategorinin konusu ise serbest olup, teknoloji kullanımının üst düzeye çıktığı günümüzde özellikle mobil telefon cihazlarıyla fotoğraf çekip servis ederek vatandaş gazeteciliği deyişini literatüre sokan gençleri ve ilgi duyanları fotoğrafın görsel iletişim dilini daha iyi kavrayıp, öğrenmelerini teşvik ve özendirmek amacı güder. Bu kategoride yarışacak fotoğrafçılar istedikleri bir konuyu beşli seriler halinde çalışarak istedikleri kadar fotoğrafla yarışmada yer alabilirler.

1-SEVGİ konulu genel kategori (Fotoğrafçılar, tek ya da bütünsellik içeren beşerli seri çalışmalarıyla istedikleri kadar fotoğrafla yarışmada yer alabilirler)
2-SERBEST Mobil Kategori (beşli seriler halinde istedikleri kadar çalışmayla yarışmada yer alabilirler. Bu kategoride yollanan fotoğrafların konu bütünlüğü içerisinde olması gerekmemektedir)


ÖDÜLLER :
Sevgi Konulu genel Kategori Büyük Ödül 3.000 TL. + Sergilenecek Fotoğraflarının Basılması
Mobil Kategori büyük ödül 500 TL + Sergilenecek Fotoğraflarının Basılması
Her Kategoride 1 Adet İZFAK Özel Ödülü
Tüm Kategori Finalistleri Sergilenecek Fotoğraflarının Basılması


ŞARTNAME için tıklayınız.

 

Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 9 Ekim 2014, Perşembe
Okunma: 4638
Kaynak: http://

Şubat 2025
pt sa ca pe cu ct pz
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Düğün Hikayesi
» Fotoğrafça
Yeni Fotoğrafçıya Ağabey Tavsiyeleri
paperman2 yılda 1100 kadar yorum yapmışım ; 200-300 tanesi tahminimce beğeni , 800-900 tanesi acemilere yaptığım eleştirilerdir . Dönüp baksam , tüm yazdıklarım belki 10 maddenin etrafında döner, dolaşır .      Artık okurlar mı bilmem ama yeni makina almış , fotoğrafçılığa dün başlam...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
aresltd, (1)