|
|
|
|
|
» Genç Fotoğrafçılar Ödülü 2014 |
Amerikan Türk Cemiyeti’nin kültür sanat programı Moon and Stars Project tarafından düzenlenen Genç Fotoğrafçılar Ödülü’nün beşincisi için geri sayım başladı. 15 Mayıs’ta sona erecek başvurular bu yıl Türkiye’deki bütün fotoğraf ve görsel iletişim tasarımı bölümü öğrencilerine açık olacak. Genç fotoğrafçılar toplamda 10 bin dolar para ödülünün yanı sıra yıl sonunda Elipsis Galeri’de açılacak sergiye katılma hakkı kazanacak.
Genç Fotoğrafçılar Ödülü’nde toplam 10 bin dolar para ödülü verilecek ve kazanan fotoğraflar 2014 sonbaharında Elipsis Galeri’de açılacak bir sergiyle sanatseverlerle buluşacak.
15 Mayıs’ta sona erecek başvurularla ilgili detaylı bilgi için: www.youngphotographersaward.com
|
|
Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 28 Nisan 2014, Pazartesi
Okunma: 2921
Kaynak: http:// |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
» Fotoğrafça | Titreşim Önleme Sistemi Yararlı Mı?
| Aşağıda görülen her iki fotoğraf da, aynı ortamada ve aynı değerler ile çekilmiştir. (Yetersiz ışık şartları, Perde Hızı: 1/8, Diyafram: 2.8, ISO 50) Makinenin, yetersiz ışık şartları nedeniyle ISO yu yükseltememesi ve her iki fotoğrafta da aynı perde hızı ve diyafram değerl... | Devamı » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|