lacimert
lacimert (üye)
Aydın / Amatör

Rapidshare. de Sitesinin Kullanımı

Forumun çeşitli sayfalarında, "Rapidshare.de sitesinden programı indiremiyorum" tarzında yardım çağrıları görüyorum. İşte basit ve resimli kullanım kılavuzu:

Rapidshare.de Sitesinin Kullanımı (Resimli)

Tarih: 17 Ocak 2006, 20:59 - İp: yok
maslan41
maslan41 (üye)
Kocaeli / Meraklı

selam lacimert linkin aşağıdaki şekildemi açılıyor.baktınızmı linke doğrumu acaba .benim rapidle sorunum yok ama rapidde sorun yaşayan arkadaşlar konunuza gelirse hayal kırıklığına uğramasınlar diye yazıyorum.




Server errror in '/forum' Application.
Runtime errror
Description: An application errror occurred on the server. The current custom errror settings for this application prevent the details of the application errror from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific errror message to be viewable on remote machines, please create a tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This tag should then have its "mode" attribute set to "Off".










Notes: The current errror page you are seeing can be replaced by a custom errror page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's configuration tag to point to a custom errror page URL.









 

Tarih: 22 Ocak 2006, 12:36 - İp: 85.***.**6.147
lacimert
lacimert (üye)
Aydın / Amatör

Sevgili maslan41, uyarın için teşekkür ederim. Link verdiğim sayfa bozulmuş, ben yazdıktan 3-4 gün sonraya kadar arada bir kontrol etmiştim, (inan ki )çalışıyordu.

Neyse, dediğin gibi bir hayal kırıklığı olmaması için, sn. ersin'in açıklamasını koyalım (gerçi biraz eski versiyon gibi görünüyor ama, işe yarar):

http://forum.netfotograf.com/photo_editing_sofware.asp?msg_id=5786&highlight=rapid


-----
EK: Ayrıca, birkaç kere (çalışmayan) linki verilen şu "Rapid'de zaman sınırlamasını kaldıran programı" sonunda buldum; deneyip, kullanma açıklamasıyla birlikte paketledikten sonra buraya koyacağım.

#lacimert' tarafyndan 23.01.2006 01:23:28 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 23 Ocak 2006, 01:13 - İp: 81.***.**8.181
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

bu sefer tam oldu galiba bilmeyen arkadaşlar için oldukça iyi olacak sanıyorum

 

Tarih: 23 Ocak 2006, 13:42 - İp: 212.***.**1.2
lacimert
lacimert (üye)
Aydın / Amatör

Arkadaşlar, "biraz sinirlerimi dinlendirmek için", bir süre bu forum sayfalarına hiç uğramamaya karar verdim (Bu sayfa için değil). Üye arkadaşların bazılarının (BAZILARI diyorum ama, yine yanlış anlaşılıp, bir sürü yanıt yazılacağını biliyorum), karşısındaki kişinin kim olduğunu bilmemenin rahatlığı ile, çok saygısız, hatta terbiyesiz atışmalara fazla eğilimli olması yüzünden, siteye her girişimde, tansiyonum fırlıyor. Ne kadar alttan alsanız da, kendinizi, küçültücü bir polemiğin içinde buluyorsunuz.

Neyse, bunları neden anlatıyorum? Yukarıdaki mesajımda bir söz vermiştim (""Rapid'de zaman sınırlamasını kaldıran programı" sonunda buldum; deneyip, kullanma açıklamasıyla birlikte paketledikten sonra buraya koyacağım.").

Bir-iki gün sonra, bu sözümü yerine getirmek için, siteye tekrar gireceğim. Sözümü tutacağım. Herkese sevgiler.

 

Tarih: 24 Ocak 2006, 02:22 - İp: 81.***.**8.181
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

lacimert kardeşim internet ortamında bulunduğun sürece bu tip sorunlarla her zaman karşılaşacaksın herşeyden önemlisi karşındaki insanların her sözünü dikkate almak zorunda değilsin o yüzden sinirlerini bozmanın hiç gereği yok. sıkma canını şu bahsettiğin sınırsız indirme şeklini bir eklersen sevinirim özellikle ihtiyacım var

 

Tarih: 24 Ocak 2006, 09:36 - İp: 212.***.**1.2
lacimert
lacimert (üye)
Aydın / Amatör

.

Arkadaşlar, yukarıda verdiğim, sn. ersin'in açıklaması için, "gerçi biraz eski versiyon gibi görünüyor ama, işe yarar" demiştim. Gerçekten de, anlatım içinde, "Geri Sayım" işlemi bittikten sonra çıkan ve yandaki kutuya yazılması gereken KOD, görünmüyor. Bu eksiklik, öğrenmeye çalışacak olanlar adına, içime sinmedi.

Neyse ki, en başta verdiğim ve sonradan bozulan sayfayı, bozulmadan önce bilgisayarıma kaydetmiştim ("baktınız mı sayfaya, doğru mu acaba" denilen linkin sayfası :-) ).

İşte o sayfanın içeriğini buraya aktaracağım. Yararlı olacağını sanıyorum.

Bu arada, ikinci mesajımda söz ettiğim "sınırsız rapid" programı (aslında bağlantılı 2-3 program) hâlâ anlamaya çalışıyorum. Çözünce buraya koyacağım.

Sevgiler.
--------------------------------------------------------


Rapidshare.de Sitesinin Kullanımı (Resimli)

Rapidshare, kendi sunucularından çok hızlı download imkânı veren bir barındırma servisidir.
Rapidshare'den download yapabilmek için, ilk olarak karşımıza çıkan sayfanın aşağısındaki "free" yazan yere tıklıyoruz.





"Free" linkine tıkladıktan sonra karşınıza aşağıdakine benzer bir geri sayım sayacı çıkacaktır. Geri sayım bitene kadar bekleyiniz. Bu geri sayım, dosyanın boyutu ile orantılıdır, küçük dosyalarda bu sayacı görmeyebilirsiniz.



Geri sayım bittikten sonra karşınıza bir güvenlik kodu çıkacaktır. Bu güvenlik kodunu, yanındaki kutucuğa giriniz ve "start download" butonuna tıklayınız. Tıkladıktan sonra indirme işlemi başlayacaktır.




Dosyanın nereye indirileceğine de siz karar verebileceksiniz.
Bu arada, "Güvenlik Kodunu" yazarken, "şimdi bu sıfır mı, büyük O harfi mi" diye tereddüt etmeyin, her ikisi de geçerli oluyor.
Güle güle kullanın.




#lacimert' tarafyndan 25.01.2006 23:33:45 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 25 Ocak 2006, 23:21 - İp: 81.***.**8.181
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

şimdi güzel olmuş ellerine sağlık
bir de şu sınırsız olayını bir çözebilsen daha iyi olacak da
ne yapalım buradaki bütün yöntemleri denedim hiçbiri işe yaramadı

 

Tarih: 1 Şubat 2006, 11:20 - İp: 212.***.**1.2
  • 1