|
|
|
|
|
» "Aile Bağları" Fotoğraf Yarışması |
13-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında kutlanacak olan “A i l e H a f t a s ı ” etkinlikleri kapsamında; toplumumuz için kutsal bir kurum olan ailenin ve güçlü aile bağlarının önemini vurgulamak,
fotoğraf sanatı yoluyla aile bağlarının güzel anlarının fotoğraflanarak belgelenmesi, gelecek kuşaklara aktarılması ve ödüllendirme şeklinde fotoğraf sanatına katkı sağlamaktır.
“AİLE BAĞLARI” teması altında; Tüm aile fertlerinin mutlu anlarını gösteren, birlikte ya da aile bireylerinin kendi aralarında oluşturduğu kuvvetli aile bağlarını temsil eden yaşama bağlılık, birliktelik, mutluluk, paylaşım, dayanışma v.b.
konuları ele alan fotoğraflar istenmektedir.
Kısaca; Karşıdan bakıldığında aile kavramına gönderme yapan; kardeşlik, birlik-beraberlik, dostluk, dayanışma gibi toplum bilincini oluşturan, pekiştiren fotoğraflar istenmektedir.
İnsan onuruna dokunan, onları küçük düşüren ya da belirgin olarak toplumdaki yerlerini başka bir konuma taşıyan fotoğraflar kabul edilmeyecek.
ŞARTNAME için tıklayınız.
|
|
Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 8 Mayıs 2013, Çarşamba
Okunma: 3475
Kaynak: http:// |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
» Fotoğrafça | Titreşim Önleme Sistemi Yararlı Mı?
| Aşağıda görülen her iki fotoğraf da, aynı ortamada ve aynı değerler ile çekilmiştir. (Yetersiz ışık şartları, Perde Hızı: 1/8, Diyafram: 2.8, ISO 50) Makinenin, yetersiz ışık şartları nedeniyle ISO yu yükseltememesi ve her iki fotoğrafta da aynı perde hızı ve diyafram değerl... | Devamı » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|