kadir77
kadir77 (üye)
Ankara / Meraklı

Yurtdışından Foto Mak. Alma

slm.yurtdışından foto mak. almak istiyorum.internette dijitalmakina.com sitesini yeni keşfettim.bu siteyi bilen yada alışveriş yapan varmı.tşk.

Tarih: 3 Aralık 2005, 17:10 - İp: yok
cangur
cangur (üye)
Kütahya / Amatör

bende gördüm ama pek güvenemedim. Makineler amerika garantili bir sorun olursa ne yapacağız. Senin gibi benim de kafam karışık. Ben birazfazla ödeyip garantiliden yanayım. Selamlar

Tarih: 4 Aralık 2005, 14:22 - İp: 81.***.**4.72
cannibal
cannibal (üye)
İzmir / Firma

mrb kadir
ben yurtdisinda yasiyorum ve makinami gidip magazadan aldim,yaninda almis oldugum flas dugun cekimi sirasinda ariza yapti.Yaklasik iki gun sonra magaza flasi yenisi ile direk degistirdi ve tikir tikir calisiyor.Eger internetten almis olsaydim vay benim halime.Birak interneti buyuk magazalarda (carrefour gibi)bile garanti sorunu var.Biraz daha pahali alirsin ama iki sene boyunca kafan agrimaz,su an internet alisverisinin en buyuk problemi garanti,avrupadan almis olsan bile.
basarilar

Tarih: 4 Aralık 2005, 14:55 - İp: 195.***.**2.74
tradewind
tradewind (üye)
İstanbul / Firma

selamlar,

http://www.netfotograf.com/forum/msgdetail.asp?msg_id=5856&highlight=dijitalmakina

Tarih: 4 Aralık 2005, 19:10 - İp: yok
okaytug
okaytug (üye)
İstanbul / Amatör

Merhaba

www.iyibey.com dan arayın Türkiyeye yollayan ların arasından arama yapın.Orada tüm gümrük nakliye v.s. sorularınıza yanıt var.Ayrıca güvenlik konusunda da tatmin edici cevaplar bulabildim.Ayırca sipariş ettim Minolta Dynax 3 aldım nakliye dahil 60$ a geldi tertemiz makine süper sonuçlar alıyorum.

Fiyatlar inanılmaz sakın Türkiyeden bayiilerden almayın boşuna

Şiddetle tavsiye olunur

Saygılar

Tarih: 22 Şubat 2006, 13:51 - İp: 85.***.**9.153
mcson
mcson (üye)
Ankara / Amatör

Bir de burayi ziyaret edin isterseniz,

www.teknomanya.com

Tarih: 23 Şubat 2006, 00:32 - İp: 85.***.**5.130
  • 1