weaster_99
weaster_99 (üye)
Bursa / Amatör

Bana Photoshop’ta Yardım Edermisiniz ?

Arkadaşlar benim bir web sitesi var. photoshop ile bircok tasarim yaptim ancak sade oluyor asardaki resimdeki gibi şekilli yapmak istiyorum bana anlatimini yaparmısınız

Kanallar yazan yeri çok güzel olmuş

Tarih: 10 Nisan 2010, 21:28 - İp: 88.***.**3.85
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

bunlar vektörel şekillerdir.

vektörel: pikselleşme ve kenarlarda kırılma olmayan düz renklerin formatıdır. web siteleri için ideal olandır. yuvarlak ve oval şekillerde kanarlarda kırımla olşuşmaz her yeri düz olur.

piksel: fotoğraf gibi içinde binlerce piksel ve renk geçiişi olan şeyler için geçerli olan birşeydir. oval şekillerde pikeller nedeniyle kırılmalar oluşur.

bunları yazdıktan sonra şöyle birde kısa bilgi vereyim.

photoshopta yapacağım dersen: olur mümkündür. photoshopun vektör araçları ile bunu yapabilirsiniz. biraz karışıktır.

vektör programlarıyla da bunu yapabilirsiniz. adobe ıllustrator ve corelin vektör yazılımları ile bu şekillleri çok kolayca yapabilirsiniz.

adobe ve corel vektör edit yazılımları bu işler için ideal olanlardır ve çoğunlukla tavsiye edinlenler de bunlardır.

nasıl yapacağım: netteki vektörlerle çalışma konularındaki video ve dersleri izleyin.

Tarih: 11 Nisan 2010, 00:31 - İp: 85.***.**3.129
weaster_99
weaster_99 (üye)
Bursa / Amatör

çok teşekkür ederim zaten onların bende cd'si vardı şimdi kuruyım ve dedigin gibi internetde geniş kapsamlı bir arama yaparak videolu derslerini bulayım ..

Tarih: 11 Nisan 2010, 19:03 - İp: 88.***.**7.42
  • 1